Lediga jobb som Naturbruk i Arboga

Se lediga jobb som Naturbruk i Arboga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arboga som finns hos arbetsgivaren.

Elektronikingenjör till försvarsindustrin - Konsultuppdrag

Är du en erfaren elektronikingenjör som söker nya utmaningar inom försvarsindustrin? Jefferson Wells söker nu en mångsidig och kunnig elektronikingenjör för ett konsultuppdrag i Arboga. Hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter och utveckla dina färdigheter inom både hårdvara och mjukvara. På sikt kan det finnas möjlighet att bli anställd direkt av kunden. Företag: Jefferson Wells Plats: Arboga Tjänst: Elektronikingenjör Om t... Visa mer
Är du en erfaren elektronikingenjör som söker nya utmaningar inom försvarsindustrin? Jefferson Wells söker nu en mångsidig och kunnig elektronikingenjör för ett konsultuppdrag i Arboga. Hos oss får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter och utveckla dina färdigheter inom både hårdvara och mjukvara. På sikt kan det finnas möjlighet att bli anställd direkt av kunden.

Företag: Jefferson Wells
Plats: Arboga
Tjänst: Elektronikingenjör

Om tjänsten som elektronikingenjör:

Som elektronikingenjör hos Jefferson Wells kommer du att konstruera, programmera, testa och verifiera avancerade elektrotekniska system. Du kommer att vara involverad i hela produktens livscykel, från koncept till färdig produkt, vilket ger dig en bred och stimulerande roll.

Arbetsuppgifter för elektronikingenjörer:

* Skapa sammanställnings- och detaljkonstruktioner (kablage, ritningar, kretskort etc.) baserat på kravspecifikationer från interna och externa parter.
* Läsa och förstå teknisk dokumentation.
* Skriva och utföra testfall.
* Arbeta med schematisk förståelse, signal- och integritetskontroll samt blandad analog/digital simulering.

Vi söker dig som har:

* Akademisk utbildning som elektronikingenjör.
* Gedigen erfarenhet av att arbeta med både hårdvara och mjukvara.
* God schematisk förståelse.
* Erfarenhet av signal- och integritetskontroll.
* Erfarenhet av blandad analog/digital simulering.
* Intresse för att ständigt utveckla din kompetens.

Vi erbjuder:

* En bred roll med möjlighet att delta i flera olika delar av produkternas livscykel.
* Individuella utvecklingsplaner för att kontinuerligt utveckla din kompetens.
* En stimulerande arbetsmiljö inom försvarsindustrin där du får arbeta med avancerad teknik och spännande projekt.
* Möjlighet att på sikt bli anställd direkt av kunden.

Vill du vara en del av vårt team som elektronikingenjör i Arboga och bidra till utvecklingen av framtidens försvarsteknik? Skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta oss:

För mer information om tjänsten och för att skicka in din ansökan, vänligen kontakta Malin Löf på [email protected]. Ansök snarast då löpande urval görs.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du börja jobba hos oss i Arboga?

Ansök    Feb 8    SAAB AB    Kontrollingenjör, elektronik
Är du ingenjör eller har motsvarande teknisk bakgrund, med några års erfarenhet och vill utvecklas tillsammans med Saab? Då kan du vara den vi söker! Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag som ständigt blickar framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vårt uppdrag är att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidra till ett tryggare samhälle för människor runt om i världen. Din roll Vi letar efter dig, både med bre... Visa mer
Är du ingenjör eller har motsvarande teknisk bakgrund, med några års erfarenhet och vill utvecklas tillsammans med Saab? Då kan du vara den vi söker!

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag som ständigt blickar framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vårt uppdrag är att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidra till ett tryggare samhälle för människor runt om i världen.

Din roll

Vi letar efter dig, både med bredd eller djup kunskap inom olika kompetensområden.

Du söker jobb inom något av områdena elektronik, mekanik, mjukvaruutveckling, system integration.

Du kanske jobbar idag med en inriktning mot projektledning, inköp, försäljning, ekonomi, kvalitet eller ledarskap?

Din profil

Du är en nyfiken person som gillar att arbeta i team och som ständigt vill utmanas, utvecklas och leverera.

