Lediga jobb som Administrativ assistent i Arboga

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Arboga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arboga som finns hos arbetsgivaren.

Handläggare Mobilisering till Mobiliseringsavdelningen Arboga garnison

Vill du bidra till vår ökade förmåga? Bli Handläggare på Mobiliseringsavdelningen i Arboga! Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker nu en handläggare till mobiliseringsavdelningen. Vi ser fram emot din ansökan! På FMTIS säkerställer vi Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Vi har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss... Visa mer
Vill du bidra till vår ökade förmåga? Bli Handläggare på Mobiliseringsavdelningen i Arboga!

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker nu en handläggare till mobiliseringsavdelningen. Vi ser fram emot din ansökan!

På FMTIS säkerställer vi Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Vi har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Med över 1800 anställda är FMTIS idag ett av Försvarsmaktens största förband, och vi finns i hela landet. Där Försvarsmakten finns, där finns också FMTIS.

Nu söker vi dig med hög administrativ kapacitet och genuin servicekänsla till en ansvarsfull och omväxlande roll som handläggare mobilisering. Vill du vara med att bidra och utveckla Arboga garnison? Då kanske du är den handläggare vi söker!

Om mobiliseringssavdelningen på Garnisonsenheten
Mobiliseringsavdelningen är en av fem avdelningar på Garnisonsenheten. Till avdelningen söker vi nu en handläggare som blir en viktig del i den fortsatta utvecklingen av Arboga som garnisonsort.

Garnisonsenheten är en av tretton enheter inom förbandet FMTIS och ansvarar för att samordna gemensamma verksamheter mellan Försvarsmaktens olika förband inom Arboga garnison, vilket bland annat inkluderar utbildningsinsatser, säkerhetstjänst och mobilisering. Idag består Arboga garnison av cirka 700 medarbetare uppdelade på flera olika organisationsenheter.

Vad innebär rollen som handläggare på mobiliseringsavdelningen?
Som HL Mobilisering är din huvudsakliga uppgift att planera, samordna och förbereda mobilisering samt att utveckla mobiliseringsfunktionen inom Arboga garnison. Övriga arbetsuppgifter är bl.a. att delta i planeringsuppgifter och samverkan med andra myndigheter och civila aktörer inom Arboga

Försvarsmakten som arbetsgivare
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv viktigt och vi erbjuder många karriärmöjligheter. Försvarsmakten erbjuder dig bland annat mer semester än de flesta andra arbetsgivare, goda möjligheter till utveckling och 3h träning/vecka på arbetstid.

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och har en god social kompetens och samarbetsförmåga. Du är driven, flexibel och kan lätt växla mellan olika arbetsuppgifter då förändrade omständigheter ofta inträffar. Du behöver genuint trivas med att organisera och strukturera i situationer där lösningen inte alltid är självklar. Du är proaktiv och tar initiativ till att sätta igång aktiviteter och uppnår goda resultat. För att lyckas i rollen behöver du ha helhetssyn och lätt att knyta kontakt med andra människor.  Arbetet medför en variation av arbetsuppgifter som kräver ordning och reda, flexibilitet och ett stort mått av eget ansvar.

Kvalifikationer


• Gymnasieutbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift på Svenska
• Körkort med lägst behörighet B (manuell växellåda)


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som bidrar positivt till verksamhetens utveckling.

Meriterande


• Erfarenhet av Försvarsmaktens beredskap- och mobiliseringsarbete
• Erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet eller myndighet
• Erfarenhet av IT-systemen ISUS och SWECCIS
• Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift på Engelska
• Genomförd militär grundutbildning
• Tidigare/nuvarande anställning i Försvarsmakten

Övrig information


• Anställningsform: Tillsvidareanställning med en provanställning på sex månader
• Sysselsättningsgrad: 100 %
• Arbetsort: Arboga
• Tillträde: Enl. överenskommelse
• Resor förekommer i tjänsten

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet.

Mer information

Vill du veta mera om befattningen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jörgen Edlund på telefon 070-391 83 55. För information om anställningsvillkor kontakta HR-generalist Hanna Ottosson på telefon 08-788 75 00 (växel).

Fackliga företrädare

SACO Agneta Landquist

OFR/S Martin Sparr

SEKO Matz Felix

OFR/O Anna-Tuulik

Samtliga nås genom växeln: 019-39 35 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-05. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Assistent till barn- och utbildningskontoret

Vi söker dig som är serviceinriktad och vill ha ett intressant och omväxlande arbete!  Barn- och utbildningskontoret är en central funktion med olika stödfunktioner till verksamheten. Här arbetar skolchef, verksamhetschefer för grund- och anpassad grundskola samt förskolan, skolsekreterare, kvalitetsutvecklare, barnomsorgsassistent, personalassistent och ekonomiassistent. Arbetsuppgifter Inledningsvis är tjänstens innehåll bemanningsarbete, schemahant... Visa mer
Vi söker dig som är serviceinriktad och vill ha ett intressant och omväxlande arbete! 

Barn- och utbildningskontoret är en central funktion med olika stödfunktioner till verksamheten.

Här arbetar skolchef, verksamhetschefer för grund- och anpassad grundskola samt förskolan, skolsekreterare, kvalitetsutvecklare, barnomsorgsassistent, personalassistent och ekonomiassistent.

Arbetsuppgifter
Inledningsvis är tjänstens innehåll bemanningsarbete, schemahantering och rekrytering av timvikarier.

I arbetet som bemanningsassistent kommer din främsta uppgift vara att boka timvikarier inom barn- och utbildningsförvaltningen. Timvikarierna täcker upp för korttidsfrånvaro såsom sjukdom och vård av barn, vilket ställer krav på att beställningarna tillsätts med kort varsel. Beställningar är som mest tidigt på morgonen och kommer att variera under dagen. Du kommer även att ansvara för rekryteringsprocessen av nya timvikarier.

Då vi har kommande pensionsavgång kommer innehållet i tjänsten att på sikt innehålla flera delar såsom fakturering och placeringar i förskola och fritidshem samt uppföljning och statistik.

Kvalifikationskrav
Vi söker en serviceinriktad person med administrativa erfarenheter. Du har en administrativ utbildning på gymnasienivå eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet, som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

För att lyckas i uppdraget behöver du kunna hantera många olika verksamhetssystem och ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Du har lätt för att anpassa dig till olika situationer och eftersom arbetet innebär många interna och externa kontakter, ställs stora krav på ett gott bemötande och ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är lösningsorienterad och van att hantera snabba förändringar och uppdrag. Du är social med en hög servicenivå. Vi ser att du är självgående, noggrann och bra på att strukturera och prioritera bland arbetsuppgifterna. Vidare är du initiativtagande och har god förmåga att kommunicera.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2024-02-11.

Urval kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Vi har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. 


Vår värdegrund skapar ett gemensamt förhållningssätt och genomsyrar kommunens alla verksamheter. Den är en kompass i det dagliga arbetet för alla medarbetare och politiker:


"Med ett professionellt förhållningssätt och en uthållig organisation erbjuder vi service och tjänster av hög kvalitet. Genom ett modigt medarbetarskap och innovativt tänkande förverkligas visionen, Arboga ? plats för inspiration."


Välkommen du också! Visa mindre

Utbildningssamordnare till Utbildningsstödsavdelningen Arboga garnison

Vill du bidra till vår ökade förmåga? Bli Utbildningssamordnare på Utbildningsstödsavdelningen i Arboga! Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker nu en utbildningssamordnare till utbildningsstödsavdelningen. Vi ser fram emot din ansökan! På FMTIS säkerställer vi Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Vi har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer mi... Visa mer
Vill du bidra till vår ökade förmåga? Bli Utbildningssamordnare på Utbildningsstödsavdelningen i Arboga!

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker nu en utbildningssamordnare till utbildningsstödsavdelningen. Vi ser fram emot din ansökan!

På FMTIS säkerställer vi Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Vi har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Med över 1800 anställda är FMTIS idag ett av Försvarsmaktens största förband, och vi finns i hela landet. Där Försvarsmakten finns, där finns också FMTIS.

Nu söker vi dig med hög administrativ kapacitet och genuin servicekänsla till en ansvarsfull och omväxlande roll som utbildningssamordnare. Vill du komplettera vårt lag? Då är du kanske den person vi söker!

Om utbildningsstödsavdelningen på Garnisonsenheten
Utbildningsstödsavdelningen är en av fem avdelningar på Garnisonsenheten. Till avdelningen söker vi nu en utbildningssamordnare som blir en viktig del i den fortsatta utvecklingen av Arboga som garnisonsort.

Garnisonsenheten är en av tretton enheter inom förbandet FMTIS och ansvarar för att samordna gemensamma verksamheter mellan Försvarsmaktens olika förband inom Arboga garnison, vilket bland annat inkluderar utbildningsinsatser, säkerhetstjänst och mobilisering. Idag består Arboga garnison av cirka 700 medarbetare uppdelade på flera olika organisationsenheter.

Vad innebär rollen som utbildningssamordnare?
Som utbildningssamordnare är din huvudsakliga uppgift att stödja chefen för utbildningsstödsavdelningen genom att planera, samordna, förbereda och följa upp utbildningsinsatser inom Arboga garnison. Du kommer även samverka med de övriga utbildningsansvariga inom garnisonen.

Försvarsmakten som arbetsgivare
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv viktigt och vi erbjuder många karriärmöjligheter. Försvarsmakten erbjuder dig bland annat mer semester än de flesta andra arbetsgivare, goda möjligheter till utveckling och 3h träning/vecka på arbetstid.

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och har en god social kompetens och samarbetsförmåga. Du är driven, flexibel och kan lätt växla mellan olika arbetsuppgifter då förändrade omständigheter ofta inträffar. Du behöver genuint trivas med administrativt arbete och att organisera och strukturera i situationer där lösningen inte alltid är självklar. Du är proaktiv och tar initiativ till att sätta igång aktiviteter och uppnår goda resultat.

Arbetet medför en variation av arbetsuppgifter som kräver ordning och reda, flexibilitet och ett stort mått av eget ansvar.

