Lediga jobb Salesonomics AB i Arboga

Se alla lediga jobb från Salesonomics AB i Arboga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Arboga som finns inom det yrket.

SDR/Mötesbokare - Infobric Fleet

Ansök    Okt 20    Salesonomics AB    Innesäljare
Är du en målinriktad person som trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål? Om Infobric Fleet: Infobric är ett nordiskt marknadsledande SaaS företag som skapar enkla lösningar på svåra problem. Inom affärsområdet Fleet levererar vi tjänster som förenklar hanteringen av fordon, maskiner, utrustning och verktyg för företag på den nordiska marknaden. Vi erbjuder dig: På Infobric erbjuder vi dig en arbetsplats där vi tar hand om varandra samtidigt som vi har... Visa mer
Är du en målinriktad person som trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål?

Om Infobric Fleet:
Infobric är ett nordiskt marknadsledande SaaS företag som skapar enkla lösningar på svåra problem. Inom affärsområdet Fleet levererar vi tjänster som förenklar hanteringen av fordon, maskiner, utrustning och verktyg för företag på den nordiska marknaden.

Vi erbjuder dig:
På Infobric erbjuder vi dig en arbetsplats där vi tar hand om varandra samtidigt som vi har viljan att bli bättre hela tiden. Vi har en inkluderande kultur där vi utvecklas tillsammans med marknaden och våra kunder.

På Infobric erbjuds du:

- Möjlighet att bli en del av ett snabbt växande och framgångsrikt SaaS företag som är med och driver stora delar av samhällets digitala utveckling
- En arbetsplats med Work-Life Balance
- Stora karriärsmöjligheter i en snabbt växande bolagsgrupp som idag består av över 300 medarbetare med kontor i hela Norden och UK
- Stark företagskultur som byggts upp sedan 2002 med många ambitiösa kollegor där teamwork är i fokus
- Goda förmåner samt en lönemodell bestående av en fast lön + bonus


Om rollen som SDR:

I rollen som SDR kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att prospektera fram, kontakta och boka möten med potentiella kunder.
Du kommer ingå i vårt SDR-team som idag består av tre personer där vi har en härlig dynamik med högt i tak och där vi hjälps åt för att lyckas.
Du kommer också tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa och sätta upp automatiska flöden i vårt CRM-verktyg, Upsales.
Vid god prestation och resultat finns på sikt stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Vem är du:

Vi tror att du är kreativ person med massa energi och som trivs att arbeta i högt tempo. Att träffa och prata med många olika människor och göra affärer är ditt tydliga ”Varför, du går till jobbet varje dag”. För att matcha Infobric och denna roll ser vi att du är nyfiken och har en inre drivkraft att alltid vilja leverera det bästa för dina kunder och nå bra resultat.

Vidare ser vi gärna att du har:

- Tidigare erfarenhet av mötesbokning, telefonförsäljning eller support över telefon
- Kan tala och skriva svenska obehindrat
- Enkelt kan skapa nya relationer via telefon, mejl och/eller Linkedin
- Är en teamplayer med energi och framåtanda
- Viljan att alltid bli bättre på det du gör och överträffa dina mål
- Du behöver gilla att tävla och älska att vinna Visa mindre