Vill du bli en del av oss? Då kan du spana in våra lediga jobb eller skicka in en öppen intresseanmälan här som innehåller ett CV och ett personligt brev.

Du blir en del av

På Saab i Arboga finns två av fyra affärsområden representerade - Aeronautics och Surveillance. Aeronautics levererar avancerade flygplanssystem inom civil- och militär luftfart. Surveillance levererar olika former av övervakningssystem i kombination med ledningsfunktion som skyddar länder mot olika former av hot.

I en spännande och varierad arbetsmiljö verkar vi, oavsett yrkesroll, tillsammans mot ett och samma mål; att skapa ett tryggare samhälle. Saab är rätt företag för dig som söker en långsiktig och professionell arbetsgivare där du får möjlighet att bidra med din kompetens för något större!

OBS - notera att många av våra tjänster kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan det, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Visa mindre

Leg. djursjukskötare - AniCura Arboga djurklinik

Ansök    Maj 14    Anicura AB    Djurvårdare
På AniCura Arboga djurklinik behandlas ca 10 000 djur per år. Vi har en operationsavdelning och utför de flesta kirurgiska ingrepp. Vi har digitalröntgen, tandröntgen, ultraljud och ett välutrustat laboratorium där de flesta blodprover och andra prover kan analyseras. Vi är ett härligt team som nu behöver förstärkas med ytterligare en legitimerad djursjukskötare. Vem är du? Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare med kompetens inom hundens och kat... Visa mer
På AniCura Arboga djurklinik behandlas ca 10 000 djur per år. Vi har en operationsavdelning och utför de flesta kirurgiska ingrepp. Vi har digitalröntgen, tandröntgen, ultraljud och ett välutrustat laboratorium där de flesta blodprover och andra prover kan analyseras. Vi är ett härligt team som nu behöver förstärkas med ytterligare en legitimerad djursjukskötare.
Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare med kompetens inom hundens och kattens sjukdomar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din passion för djur. Du är positiv och skicklig i ditt bemötande och vill ständigt utvecklas och att lära. Din initiativförmåga är mycket viktig, liksom förmågan att samarbeta och samverka. Du värdesätter service och kvalitét högt, är nyfiken, inte rädd att hugga i där det behövs och drivs av att skapa den bästa djursjukvården.
Hos oss får du möjligheten att påverka både din egen arbetssituation och framtidens djursjukvård. Låter det som en intressant utmaning? Då tycker vi att du ska söka till oss!
Vi erbjuder
Som DSS hos oss har du ett varierat arbeta på både poliklinikavdelningen och operationsavdelningen. Vi satsar på din utveckling som veterinär och därför arbetar vi med individuella utvecklingsplaner.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning.
Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsplatsen inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål.
Vill du bli en del av vårt team?
Ansök genom att klicka på Ansök här.
Sista ansökningsdatum är 10 maj
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.
Du kan läsa mer om oss här: https://www.anicura.se/arboga-djurklinik/
För frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta:
Klinikchef och veterinär Maria Söderberg på mailadress: [email protected]
mobilnummer 070-821 24 21 Visa mindre

Produktionstekniker till KMV!

Vill du arbeta på ett av marknadens bredaste och starkaste företag inom långhålsborrning? KMV söker nu en produktionstekniker som får vara med på en spännande resa där just du behövs för att bidra till samhällsnytta! OM TJÄNSTEN KMV är specialiserat på invändig bearbetning av långa detaljer, främst precisionsborrning. Bolaget borrar hål i längder upp till 14 m med diameterområde från 2 mm upp till 600 mm. Maskinrör, kolvar och borrör till gruvindustrin ... Visa mer
Vill du arbeta på ett av marknadens bredaste och starkaste företag inom långhålsborrning? KMV söker nu en produktionstekniker som får vara med på en spännande resa där just du behövs för att bidra till samhällsnytta!

OM TJÄNSTEN

KMV är specialiserat på invändig bearbetning av långa detaljer, främst precisionsborrning. Bolaget borrar hål i längder upp till 14 m med diameterområde från 2 mm upp till 600 mm. Maskinrör, kolvar och borrör till gruvindustrin samt cylindrar och kolvstänger till hydraulikindustrin är exempel på produkter som framställs.
KMV är även en komplett partner inom avancerad, mekanisk bearbetning för olika typer av industrier, hela vägen från råmaterial till färdig produkt.