 

Kvalifikationer


• Gymnasieutbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift på Svenska
• Körkort med lägst behörighet B (manuell växellåda)


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som bidrar positivt till verksamhetens utveckling.

Meriterande


• Erfarenhet av Försvarsmaktens utbildningssystem
• Erfarenhet av arbete inom offentligverksamhet eller myndighet
• Erfarenhet av IT-systemet PRIO (SAP)
• Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift på Engelska
• Genomförd militär grundutbildning
• Tidigare/nuvarande anställning i Försvarsmakten

Övrig information


• Anställningsform: Tillsvidareanställning med en provanställning på sex månader
• Sysselsättningsgrad: 100 %
• Arbetsort: Arboga
• Tillträde: Enl. överenskommelse
• Resor förekommer i tjänsten

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet.

Mer information

Vill du veta mera om befattningen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Jörgen Edlund på telefon 070-391 83 55. För information om anställningsvillkor kontakta HR-generalist Hanna Ottosson på telefon 08-788 75 00 (växel).

Fackliga företrädare

SACO Agneta Landquist

OFR/S Martin Sparr

SEKO Matz Felix

OFR/O Anna-Tuulik

Samtliga nås genom växeln: 019-39 35 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-05. Din ansökan ska innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Handläggare Administration till Garnisonsavdelningen Arboga Garnison

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker nu dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Arboga garnison och vill vara med och stärka Sveriges försvarsförmåga. Nu söker vi dig med hög administrativ kapacitet och genuin servicekänsla till en ansvarsfull och omväxlande roll som handläggare administration. Vill du komplettera vårt lag? Då är du kanske den handläggare vi söker. Om Enheten Som handläggare admini... Visa mer
Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker nu dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Arboga garnison och vill vara med och stärka Sveriges försvarsförmåga. Nu söker vi dig med hög administrativ kapacitet och genuin servicekänsla till en ansvarsfull och omväxlande roll som handläggare administration. Vill du komplettera vårt lag? Då är du kanske den handläggare vi söker.

Om Enheten

Som handläggare administration kommer du att tillhöra garnisonsavdelningen vilken är en del av garnisonsenheten. Avdelningen och enhetens uppgift är att samordna Försvarsmaktens olika förbands gemensamma verksamheter inom Arboga garnison såsom exempelvis lokalutnyttjande, säkerhetstjänst och mobilisering. Vi inriktar vår rekrytering till dig som vill jobba i en Försvarsmakt och en garnison som är under omvandling och tillväxt. Arboga garnison består idag av ca 700 medarbetare ingående i flera olika organisationsenheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Handlägga ärenden som rör Arboga Garnison t.ex. inpasseringsystem, kortadministration, intranät, beställningar, fakturahantering och posthantering.
Stödja enhetens chefer med administrativa uppgifter såsom bokning av lokaler och beställningar i samband med t.ex. enhetsdagar.
Vara behjälplig i administrativa frågor och bistå med utarbetning av interna anvisningar och rutiner.

Kvalifikationer


• Gymnasieutbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift på Svenska
• Körkort med lägst behörighet B (manuell växellåda)

Meriterande


• Erfarenhet av arbete som administratör, handläggare eller koordinator
• Erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet eller myndighet
• Erfarenhet av arbete med fakturahantering
• Erfarenhet av IT-systemet PRIO (SAP)
• Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift på Engelska
• Genomförd militär grundutbildning
• Tidigare/nuvarande anställning i Försvarsmakten

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och har en god social kompetens och samarbetsförmåga.
Du är driven, flexibel och kan lätt växla mellan olika arbetsuppgifter då förändrade omständigheter ofta inträffar.
Du behöver genuint trivas med administrativt arbete och att organisera och strukturera i situationer där lösningen inte alltid är självklar.
Du är proaktiv och tar initiativ till att sätta igång aktiviteter och uppnår goda resultat.
För att lyckas i rollen behöver du ha helhetssyn och vara bekväm i att utmana gamla sanningar på ett konstruktivt sätt.
Arbetet medför en variation av arbetsuppgifter som kräver ordning och reda, flexibilitet och ett stort mått av eget ansvar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som bidrar positivt till verksamhetens utveckling.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa, jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning och kan inledas med 6 månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Lön: Individuell lönesättning
Arbetsort: Arboga
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Upplysningar

För upplysning om befattningen eller rekryteringen kontakta rekryterande chef Robin Thume som nås på telefon 072-993 68 90.

Fackliga företrädare

SACO Pär Lohman
OFR/S Martin Sparr
SEKO-F Matz Felix
OFR/O Anna Tuulik
Samtliga nås via växeln på 019-393 500

Sista datum för ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-01-08. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev.

I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Handläggare till säkerhetsavdelningen Arboga garnison

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker nu dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Arboga garnison och vill vara med och stärka Sveriges försvarsförmåga. Du kommer bidra till att reducera effekterna av säkerhetshot mot Försvarsmakten och minska Försvarsmaktens egna sårbarheter samt verka preventivt genom säkerhetsunderrättelsetjänst och säkerhetsskyddshöjande åtgärder. Om Enheten Handläggare till säke... Visa mer
Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) söker nu dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Arboga garnison och vill vara med och stärka Sveriges försvarsförmåga. Du kommer bidra till att reducera effekterna av säkerhetshot mot Försvarsmakten och minska Försvarsmaktens egna sårbarheter samt verka preventivt genom säkerhetsunderrättelsetjänst och säkerhetsskyddshöjande åtgärder.

Om Enheten

Handläggare till säkerhetsavdelningen, vilken är en del av garnisonsenheten. Avdelningen och enhetens uppgift är att samordna Försvarsmaktens olika förbands gemensamma verksamheter inom Arboga garnison såsom exempelvis lokalutnyttjande, säkerhetstjänst och mobilisering. Vi inriktar vår rekrytering till dig som vill jobba i en Försvarsmakt och en garnison som är under omvandling och tillväxt. Arboga garnison består idag av ca 700 medarbetare ingående i flera olika organisationsenheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Handläggare till säkerhetsavdelningen vid Arboga garnison kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Detta kräver ett öppet sinne samt flexibilitet att anpassa sig till nya uppgifter och förutsättningar. Arbetet innebär att strukturera, bearbeta och sammanställa underrättelse- och säkerhetsrelaterad information samt producera rapporter, men även andra uppgifter som t.ex. inpasseringssystem, kortadministration, samt stödja enhetens chefer med uppgifter så som administrativa frågor och bistå med utarbetning av interna anvisningar och rutiner.

Kvalifikationer


• Gymnasieutbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift på Svenska
• Körkort med lägst behörighet B (manuell växellåda)

Meriterande


• Erfarenhet av säkerhets- underrättelsetjänst
• Erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet eller myndighet
• Erfarenhet av IT-systemet PRIO (SAP)
• Goda kunskaper att uttrycka sig i tal och skrift på Engelska
• Genomförd militär grundutbildning
• Tidigare/nuvarande anställning i Försvarsmakten

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och har en god social kompetens och samarbetsförmåga.
Du är driven, flexibel och kan lätt växla mellan olika arbetsuppgifter då förändrade omständigheter ofta inträffar.
Du behöver genuint trivas med att organisera och strukturera i situationer där lösningen inte alltid är självklar.
Du är proaktiv och tar initiativ till att sätta igång aktiviteter och uppnår goda resultat.
För att lyckas i rollen behöver du ha helhetssyn och vara bekväm i att utmana gamla sanningar på ett konstruktivt sätt.
Arbetet medför en variation av arbetsuppgifter som kräver ordning och reda, flexibilitet och ett stort mått av eget ansvar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som bidrar positivt till verksamhetens utveckling.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa, jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrig information 

Anställningsform: Tillsvidareanställning och kan inledas med 6 månaders provanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Lön: Individuell lönesättning
Arbetsort: Arboga
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Upplysningar

För upplysning om befattningen eller rekryteringen kontakta rekryterande chef Jörgen Edlund som nås på telefon 070-391 83 55.

Fackliga företrädare

SACO Pär Lohman
OFR/S Martin Sparr
SEKO-F Matz Felix
OFR/O Anna Tuulik
Samtliga nås via växeln på 019-393 500

Sista datum för ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-01-08. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev.

I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 800 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Bemanningsadministratör till verksamheten för funktionsstöd

Inom socialförvaltningen ansvarar verksamheten för funktionsstöd för att ge stöd och service enligt LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). LSS är en rättighetslag som ska garantera personer med omfattande och varaktiga funktionsnedsättningar goda levnadsvillkor, att de får den hjälp de behöver i det dagliga livet och att de kan påverka vilket stöd och vilken service de får. Beskrivning Verksamheten för funktionsstöd söker en bem... Visa mer
Inom socialförvaltningen ansvarar verksamheten för funktionsstöd för att ge stöd och service enligt LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). LSS är en rättighetslag som ska garantera personer med omfattande och varaktiga funktionsnedsättningar goda levnadsvillkor, att de får den hjälp de behöver i det dagliga livet och att de kan påverka vilket stöd och vilken service de får.Beskrivning
Verksamheten för funktionsstöd söker en bemanningsadministratör för att avlasta enhetscheferna med arbetsuppgifter gällande bemanningsfrågor.

Detta är ett projekt som ska utvärderas löpande men projekttiden är
2024-01-01 – 2024-08-31. Projektet kommer att permanentas vid goda resultat.

Arbetsuppgifter
- Samverka med bemanningsenheten.
- Behjälplig vid tillsättning av korttidsfrånvaro.
- Bevaka ansökningar i Varbi gällande timanställningar.
- Arbeta med allt gällande rekrytering av sommarvikarier.
- Behjälplig gällande rekrytering till ledsagning, avlösning, kontaktpersoner och stödfamiljer.
- Kalla till en första intervju och referenstagning.
- Göra anställningsbevis.
- Göra och hålla koll på SITHs-korts beställningar.

Kvalifikationer
Du ska ha övergripande kunskap om vad arbete inom verksamheten för funktionsstöd innebär.
Du ska vara socialt kompetent, lösningsfokuserad och stresstålig.
Du ska vara flexibel och kunna arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt. Du behöver ha kunskap om arbetstidsregler och erfarenhet av system som Time Care.

Innan du erbjuds anställning behöver du visa upp ett registerutdrag ur belastningsregistret (blankett för kontroll av egna uppgifter). Beställ gärna utdraget i samband med din ansökan alternativt om du blir kallad på intervju.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Villkor
Arbetstid: kl 06.30-15.30 vardagar.

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Vi har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. 


Vår värdegrund skapar ett gemensamt förhållningssätt och genomsyrar kommunens alla verksamheter. Den är en kompass i det dagliga arbetet för alla medarbetare och politiker:


"Med ett professionellt förhållningssätt och en uthållig organisation erbjuder vi service och tjänster av hög kvalitet. Genom ett modigt medarbetarskap och innovativt tänkande förverkligas visionen, Arboga ? plats för inspiration."


Välkommen du också! Visa mindre

Extrajobb som projektsupport till spännande bolag!

Är du en fena på administration och dessutom kan skriva under på egenskaperna noggrann, detaljinriktad och självgående? Då är du personen vi letar efter! Vi söker nu för kunds räkning en person som vill arbeta deltid som projektstöd hos ett av Nordens ledande teknikkonsultbolag. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Som projektstöd erbjuds du en viktig funktion i verksamheten och kommer att ingå i ett team med hög kompetens. Teamet ... Visa mer
Är du en fena på administration och dessutom kan skriva under på egenskaperna noggrann, detaljinriktad och självgående? Då är du personen vi letar efter! Vi söker nu för kunds räkning en person som vill arbeta deltid som projektstöd hos ett av Nordens ledande teknikkonsultbolag. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Som projektstöd erbjuds du en viktig funktion i verksamheten och kommer att ingå i ett team med hög kompetens. Teamet arbetar med att hjälpa bland annat vårt svenska försvar att säkra sin kommunikation – du kommer därför vara en viktig länk i försvarskedjan. I rollen ges du stor möjlighet att själv planera och genomföra ditt dagliga arbete och förväntas att på sikt ta ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Rollen är en servicefunktion både internt och externt, för att trivas krävs att du är lyhörd och gillar att agera spindeln i nätet.

Rollen passar dig som också har ett stort teknikintresse och förhoppningsvis kan se dig själv efter avslutad utbildning bli en del av verksamheten på heltid. Arbetet blir därför en möjlighet för dig att över tid lära känna vår kund och deras verksamhet för att kunna bidra långsiktigt.

Då tjänsten innebär arbete som kan omfattas av sekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Du erbjuds
- Möjlighet till ett meriterande deltidsarbete som har goda chanser att leda till en heltidsanställning inom företaget efter avslutad examen
- Del i ett kompetent team där du kan lära mycket av dina kollegor

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Sammanställning, korrekturläsning och sortering av teknisk dokumentation
* Varierande avlastande administrativt arbete i olika projekt
* Vara behjälplig i administrativa frågor från kunder och leverantörer
* Ge visst stöd i enklare inköps- och logistik frågor


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 2 år kvar av dina studier och utbildar dig till ingenjör inom program som systemvetenskap, tele/datakommunikation, datateknik, underhållsingenjör etc samt har en studietakt om minst 50%
- Obehindrat talar och skriver på svenska samt kan föra dig i tal och skrift på engelska då båda språk förekommer i arbetsvardagen
- Har god förmåga att uttrycka dig i skrift och är bekväm med att författa dokumentation som förväntas hålla en hög nivå
- Innehar svenskt medborgarskap då detta krävs för säkerhetsklassningen
- Har ett intresse för nätverk och/eller radiokommunikation och kan se dig själv jobba inom något av dessa områden efter examen

Vi ser gärna att du i din ansökan bifogar ett personligt brev där du beskriver ditt tekniska intresse och varför du tror att en roll inom nätverk/radiokommunikation skulle passa dig efter examen.

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet från försvarsmakten
- Tidigare arbetat med teknisk dokumentation

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Serviceinriktad
- Anpassningsbar

Övrig information:
- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Deltid, ca 1 dag i veckan under kontorstider
- Placering: Arboga

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Administratör till Försvarets Materielverk

Är du en god kommunikatör och har aktuell erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll? Vill du arbeta i kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker. Arbetsuppgifter Som administratör arbetar du som administrativt stöd till chefer och medarbetare inom personaladministration, registratur, diarieföring samt kommunikation.  Du ansvarar för att delge information till lokalkontorets medar... Visa mer
Är du en god kommunikatör och har aktuell erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll? Vill du arbeta i kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter
Som administratör arbetar du som administrativt stöd till chefer och medarbetare inom personaladministration, registratur, diarieföring samt kommunikation.  Du ansvarar för att delge information till lokalkontorets medarbetare och blir lokalkontorets kontaktperson avseende samverkan med både externa och interna entreprenörer. Rollen som Administratör innebär också att stödja och arbeta tillsammans med andra administratörer och andra funktioner och enheter på FMV.

Tjänsten är placerad i Arboga.

Vi söker dig som
Du har en slutförd gymnasieutbildning eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig samt att du har aktuell erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll.  Vidare har du god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska samt goda kunskaper i Officepaketet.

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning alternativt erfarenhet eller utbildning i dokument och ärendehantering. Vi ser gärna att du har arbetat som registrator eller har erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter på en myndighet. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta enligt processorienterat arbetssätt och kunskap av Sharepoint. Vi tror att din goda förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt på engelska kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen som Administratör.

Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och har både vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar. Du tar ansvar och strukturerar dina arbetsuppgifter på egen hand samtidigt som du arbetar bra med andra människor och relaterar dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om oss
Verksamhetsområde VerkO Logistik har som uppgift att tillhandahålla logistikmateriel och -tjänster för Försvarsmaktens förmåga. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med svensk och utländsk industri, andra verksamhetsområden inom FMV samt Försvarsmaktens staber och förband.

FMV – Försvarets materielverk
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

På FMV jobbar vi aktivt utifrån utvecklande medarbetarskap, som är en modell för att utveckla samarbete, främja ansvarstagande och skapa engagemang för att ta tillvara på den initiativförmåga som vi alla besitter. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.


Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO [Per Andersson], OFR/S [Peter Boström], OFR/O [Henry Joona] och SEKO [Peter Andersson]. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).  #LI-Onsite

Vid frågor ber vi dig kontakta [Cecilia Danlarén] på email [email protected]

Sista ansökningsdag är 2023-10-22.

Välkommen med din ansökan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Nyfiken och driven person till teknisk administration

Ansök    Okt 9    SAAB AB    Administrativ assistent
Vill du vara med och hålla JAS39 Gripen flygande? Vi ansvarar för att underhålla komponenter och apparater från Gripen på våra underhållsverkstäder i Arboga och Linköping. Vi växer och behöver nu utöka vårt team i Arboga med en Teknisk administratör som vill stötta vår verksamhet. Din roll Du kommer ha en varierande roll där du hjälper till med teknisk administration. Exempel på arbetsuppgifter: * Registreringar av dokument och uppdateringar i vårt af... Visa mer
Vill du vara med och hålla JAS39 Gripen flygande? Vi ansvarar för att underhålla komponenter och apparater från Gripen på våra underhållsverkstäder i Arboga och Linköping. Vi växer och behöver nu utöka vårt team i Arboga med en Teknisk administratör som vill stötta vår verksamhet.

Din roll

Du kommer ha en varierande roll där du hjälper till med teknisk administration.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Registreringar av dokument och uppdateringar i vårt affärssystem IFS Sherpa
* Artikelregistrering (part entry) i IFS Sherpa
* Generell stöttning till våra ingenjörer, tex vid avbrott eller kassation
* Projektadministration, uppföljning timmar, kostnader mm
* Koordinera och följa upp förbättringsförslag inom teamet
* Traditionella administrationsuppgifter

För rätt person erbjuder tjänsten ett utmanande, utvecklande och variationsfyllt arbete.

?Din profil

Vi söker dig som tycker om när det är mycket på gång och som är driven, initiativtagande och effektiv i ditt sätt att arbeta. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, och är positiv och nyfiken.

Du har som lägst gymnasieutbildning. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta med siffror och dokumentation, samt att du har goda kunskaper i MS Office-paketet.

Tidigare erfarenhet från affärssystem är ett plus, men inte ett krav. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom närliggande områden (t.ex. flyg/komponentunderhåll och/eller administration inom liknande område).

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Visa mindre

Administratör till Försvarsmaktens centrallager

Administratör FMCL Är du intresserad av lager och logistik? Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? I så fall har vi en plats för dig – tillsammans skapar vi en hållbar logistik i fred, kris och krig för Försvarsmakten. Hos FMLOG Försörjning får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och... Visa mer
Administratör FMCL

Är du intresserad av lager och logistik? Vill du vara med och påverka Sveriges försvarsförmåga? I så fall har vi
en plats för dig – tillsammans skapar vi en hållbar logistik i fred, kris och krig för Försvarsmakten.

Hos FMLOG Försörjning får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer arbeta på FMLOG Försörjning som anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter runtom i hela Sverige, det innebär att produktion, planering och kundsupport också är viktiga delar i vårt arbete.

Försvarsmaktens Centrala Lager (FMCL) är en del av FMLOG Försörjning och skapar nytta för Försvarsmakten genom att ta emot och leverera materiel i tid, till rätt kostnad och med hög kvalité. Genom kunskap om hur materielen ska tas emot, lagras, förrådsunderhållas, levereras och även avvecklas är vi delaktiga i att göra Försvarsmaktens verksamhet möjlig. Våra attityder och arbetssätt präglas av ömsesidigt förtroende för att kunna leverera försvarslogistik när och där den behövs. FMCL finns på tre platser i Arboga och innehåller ett brett sortiment av Försvarsmaktens materiel och vi verkar i flera flöden.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

 I din roll som administratör kommer du huvudsakligen att arbeta med:


• Hantering av inköp i form av kundvagnar i system PRIO.
• Hantering av inkommande och utgående handlingar samt enhetens funktionsbrevlåda.
• Granskning av fakturor & skapande av gränspositioner
• Genomföra uppdateringar på avdelningens sidor på intranätet
• Hantera övriga administrativa arbetsuppgifter som förekommer på avdelningen

KVALIFIKATIONER


• Godkänd gymnasieutbildning 
• Goda kunskaper i svenska (flytande) i både tal och skrift
• Goda kunskaper och aktuell erfarenhet av att jobba i MS Office (Word, Excel och Power Point)


• Goda kunskaper om Försvarsmaktens organisation, främst FMLOG
• Mycket goda kunskaper i system PRIO


• B-körkort

MERITERANDE


• Aktuell arbetslivserfarenhet av administrativt arbete på en myndighet


• Kunskap i Försvarsmaktens inköpsrutiner inklusive fakturahantering


• Erfarenhet av beställning i och användning av systemet PRIO (SAP)


• Erfarenhet av liknande, arbetsuppgifter, i synnerhet inom Försvarsmakten

Personliga egenskaper

Du är en prestigelös, serviceinriktad och drivande person med gott omdöme som arbetar väl både självständigt och i team. Du kan planera, analysera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det krävs att du är resultatinriktad, tålmodig, uthållig och klarar av att arbeta med flera uppgifter samtidigt under tidspress samt tar ansvar för en större helhet. Rollen som administratör ställer krav på självständighet och integritet men det krävs också en stor vilja att hjälpa andra. Försvarsmakten befinner sig i en stor tillväxtfas, för att klara av rollen behöver du gilla förändring, ha mycket energi och kunna hantera högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se). 

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetsort: Arboga

Upplysningar

Avdelningschef Magnus Wepsäläinen som nås via växeln 0589-40400

Fackliga företrädare:

Ola Andersson SEKO

Pernilla Kjellgren SAKO

Håkan Antonsson OFR/S

Samtliga nås via växeln 0505-45 10 00

 

Välkommen med din ansökan senast 2023-05-31. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Handläggare till DriftE IT-Drift Avd 1

Vi söker en handläggare till oss! Har du erfarenhet av administration? Får du saker att hända? Vill du arbeta i en administrativ roll med fokus på att stödja ledningsteamet med att nå sin fulla potential? Vill du vara navet som håller ihop vårt hjul? Då kan du vara den vi söker! Om arbetsgivaren I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där så väl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv... Visa mer
Vi söker en handläggare till oss!
Har du erfarenhet av administration? Får du saker att hända?
Vill du arbeta i en administrativ roll med fokus på att stödja ledningsteamet med att nå sin fulla potential? Vill du vara navet som håller ihop vårt hjul?
Då kan du vara den vi söker!

Om arbetsgivaren
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där så väl professionell utveckling som personlig
hälsa ryms. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv viktigt och vi erbjuder många karriärmöjligheter.
Försvarsmaktens telekommunikations och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer
Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda – dygnet runt, året om.
Driftenheten är en av tolv enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som
Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls-och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. Driftenheten har ca 300 anställda fördelade på 8 avdelningar.


Om arbetsplatsen
I rollen som handläggare på avdelningen stödjer du ledningsteamet i administrativa ärenden och har den viktiga funktionen av att hålla i, koordinera och slutföra dessa. Du stöttar och avlastar vårt team med att administrativt ansvara för avdelningens övergripande processer såsom rekrytering, inköp etc.
Vi på avdelningen erbjuder dig intressanta, kunniga och roliga människor att utvecklas tillsammans med. En avdelning och ett ledningsteam som har en vilja att utvecklas tillsammans.


Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Bevaka, hantera och fördela inkommande uppgifter vidare internt inom avdelningen
• Vidmakthålla och utveckla avdelningens och enhetens intranät
• Genomföra inventeringar och inköp
• Revidera avdelningens rutiner, checklistor, presentationsmaterial m.m.
• Upprätta protokoll och anteckningar

Kvalifikationer


• 3 års erfarenhet av att arbete i liknande roll som administratör eller koordinator
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
• Goda datorkunskaper och en erfarenhet inom MS Office-paketet.
• B-körkort (manuellt växlad bil)

 

Meriterande


• Goda kunskaper i att använda SharePoint såväl som användare som administratör
• Erfarenhet av agila metodiker såsom Kanban eller Scrum.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker har ett utpräglat sinne för detaljer, ordning och struktur. Du är skicklig på att sätta dig in i andras behov och att ge god service är en självklarhet för dig.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt
den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde,
rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på
www.forsvarsmakten.se).

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Övrigt:
Arbetsort: Arboga
Tillsvidareanställning, heltid, som inleds med 6 månader provanställning
Beredskapstjänstgöring ingår i befattningen
Tjänsteresor förekommer inom ramen för arbetsuppgifterna
Tillträde enligt överenskommelse

Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum.

 

Upplysningar:

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Avdelningschef Peter Carlsson som nås via växel 0589-40400

För frågor angående anställning i Försvarsmakten kontaktas HR-generalist Magnus Johannson som nås via växel 019-393500

 

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-23

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Extrajobb som projektsupport till spännande bolag!

Är du en fena på administration och dessutom kan skriva under på egenskaperna noggrann, detaljinriktad och självgående? Då är du personen vi letar efter! Vi söker nu för kunds räkning en person som vill arbeta deltid som projektstöd hos ett av Nordens ledande teknikkonsultbolag. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Som projektstöd erbjuds du en viktig funktion i verksamheten och kommer att ingå i ett team med hög kompetens. Teamet ... Visa mer
Är du en fena på administration och dessutom kan skriva under på egenskaperna noggrann, detaljinriktad och självgående? Då är du personen vi letar efter! Vi söker nu för kunds räkning en person som vill arbeta deltid som projektstöd hos ett av Nordens ledande teknikkonsultbolag. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Som projektstöd erbjuds du en viktig funktion i verksamheten och kommer att ingå i ett team med hög kompetens. Teamet arbetar med att hjälpa bland annat vårt svenska försvar att säkra sin kommunikation – du kommer därför vara en viktig länk i försvarskedjan. I rollen ges du stor möjlighet att själv planera och genomföra ditt dagliga arbete och förväntas att på sikt ta ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Rollen är en servicefunktion både internt och externt, för att trivas krävs att du är lyhörd och gillar att agera spindeln i nätet.

Rollen passar dig som också har ett stort teknikintresse och förhoppningsvis kan se dig själv efter avslutad utbildning bli en del av verksamheten på heltid. Arbetet blir därför en möjlighet för dig att över tid lära känna vår kund och deras verksamhet för att kunna bidra långsiktigt.

Då tjänsten innebär arbete som kan omfattas av sekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Du erbjuds
- Möjlighet till ett meriterande deltidsarbete som har goda chanser att leda till en heltidsanställning inom företaget efter avslutad examen
- Del i ett kompetent team där du kan lära mycket av dina kollegor

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Sammanställning, korrekturläsning och sortering av teknisk dokumentation
* Varierande avlastande administrativt arbete i olika projekt
* Vara behjälplig i administrativa frågor från kunder och leverantörer
* Ge visst stöd i enklare inköps- och logistik frågor


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 1 år kvar av dina studier och utbildar dig till ingenjör inom program som systemvetenskap, tele/datakommunikation, datateknik, underhållsingenjör etc samt har en studietakt om minst 50%
- Obehindrat talar och skriver på svenska samt kan föra dig i tal och skrift på engelska då båda språk förekommer i arbetsvardagen
- Har god förmåga att uttrycka dig i skrift och är bekväm med att författa dokumentation som förväntas hålla en hög nivå
- Innehar svenskt medborgarskap då detta krävs för säkerhetsklassningen

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet från försvarsmakten
- Tidigare arbetat med teknisk dokumentation

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Serviceinriktad
- Anpassningsbar

Övrig information:
- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Deltid, ca 1 dag i veckan under kontorstider
- Placering: Arboga

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Vi söker en administrativ handläggare till oss!

Har du erfarenhet av administration? Får du saker att hända? Vill du arbeta i en administrativ roll med fokus på att stödja ledningsteamet med att nå sin fulla potential? Då kan du vara den vi söker! Om arbetsgivaren I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där så väl som professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv viktigt och vi erbjuder många karriärmöjligheter. Försvarsmaktens telekommunik... Visa mer
Har du erfarenhet av administration? Får du saker att hända?
Vill du arbeta i en administrativ roll med fokus på att stödja ledningsteamet med att nå sin fulla potential?
Då kan du vara den vi söker!

Om arbetsgivaren
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där så väl som professionell utveckling som personlig
hälsa ryms. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv viktigt och vi erbjuder många karriärmöjligheter.
Försvarsmaktens telekommunikations och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer
Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda –dygnet runt, året om.
Driftenheten har tolv enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som
Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls-
och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. Driftenheten
har ca 300 anställda fördelade på 8 stycken avdelningar.


Om arbetsplatsen
I rollen som handläggare på avdelningen stödjer du ledningsteamet i administrativa ärenden och har
den viktiga funktionen av att hålla i, koordinera och slutföra dessa. Du stöttar och avlastar vårt team
med att administrativt ansvara för avdelningens övergripande processer såsom rekrytering, inköp etc.
Vi på avdelningen erbjuder dig intressanta, kunniga och roliga människor att utvecklas tillsammans
med. En avdelning och ett ledningsteam som har en vilja att utvecklas tillsammans.


Huvudsakliga arbetsuppgifter


• Vidmakthålla och utveckla avdelningens och enhetens intranät.
• Genomföra inventarier och inköp.
• Revidera avdelningens rutiner, checklistor, presentationsmaterial m.m.
• Upprätta protokoll och anteckningar

Kvalifikationer


• 3 års erfarenhet av att arbete i liknande roll som administratör eller koordinator
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
• Goda datorkunskaper och en erfarenhet inom MS Office-paketet.
• B-körkort (manuellt växlad bil)

 

Meriterande


• Goda kunskaper i att använda SharePoint såväl som användare som administratör
• Erfarenhet av metodiker såsom Kanban, Scrum.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker har ett utpräglat sinne för detaljer, ordning och struktur. Du är skicklig på att
sätta dig in i andras behov och att ge god service är en självklarhet för dig.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt
den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde,
rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på
www.forsvarsmakten.se).

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Övrigt:
Arbetsort: Arboga
Tillsvidareanställning, heltid, som inleds med 6 månader provanställning
Beredskapstjänstgöring ingår i befattningen
Tjänsteresor förekommer inom ramen för arbetsuppgifterna
Tillträde enligt överenskommelse

Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum.


Upplysningar:
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Avdelningschef Fredrik Myrelid som nås via växel 0589-40 400.
För frågor angående anställning i Försvarsmakten kontaktas HR-generalist Magnus Johansson som nås via växel 019-39 35 00.

Fackliga företrädare:
SACO Pär Lohman
OFR/S Martin Sparr
SEKO-F Matz Felix
OFR/O Johan Nestvall Boo
Samtliga nås via växeln på 019-39 35 00


Välkommen med din ansökan senast 2023-03-31.

Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Administratör - extra jobb

Ansök    Okt 26    Treefling AB    Administrativ assistent
Om oss: Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal. Arbetsuppgifter: Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att s... Visa mer
Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal.
Arbetsuppgifter:
Vill du vara med och arbeta extra som administratör i ett växande bolag med stark tillväxt då ska du ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du studerar på Universitet/högskola och behöver ett extra jobb. Du kommer att arbeta med allt ifrån att svara på mail till att lägga upp beställningar i vårt ordersystem. Vi behöver någon som har god datorvana och som kan kommunicera och utrycka sig i skrift.
Vem söker vi?
Vi söker en person är glad och framåt och som gillar att arbeta i ett team.
Ansökan
1, gå in och gilla oss på sociala medier: Instagram: treeflingorganic
2, maila in ditt cv med personligt brev till [email protected]
3, Märk ansökan med ”administratör” i ämnesraden.
Läs mer om oss på: www.treefling.se Visa mindre

Projektadministratör

Ansök    Sep 19    SAAB AB    Administrativ assistent
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Din framtida utmaning Som projektadministratör kommer ditt huvudsakliga arbetsområde att vara stöttning till projekten med frågor kring artiklar, dokument och ändringshantering. Stor del av arbetet sker i affärssystemet IFS och kringliggande miljöer. D... Visa mer
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Din framtida utmaning

Som projektadministratör kommer ditt huvudsakliga arbetsområde att vara stöttning till projekten med frågor kring artiklar, dokument och ändringshantering. Stor del av arbetet sker i affärssystemet IFS och kringliggande miljöer.

Du kommer att arbeta självständigt men ingår som en del av ett team kopplat till ändringstjänst med bland annat Configuration Management. Det är till stor fördel är om du har vana från tidigare servicenära yrken då tjänsten innebär kontaktytor mot flertalet projekt och kunder.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och tycker om ordning och reda. Vi tror att du som söker har intresse för dokumenthantering och granskning. För att lyckas i rollen behöver du vara både utåtriktad och drivande i ditt arbete. Du är också prestigelös och har en god förmåga att ta egna initiativ. Som person är du serviceminded och gillar att jobba i team. Du är van att hantera olika regelverk och van vid att arbeta i olika processer. Du har även erfarenhet av att arbeta administrativt och har god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i större affärssystem så som IFS eller motsvarande och erfarenhet av att hantera produktstrukturer. Tidigare erfarenhet av servicenära arbete eller liknande roll är också meriterande.Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Visa mindre

Projektadministratör

Ansök    Jun 27    SAAB AB    Administrativ assistent
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Din framtida utmaning Som projektadministratör kommer ditt huvudsakliga arbetsområde att vara stöttning till projekten med frågor kring artiklar, dokument och ändringshantering. Stor del av arbetet sker i affärssystemet IFS och kringliggande miljöer. Du... Visa mer
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Din framtida utmaning

Som projektadministratör kommer ditt huvudsakliga arbetsområde att vara stöttning till projekten med frågor kring artiklar, dokument och ändringshantering. Stor del av arbetet sker i affärssystemet IFS och kringliggande miljöer.
Du kommer att arbeta självständigt men ingår som en del av ett team kopplat till ändringstjänst med bland annat Configuration Management. Det är till stor fördel är om du har vana från tidigare servicenära yrken då tjänsten innebär kontaktytor mot flertalet projekt och kunder.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och tycker om ordning och reda. Vi tror att du som söker har intresse för dokumenthantering och granskning. För att lyckas i rollen behöver du vara både utåtriktad och drivande i ditt arbete. Du är också prestigelös och har en god förmåga att ta egna initiativ. Som person är du serviceminded och gillar att jobba i team. Du är van att hantera olika regelverk och van vid att arbeta i olika processer. Du har även erfarenhet av att arbeta administrativt och har god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i större affärssystem så som IFS eller motsvarande och erfarenhet av att hantera produktstrukturer. Tidigare erfarenhet av servicenära arbete eller liknande roll är också meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Läs mer om oss här Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här Visa mindre

Administrativ assistent, vikariat

Ansök    Mar 31    Arboga kommun    Administrativ assistent
Barn- och utbildningskontoret är en central funktion med olika stödfunktioner till verksamheten. Här arbetar skolchef, verksamhetschefer för grund- och grundsärskolan och förskolan, skolsekreterare, kvalitets utvecklare, ungdomskoordinator, barnomsorgsassistent och personalassistent. Vår skolsekreterare kommer att vara föräldraledig och vi söker efter en vikarie till de administrativa arbetsuppgifterna. Arboga kommun står inför ett nytt arbete med ny h... Visa mer
Barn- och utbildningskontoret är en central funktion med olika stödfunktioner till verksamheten.

Här arbetar skolchef, verksamhetschefer för grund- och grundsärskolan och förskolan, skolsekreterare, kvalitets utvecklare, ungdomskoordinator, barnomsorgsassistent och personalassistent.

Vår skolsekreterare kommer att vara föräldraledig och vi söker efter en vikarie till de administrativa arbetsuppgifterna. Arboga kommun står inför ett nytt arbete med ny hemsida där du kommer att vara delaktig i en arbetsgrupp.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av arbete med:

-Posthantering, diarieföring i W3D3, arkivering.

-Webbredaktör Arboga.se och kommunens informationssida.

- Framtagning av olika typer av underlag för statistik och uppföljning.

- Hantera utskick av olika slag, skriva protokoll och minnesanteckningar.

- Enklare ekonomiadministrativa uppgifter som inköp och beställningar.

- Ny Arboga.se.

-Vara stöd till chefer.

Kvalifikationer
Vi söker en serviceinriktad person med administrativa erfarenheter, du har en administrativ utbildning på gymnasienivå eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du är prestigelös i de arbetsuppgifter som behöver göras, har lätt för att samarbeta men har också förmågan att arbeta självständigt. Som person är du noggrann och ansvarsfull. Du är positiv och har ett genuint intresse för att ge god service och bra bemötande Du är noggrann, strukturerad och hjälpsam.

Du ska kunna hantera den digitala miljön och arbeta i Officepaketet samt flera olika verksamhetssystem för att klara uppdraget. Meriterande om du har erfarenhet av ärendehanteringssystemet W3D3. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid och omfattning
Deltid 75%, vikariat

Snarast-2023-05-31 Tillträde enligt överenskommelse

 Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Arboga kommun erbjuder dig bland annat friskvårdsbidrag och rökfri arbetstid. Vid all rekrytering tillämpar vi vår likabehandlingsplan.

Kontakt
Britt-Marie Deubler, telefon 0589-871 65

Facklig kontakt
Vision Marina Lundgren, 0589-870 21

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-04-08

Urvalet sker löpande under ansökningstiden

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Vi har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. 


Vår värdegrund skapar ett gemensamt förhållningssätt och genomsyrar kommunens alla verksamheter. Den är en kompass i det dagliga arbetet för alla medarbetare och politiker:


"Med ett professionellt förhållningssätt och en uthållig organisation erbjuder vi service och tjänster av hög kvalitet. Genom ett modigt medarbetarskap och innovativt tänkande förverkligas visionen, Arboga ? plats för inspiration."


Välkommen du också! Visa mindre

Administratör till FMLOG Försörjning

Hos Försvarsmaktens Logistik Försörjning får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Vid enheten Försörjning anskaffar, lagerhåller, vidmakthåll... Visa mer
Hos Försvarsmaktens Logistik Försörjning får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Vid enheten Försörjning anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar vi förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter runtom i hela Sverige, det innebär att produktion, planering och kundsupport också är viktiga delar i vårt arbete.Huvudsakliga arbetsuppgifter


FMLOG Försörjning söker Administratörer för verksamhetsnära stöd till chefer, HR- och SÄK-funktioner. Din roll är stöd vad avser administration och dokumentation, dvs. skapa dokument, genomföra indateringar i Försvarsmaktens stödsystem, delta i säkerhetshöjande arbete samt ansvara för planering och uppföljning av utbildningar som enhetens medarbetare ska genomföra.
Du kommer vara ett stöd till chefer i samband med rekryteringar, t ex referenstagning, grundutredningar inför säkerhetsprövning och administration.

Som administratör har du en bred och omväxlande roll samt många kontaktytor både inom enheten och utanför.
Rollen är en del av avdelningen Ledningsstöd men stödjer hela enheten som består av drygt 300 medarbetare på ca 10 olika platser i landet. Därav förekommer resor i tjänsten.

För oss är det viktigt med en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar.

 

Kvalifikationer


• Akademisk utbildning inom personal, förvaltning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
• Arbetat med HR- och/eller SÄK-frågor
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Erfarenhet av att dokumentera
• God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Meriterande


• Erfarenhet inom Statliga tjänst
• Ekonomihantering
• Erfarenhet av system PRIO
• Har genomfört GMU, Kombattantutbildning eller motsvarande
• Aktiv i Hemvärnet eller annan frivilligorganisation kopplat till Försvarsmakten
Personliga egenskaper

Försvarsmakten och FMLOG befinner sig i en snabb och spännande förändringsresa och vi söker dig som samarbetar effektivt med andra för att gemensamt uppsatta mål. Du har ett metodiskt och strukturerat tillvägagångssätt, planerar i förväg och kan vid behov göra egna prioriteringar. Du delar med sig av kunskaper, erfarenheter och information samt bidrar till en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär.
Du är lojal mot tagna beslut och medverkar till att dessa verkställs.
Du är intresserad av och kan använda din specialistkompetens och sakkunskap samt vill kontinuerligt utvecklas.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
Sysselsättningsgrad : 100 %
Arbetsort: Arboga
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Vid frågor om tjänsten kontakta Ledningsstöds chef Tomas Malmkvist

Fackliga företrädare:
OFR/S, Håkan Antonsson
SACO, Pernilla Kjellgren
SEKO, Madelene Ekholm

Samtliga nås via växeln på telefonnummer 0589-40400


Välkommen med din ansökan senast 2022-10-02. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev. 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Koordinator/administrativ assistent till Saab i Arboga

Ansök    Sep 1    SAAB AB    Administrativ assistent
Vi letar efter en enastående koordinator/administrativ assistent som kommer att ge vår chefsgrupp kommmunikations-, planerings- och administrativt stöd på hög nivå. Din Roll Den idealiska kandidaten kommer att vara en erfaren planerare och samordnare med demonstrerad förmåga att effektivt och proaktivt ta sig an arbetsuppgifter. Individen i denna roll måste förstå affärsprioriteringar, visa förmågan att förutse behov och driva på förbättringar inom v... Visa mer
Vi letar efter en enastående koordinator/administrativ assistent som kommer att ge vår chefsgrupp kommmunikations-, planerings- och administrativt stöd på hög nivå.Din Roll

Den idealiska kandidaten kommer att vara en erfaren planerare och samordnare med demonstrerad förmåga att effektivt och proaktivt ta sig an arbetsuppgifter. Individen i denna roll måste förstå affärsprioriteringar, visa förmågan att förutse behov och driva på förbättringar inom vår verksamhet.

Du kommer att arbeta nära vår ledningsgrupp och cheferna, samt stödja i planering och uppföljning av verksamheten. Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva förändringsarbete där såväl arbetssätt, struktur och kultur är i fokus. Som stöd kommer du att ha ett team av högt engagerade kollegor. Vidare får du en bred portfölj av frågor som passar en generalist med ambitioner att arbeta i en intressant och komplex verksamhet.

Dina främsta uppgifter är att:

* Säkerställa att den interna och externa kommunikationen fungerar och är uppdaterad
* Planera, organisera och hantera möten
* Samla in och förbereda information vid presentationer / möten
* Dokumentera mötesprotokoll och hantera åtgärdsposter som rör denna roll
* Organisera, genomföra och hjälpa till med möten inom avdelningen
* Samordna speciella evenemang och gruppaktiviteter
* Driva förbättringsprojekt
* Hålla reda på aktiviteterna i vårt årshjul och hjälpa till och synkronisera arbetsflöden inom vår verksamhet
* Hantera och koordinera lokaler och flytt av dessaDin Profil

Du som söker dig till oss är serviceminded, snabb på att lära nytt och trivs med att få saker att hända.

Expertis inom MS Office (Outlook, Word, PowerPoint och Excel) anses vara en stor fördel precis som dokumenterad erfarenhet av att utöva gott omdöme, diskretion och sekretess i dina arbetsuppgifter.

Du bör vara proaktiv såväl som initiativtagande och drivande.

Ha kommunikationsförmåga i både svenska och engelska är en förutsättning eftersom du kommer att vara i ständig interaktion med teammedlemmar, kunder och andra intressenter.

Egenskaper som vi värdesätter är flexibilitet, kvalitet, vänlighet, samt motivation att ta på sig nya utmaningar. Du är mycket välorganiserad och strukturerad i ditt jobb och har kapacitet att hantera flera aktiviteter samtidigt.. Du lämnar inget åt slumpen, har ett öga för detaljer och strävar efter att alltid leverera i tid. Du skapar goda arbetsrelationer både inom våra team såväl som med externa parter.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Vad du blir en del av

Communication & Tactical Solutions ansvarar för designen av teknisk och robusta lösningar och infrastruktur inom närverk, radio och satelitkommunikation.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.

Läs mera om oss via denna länk Visa mindre

Administratör

Ansök    Dec 15    YTS AB    Administrativ assistent
Vi tror att du som person har lätt för att samarbeta med andra människor och har vana av att kommunicera på ett tydligt sätt. Du tänker strategiskt och ser sakers långsiktiga betydelse med ett helikopter perspektiv Vi är en koncern med fyra bolag varav två industrier i Arboga och Eskilstuna. I tjänsten ingår administrativt arbete, kundkontakter, mail, telefon, boka frakter & produktionsplanering, Du är en ansvarsfull och strukturerad person som tycker om a... Visa mer
Vi tror att du som person har lätt för att samarbeta med andra människor och har vana av att kommunicera på ett tydligt sätt. Du tänker strategiskt och ser sakers långsiktiga betydelse med ett helikopter perspektiv
Vi är en koncern med fyra bolag varav två industrier i Arboga och Eskilstuna.
I tjänsten ingår administrativt arbete, kundkontakter, mail, telefon, boka frakter & produktionsplanering,
Du är en ansvarsfull och strukturerad person som tycker om att driva processer på ett effektivt sätt. Du är en organisatör med vana av att sätta upp och hålla tidsramar samtidigt som du kan leverera hög kvalité. Du är lojal och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och organisationen.
Arbetet är i första hand förlagt till fabriken i Eskilstuna


Vi ser fram emot din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektadministratör till FMV i Arboga

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Om oss FMV, Försvarets mat... Visa mer
Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

Om oss

FMV, Försvarets materielverk, är en civil myndighet med kunskap om teknik, affärer och försvar. Vår viktigaste uppgift är att i nära samarbete med Försvarsmakten tillhandahålla försvarsmateriel och tjänster, dvs. se till att försvaret har den materiel och utrustning som efterfrågas.

VerkO, Verksamhetsområde, Logistik har som uppgift att tillhandahålla logistikmateriel och -tjänster för Försvarsmaktens förmåga. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med svensk och utländsk industri, andra verksamhetsområden inom FMV samt Försvarsmaktens staber och förband.

Avdelningen Logistikstöd inom VerkO Logistik ansvarar för att definiera, anskaffa, vidmakthålla, vidareutveckla och avveckla Försvarsmaktens olika logistikledningssystem samt tillhandahålla tjänster/produkter för att möjliggöra materielleveranser till FM. Uppgifterna inom vidmakthållande av logistikledningssystem och förutsättningsskapande verksamhet för Logistikstöd löses inom ramen för nio delprojekt inom VerkO Log (LogLed, Matrldata och LogStöd) och ITS.

Målet med verksamheten är i en generell mening att leverera våra uppdrag inom avtalad tid, ekonomi, funktion och kvalitet.

 Arbetsuppgifter
Rollen som projektadministratör är placerad i Arboga inom enheten Logistik och materieldata. Projekten du kommer att jobba med är inom olika områden så som Grund- och Förvaltningsdata, Natokodifiering, Teknisk Information och Internationell Spedition. Förväntningen på projektadministratören är bland annat att stötta och administrera projekten kring leveranser, avtal med leverantörer, projektuppföljning samt ekonomiska prognoser.

Som projektadministratör på FMV förväntas du kommunicera tydligt, frekvent och strukturerat. Du kommer att arbeta med specialister, andra myndigheter och externa entreprenörer.

Vi söker dig som
Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av projektadministration eller projektkoordinering och trivs i en social roll med många kontaktytor. Du gillar att samordna och arbeta problemlösande samtidigt som du behåller fokus på helheten. Sedan tidigare har du arbetat med förhandlingar och i dagliga arbetet för du dig väl i svenska och engelska i tal och skrift. Du är en van administratör och använder med lätthet verktygen som Officepaketet erbjuder, har du erfarenhet av MS Project eller liknande så är det mycket meriterande.
Du är en prestigelös lagspelare som bidrar till gruppen genom entusiasm.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Tjänsten är placerad i Arboga.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Per Andersson, OFR/S [Peter Boström, OFR/O Henry Joona och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Om du har frågor ber vi dig kontakta Linda Josefsson på telefon 0736-847707 alt [email protected]

Sista ansökningsdag är 2022-03-06. 

Välkommen med din ansökan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Projektadministratör till Sensor Services

Ansök    Jun 30    SAAB AB    Administrativ assistent
Är du positiv, serviceinriktad och driven person som gillar att arbeta med administrativa frågor? Gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter och koordineringsstöd mot projekt och uppdrag? Då är detta tjänsten du ska söka! Din roll Arbeta som avdelningens projektadministratör innebär att stötta avdelningen med projektadministration såsom: * Administrativt stöd efter behov i projekt och uppdrag * Dokumenthantering, inköp och hantering av arbets... Visa mer
Är du positiv, serviceinriktad och driven person som gillar att arbeta med administrativa frågor? Gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter och koordineringsstöd mot projekt och uppdrag? Då är detta tjänsten du ska söka!Din roll

Arbeta som avdelningens projektadministratör innebär att stötta avdelningen med projektadministration såsom:

* Administrativt stöd efter behov i projekt och uppdrag
* Dokumenthantering, inköp och hantering av arbetsorder i affärssystem IFS
* Stöd i interna processer så som exportkontrollfrågor, ärendehantering, konfigurationsstyrning etc
* Koordineringsstöd i samband med kundmöten och vid framtagning av rapporter till kundFrämsta kontaktytan är med kollegorna på egna avdelningen, Sensor Services, men även informationsutbyte med andra personer med liknande roll inom företaget.På avdelning Sensor Services är vi ett engagerat gäng medarbetare som arbetar med många olika och varierande arbetsuppgifter. Det är alltifrån verkstadsnära arbeten, genomförande av tekniska utredningar, underhålls- och modifieringsarbete på radaranälggningar runtom i landet samt ett nära samarbete med kund i olika tekniska och affärsmässiga frågor. Vi är nu i behov av att anställa en flexibel och strukturerad projektadministratör som brinner för att ge service och utföra administrativa uppgifterFör en person med vilja och driv finns möjlighet att utvecklas, dels på avdelningen, men även inom övriga Saab, då vi tror det är bra och utvecklande att ges möjlighet till byte av arbetsuppgifter internt.Din Profil

För att trivas i rollen som projektadministratör ser vi gärna att du minst har några års erfarenhet av administration eller motsvarande arbete i projekt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i Word och Excel.

Som person är du serviceminded, prestigelös och har ett härligt ordningssinne. Du tar gärna egna initiativ och ser till att slutföra saker i tid med ett stort eget driv och med en hög grad av integritet. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och kan hugga in samt hjälpa till med olika uppgifter som kan förekomma.


Krav

* Gymnasiekompetens
* Goda kunskaper inom Microsoft Office-programmen
* Utmärkta kunskaper i Svenska & Engelska (tal och skrift)Meriterarande:

* Högskola/universitet , några års arbetslivserfarenhet.
* Kunskaper inom exportkontroll.
* Kunskaper i IFS
* Kunskaper i AgressoVi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och sociala kompetens.


Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänsterna kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vad du blir en del av

Avdelningen Sensor Services, är specialiserad på att ge support och underhålla markbaserade radarsystem så som spaningsradar och väderradar. Arbetet sker i en nära dialog och samarbete med kunderna. Avdelningen består idag av ett 40 tal medarbetare i Arboga med stor blandning av kompetenser.Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.


Läs mera om oss här Visa mindre

Administrativ handläggare

Har du erfarenhet av administration? Får du saker att hända? Vill du arbeta i en administrativ roll med fokus på att stödja ledningsteamet med att nå sin fulla potential? Då kan du vara den vi söker! Om Tjänsten I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv viktigt och vi erbjuder många karriärmöjligheter. Försvarsmaktens telekommunikations- oc... Visa mer
Har du erfarenhet av administration? Får du saker att hända? Vill du arbeta i en administrativ roll med fokus på att stödja ledningsteamet med att nå sin fulla potential? Då kan du vara den vi söker!


Om Tjänsten
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv viktigt och vi erbjuder många karriärmöjligheter.

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda -dygnet runt, året om.

Driftenheten är en av tolv enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. Driftenheten har ca 300 anställda fördelade på 6 stycken avdelningar där IT-Driftcentralen är en av dem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som handläggare på avdelningen stödjer du ledningsteamet i administrativa ärenden och har den viktiga funktionen av att hålla i, koordinera och slutföra dessa. Du stöttar och avlastar vårt team med att administrativt ansvara för avdelnings övergripande processer såsom rekrytering, inköp etc.

Vi på avdelningen erbjuder dig intressanta, kunniga och roliga människor att utvecklas tillsammans med. En avdelning och ett ledningsteam som har en vilja att utvecklas såväl i stort som i smått.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Vidmakthålla och utveckla avdelningens och enhetens intranät.
• Genomföra inventeringar och inköp.
• Revidera avdelningens rutiner, checklistor, presentations material m.m.
• Upprätta protokoll och anteckningar.

Kvalifikationer
• 3 års erfarenhet av att arbetat i en liknande roll som administratör eller koordinator.
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
• Du har goda datorkunskaper och är en erfaren Office-paketanvändare.
• B-körkort.

Meriterande
• Goda kunskaper i att använda SharePoint såväl som användare som administratör.
• Erfarenhet av metodiker såsom Kanban, Scrum.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker har ett utpräglat sinne för detaljer, ordning och struktur. Du är skicklig på att sätta dig in i andras behov och att ge god service är en självklarhet för dig. Du behöver ha glimten i ögat och nära till skratt.

Övrigt
Befattningen är en tillsvidareanställning som civilt anställd och inleds med 6 månaders provanställning för dig som inte är anställd inom Försvarsmakten.

Placeringsort: Arboga, tjänsteresor till andra orter ingår.
Rekryteringsarbetet kommer att fortgå löpande under tiden annonsen är publicerad.

Upplysningar om befattningen lämnas av:
Avdelningschef Peter Carlsson eller ställföreträdande avdelningschef Fredrik Martinson via växeln 0589-40 400.

Fackliga företrädare
SACO Pär Lohman, 0589-408 33
OFR/S Martin Sparr, 019-39 35 80
SEKO-F Jörgen Stehn, 070-677 99 21
OFR/O Ola Selvin, 013-28 37 89


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Projektadministratör till Ledningssystemmateriel, LedM Nät

På FMV utvecklar vi och levererar teknik, utrustning och tjänster som Försvarsmakten behöver för att försvara Sverige idag och imorgon. Nu kan du bli en del av oss och vara med och utveckla framtidens försvar. Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss kommer du arbeta med utvecklande arbetsuppgifter, samtidigt som du bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och som medarbetare är du viktig för oss. Du får stor egen... Visa mer
På FMV utvecklar vi och levererar teknik, utrustning och tjänster som Försvarsmakten behöver för att försvara Sverige idag och imorgon. Nu kan du bli en del av oss och vara med och utveckla framtidens försvar.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss kommer du arbeta med utvecklande arbetsuppgifter, samtidigt som du bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och som medarbetare är du viktig för oss. Du får stor egen frihet och ansvar och kan förena ditt professionella liv med det privata. Dessutom finns det alltid möjligheter för dig att kompetensutvecklas.

Verksamhetsområdet Ledningssystemmateriel har som uppgift att anskaffa materiel och system för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem. Vår huvudsakliga uppgift omfattar teknisk design, upphandling och Life Cycle Management av ledningssystem. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med andra avdelningar inom FMV, Försvarsmakten samt svensk och utländsk industri.

Avdelningen Nät är en del av verksamhetsområdet Ledningssystem och ansvarar för produktion, leverans och vidmakthållande av integrerade telekommunikationssystem. Nät ger även ledningsstöd till Försvarsmakten genom analys av telekonfliktrisker från civila installationer.

Arbetsuppgifter
I rollen som Projektadministratör kommer du vara ett stöd till projektledaren och övriga i projektgruppen med bland annat administrativa frågor, ekonomi- och dokumenthantering. En viktig del i arbetet är att samordna, följa upp och se till att olika uppgifterna i projektet genomförs. Arbetsuppgifterna innebär många kontakter såväl inom myndigheten som med Försvarsmakten och industrin.

Som projektadministratör kommer du bl a:


• Skriva och följa upp bokföringsbeslut
• Hantera och följa upp leveransanmälan och leveranscertifikat
• Följa upp och sammanställa fakturor
• Ta fram bildunderlag till Försvarsmakten och industrin
• Följa upp materiellistor/materielkostnader till industrin
• Medverka vid beställningsplanering
• Ta fram projektuppföljningar

Vi söker dig som
Vi söker dig som har gymnasiekompetens och gärna någon eftergymnasial utbildning inom relevant område eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Har du arbetat på statlig myndighet eller som projektadministratör är det meriterande. Du har goda kunskaper i MS Office. Har du erfarenhet av dokument och ärendehanteringssystem och är en van användare i andra typer av stödsystem som t e x PRIO och Palasso är det meriterande.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. 

Då tjänsteresor ingår i arbetet så krävs B körkort.

Du är självgående, serviceinriktad och prestigelös.  Har god samarbetsförmåga, är tydlig i din kommunikation och är initiativtagande. Vidare är ett sinne för detaljer, ordning och struktur fördelaktigt eftersom att rollen innebär att samordna så att alla dokument och underlag finns klara vid rätt tid. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsort är Arboga.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida under Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är Kari Lehto SACO-S, Micael Festin, OFR/S, Anders Palm, OFR/O och Peter Andersson, SEKO Alla nås på telefon 08-782 4000.

Vid frågor ber vi dig kontakta Sven Åkerlund, chef LedM Nät, på telefon 08-782 5576.

Har du frågor kring processen kan du kontakta Ann-Charlotte Pettersson via mail [email protected].

Sista ansökningsdag är 2021-01-11

Varmt välkommen med Din ansökan!


FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur.

Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre

Administratör Ekonomi

Arboga Kommunalteknik AB(AKTAB) och Arboga Vatten och Avlopp AB(AVAB) söker en administratör som i huvudsak kommer att arbeta åt Arboga Vatten och Avlopp AB. Bolagens verksamheter omfattar ansvaret för kommunens vatten och avlopp, förvaltning och drift av kommunens mark- och infrastruktur samt lokalvård. I verksamheterna ingår även ansvar för utredning, projektering. Arbetsuppgifter Du blir en del av vår grupp som sköter all administration för de båda bola... Visa mer
Arboga Kommunalteknik AB(AKTAB) och Arboga Vatten och Avlopp AB(AVAB) söker en administratör som i huvudsak kommer att arbeta åt Arboga Vatten och Avlopp AB.
Bolagens verksamheter omfattar ansvaret för kommunens vatten och avlopp, förvaltning och drift av kommunens mark- och infrastruktur samt lokalvård. I verksamheterna ingår även ansvar för utredning, projektering.
Arbetsuppgifter
Du blir en del av vår grupp som sköter all administration för de båda bolagen men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara riktat mot Arboga Vatten och Avlopp AB såsom kundfakturahantering, leverantörsfakturahantering och månadsavstämningar.
Du sköter momsdeklarationer och hanterar påminnelse- och kravhantering. Du administrerar årliga vattenavläsningar och mätarbyten och hanterar alla kundkontakter via telefon och e-post. I arbetet ingår också post- och e-posthantering samt övriga förekommande administrativa uppgifter.
Kvalifikationer
Ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Goda kunskaper i Officepaketet
Meriterande att ha arbetat med systemen EDP Future och Raindance
Som person är du noggrann och ansvarsfull. Du är positiv och kundfokuserad och har ett genuint intresse för att ge god service och bra bemötande till våra kunder och andra interna och externa samarbetsytor.
Vidare ser vi att du är hjälpsam och ställer upp för dina kollegor och kan på ett prestigelöst sätt arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetstid och omfattning
Heltid, tillsvidare. Arbetstid måndag-fredag.
Tillträde
Enligt överenskommelse-, senast 6 april 2021.
Lön
Individuell lönesättning.
Kontakt
Ekonomi- och administrativ chef Christina Skantz, 0589-68 75 75.
Facklig kontakt
Vision: Mona Melander, 0589-68 75 83
Ansökan
Sista ansökningsdag är 2020-12-10.
Urvalet sker löpande under ansökningstiden.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]
Ref nr 103/20.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt från annonserings- och bemanningsföretag i rekryteringen! Visa mindre

Erfaren administratör sökes till myndighet i Arboga

Ansök    Maj 24    Bemannia    Administrativ assistent
Till vår kund i Arboga söker vi nu dig som har erfarenhet av att ha arbetat som administratör och är redo för nya utmaningar. Varmt välkommenmed din ansökan till oss! Om uppdraget Vår kund är en statlig myndighet som har ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra aktörer och myndigheter inom Sverigeoch på internationell nivå.På arbetsplatsen arbetar människor med olika bakgrunder och kompetenser. Din arbetsplats kommer vara belägen iA... Visa mer
Till vår kund i Arboga söker vi nu dig som har erfarenhet av att ha arbetat som administratör och är redo för nya utmaningar. Varmt välkommenmed din ansökan till oss!

Om uppdraget

Vår kund är en statlig myndighet som har ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra aktörer och myndigheter inom Sverigeoch på internationell nivå.På arbetsplatsen arbetar människor med olika bakgrunder och kompetenser.

Din arbetsplats kommer vara belägen iArboga och uppdraget är på6 månader med chans till förlängning. Förväntad uppdragsstart är i slutet av septemberoch du kommer arbeta heltid. Vi kan eventuellt erbjuda fler platser hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du att agera som ett operativt stöd förverksamheten och sköta de administrativa rutinerna. För att trivas med arbetet tror vi att du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter ochatt du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat som administratör. Du kommer att arbeta med posthantering, sortering, kopiering ochsjälvständigt sammanställa material från konferenser och liknande. Vidare kommer duefter anvisning om sakinnehåll formulera brev, protokoll och göra uppföljning av olika ärenden. I din roll kommer du också att hantera olika register så som kundregister, dataregister och övriga uppgifter som skall registreras, till exempel fakturor. Som person ser vi därför att du är strukturerad och ordningsam.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
- Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt yrkesområde
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- God datorvana

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Administrativ assistent

Ansök    Feb 18    Arboga kommun    Administrativ assistent
Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Kommunen har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation. Välkommen du också! Arbetsmarknadsverksamhe... Visa mer
Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga.
Kommunen har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation.
Välkommen du också!

Arbetsmarknadsverksamheten inom socialförvaltningen söker nu en administratör till projektet ?Hela Vägen in i Arbete?.

Sedan 2016 driver arbetsmarknadsverksamheten en verksamhet som går under namnet Vägen in i arbete, ViiA. Syftet är att få långtidsarbetslösa och människor med invandrarbakgrund i arbete. Arboga kommun har nu fått EU-stöd för att kunna utveckla projektet som planeras pågå under tre år.

Arbetsuppgifter
Vara projektledarens högra hand i externa kontakter. Stödja arbetsledare och vägledare i deras arbete med dokumentation i bland annat systemet Accorda. Ta fram underlag och utbildningsmaterial. Göra beställningar och bokningar. Ta bilder i verksamheten och producera material till webb och sociala medier.

Arbetet är självständigt och kreativt och har stort fokus på service och bemötande. Det innebär kontakt med många olika människor och samverkan med många olika verksamheter, arbetsgivare och myndigheter. Arbetet är flexibelt och kan innebära att du vid behov behöver kunna rycka in och delta i verksamheten.

Kvalifikationer
Administrativ utbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har erfarenhet av administrativt arbete och att självständigt organisera ditt arbete. Du är kreativ och lösningsfokuserad, välorganiserad, strukturerad och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du har ett professionellt bemötande och förhållningssätt och du trivs med att arbeta med människor. Du har ett genuint intresse för verksamheten och dess målsättning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid och omfattning
Allmän visstidsanställning till och med 2020-12-31 med eventuell möjlighet till förlängning. Deltid 75 %. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Lön
Månadslön. Vi tillämpar Individuell lönesättning.

Kontakt
Projektledare Birgitta Nilsson, 0589-873 51.

Facklig kontakt
Vision: Marina Lundgren, tfn 0589-870 21.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2020-03-08.
Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php
Refnr 704/20.

Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss all kontakt från annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Visa mindre

Administratör till företag i Fellingsbro

Tjänstebeskrivning Har du erfarenhet från administrativt arbete och gillar att arbeta med service? Har du bra struktur och tycker om att ha många kontaktytor? Då kan du vara den vi söker som Administratör till företag i Fellingsbro. BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning en person som kan arbeta administrativt med inriktning mot support och orderhandläggning. I rollen som administratör kommer du att erbjudas en förvaltande ro... Visa mer
Tjänstebeskrivning
Har du erfarenhet från administrativt arbete och gillar att arbeta med service? Har du bra struktur och tycker om att ha många kontaktytor? Då kan du vara den vi söker som Administratör till företag i Fellingsbro.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en person som kan arbeta administrativt med inriktning mot support och orderhandläggning. I rollen som administratör kommer du att erbjudas en förvaltande roll där du bland annat registrerar order som du rapporterar in i ett affärssystem. Tjänsten innefattar daglig kundkontakt och med både befintliga och nya kunder/leverantörer. Du stöttar även den interna organisationen med att ta fram rapporter, statistik och underlag för att driva företaget framåt.
I rollen kommer du till exempel att:

• Hantera inkommande ärenden via telefon och mail
• Kommunicera med såväl kunder, leverantörer som den interna organisationen
• Administrera dokumentation och avvikelser, vilka rapporteras till närmsta chefKrav på person
Vi söker dig som vill jobba med administration och service. Du är kommunikativ och trivs med att ha många kontaktytor. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Det är högst meriterande om du har arbetat med administration, ordermottagning eller service tidigare. Vidare ser vi att du som söker är initiativtagande, stresstålig och driven. Du är även en person som har ett öga för vad som skall göras, är noggrann och att du hjälper till där det behövs.

• Avslutad gymnasieutbildning
• Mycket god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper i MS Office, samt allmänt god datorkunskap.
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom service, support eller ordermottagning

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som administratör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, vikariat
Arbetstid: Dagtid
Plats: FellingsbroFöretagspresentation
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Camilla Aurell på telefonnummer 073-3537541 Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

FMV söker Projektadministratör

Ansök    Maj 9    FMV    Administrativ assistent
Har du några års erfarenhet av administrativt arbete. Är du strukturerad, prestationsinriktad och brinner för att arbeta i team? Vill du medverka vid anskaffning av materiel som är av stor betydelse för Försvarsmakten? Då är detta en spännande utmaning för dig! Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos... Visa mer
Har du några års erfarenhet av administrativt arbete. Är du strukturerad, prestationsinriktad och brinner för att arbeta i team? Vill du medverka vid anskaffning av materiel som är av stor betydelse för Försvarsmakten? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att bli del av ett kompetenstungt och engagerat team, som tycker att det är viktigt att ha roligt på arbetet.

Verksamhetsområdet Ledningssystemmateriel har som uppgift att anskaffa materiel och system för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem. Vår huvudsakliga uppgift omfattar teknisk design, upphandling och Life Cycle Management av ledningssystem. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med andra avdelningar inom FMV, Försvarsmakten samt svensk och utländsk industri.

Avdelningen Nät är en del av verksamhetsområdet Ledningssystem och ansvarar för produktion, leverans och vidmakthållande av integrerade telekommunikationssystem. Nät ger även ledningsstöd till Försvarsmakten genom analys av telekonfliktrisker från civila installationer.

Avdelningen behöver nu förstärka bemanningen inom området Försvarets Telenät med en projektadministratör.

 

Ditt arbete som Projektadministratör på Avdelningen Nät

I rollen som Projektadministratör kommer du att fungera som ett stöd till projektledaren och övriga projektgruppen med bland annat administrativa frågor, ekonomi- och dokumenthantering.

En viktig del i arbetet är att samordna, följa upp och se till att olika processer i projektet genomförs. Uppgifterna pendlar mellan ett arbete i bakgrunden och att ha många kontakter såväl inom FMV som med Försvarsmakten och industrin.

 

Våra förväntningar på dig

Du har gymnasiekompetens och gärna någon eftergymnasial utbildning inom relevant område eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är serviceinriktad, prestigelös, har god samarbetsförmåga, är tydlig i din kommunikation och är initiativtagande. Vidare är ett sinne för detaljer, ordning och struktur fördelaktigt eftersom att rollen innebär att samordna så att alla dokument och underlag finns klara vid rätt tid.

Har du dessutom arbetat i FMV eller Försvarsmakten ser vi det som meriterande alternativt från annan statlig myndighet.

God vana av Officepaketet är ett krav.

Arbetet kräver att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du är svensk medborgare och innehar B-körkort.

 

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar FMV med Experis Engineering. För frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Tomas Löfgren på 08-7642585. 

Våra fackliga företrädare är: SACO Kari Lehto, OFR/S Micael Festin, OFR/O Anders Palm, SEKO Göran Stolpe. Alla nås på telefon 08-782 4000.

Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev och betyg via FMV hemsida www.fmv.se – karriär – lediga tjänster.

Stationeringsort är Arboga eller Stockholm

Sista ansökningsdag är 31 maj.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. Vid FMV tillämpas krav på svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning av personal i enlighet med Säkerhetsskyddslagen. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se

Vi har redan gjort vårt mediaval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster. Visa mindre