Du erbjuds
- En arbetsplats med högt i tak och frihet under ansvar.
- Ett arbete där du får vara med och bidra till samhällsnytta i spännande projekt.
- En plats på ett tekniknischat företag med mycket goda möjligheter till utveckling.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* CNC beredning med stöd av CAD/CAM
* Framtagning av riggkort och instruktioner
* Optimering av bearbetningsprocesser och verktyg
* Tekniskt stöd vid offertarbete
* Framtagning av fixturer till CNC maskiner
* Aktivt arbeta med ständiga förbättringar i linje med övergripande mål
* Delaktig vid investeringar och implementering av ny teknik inom området skärande bearbetning


VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetat som produktionstekniker i några år samt har goda kunskaper inom svarvning och fräsning.
- Har arbetat med CAD/EdCAM.
- Kunskaper i olika styrsystem så som Siemens 8d, Fargo, Idenheim och Fanuk.
- Goda kunskaper i svenska och engelska språket då båda används i arbetet.
- B körkort

Det är meriterande om du har
- Kunskaper inom mastercam och dialogprogrammering
- Erfarenhet av automation

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Kvalitetsmedveten
- Kommunikativ

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret samt en säkerhetskontroll göras på den kandidat som tillsätts.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Arbetsledare till park- och driftenheten

Ansök    Okt 5    Arboga kommun    Parkförman
Är du en trygg arbetsledare som på ett verksamhetsnära sätt vill föra arbete och medarbetare framåt inom Arboga kommunalteknik AB:s park- och driftenhet. Arboga kommunalteknik AB (AKTAB) är ett helägt kommunalt bolag som bland annat ansvarar för förvaltning och drift av kommunens mark- och infrastruktur, fastigheter, lokalvård och kost.  Park- och driftenheten utför bland annat all löpande drift och skötsel av kommunens och kommunala bolags parker, plan... Visa mer
Är du en trygg arbetsledare som på ett verksamhetsnära sätt vill föra arbete och medarbetare framåt inom Arboga kommunalteknik AB:s park- och driftenhet.

Arboga kommunalteknik AB (AKTAB) är ett helägt kommunalt bolag som bland annat ansvarar för förvaltning och drift av kommunens mark- och infrastruktur, fastigheter, lokalvård och kost.  Park- och driftenheten utför bland annat all löpande drift och skötsel av kommunens och kommunala bolags parker, planteringar, träd, lekparker, skolområden, gaturenhållning, parkmöbler, kommunens skogsinhav med mera. 

Vi söker nu dig som har stor kunskap och engagemang inom park- och skogsområdet och som vill bli en del av vårt team av kunniga engagerade medarbetare. Av oss får du ett kreativt, utmanande och stimulerande arbete där du får vara del i att leda utförandet av drift och skötsel av kommunens allmänna ytor. 

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare hos oss arbetar du brett inom området drift och underhåll, specifikt gällande de dagliga parkarbetsuppgifterna och planering av parkverksamhetens nya och årligen återkommande arbetsuppgifter. Tillsammans med driftchefen och arbetsledarkollegor planerar du det löpande drift- och underhållsarbetet utifrån resurs-, tid- och ekonomiplan. 

I ditt arbete ingår bland annat ansvar för materialinköp, resurstillsättning och planering för respektive utförande samt fakturahantering och fakturering.

Du ansvarar för egen personal och håller arbetsplatsträffar, medarbetarsamtal och lönesamtal. Du har även ansvar inom det systematiska arbetsmiljöarbetet där bland annat skyddsronder, riskbedömningar och handlingsplaner är viktiga komponenter. 

I rollen som arbetsledare kan du även komma att själv behöva utföra fysiska eller maskinella arbetsuppgifter eller arbetsmoment om uppdraget kräver detta.

Då beredskapstjänstgöring ingår i denna tjänst, vinter som sommar finns det ett krav på som mest 45 minuters inställelsetid vid akut händelse.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha

- Som lägst treårig yrkesutbildning med inriktning trädgårdsmästare eller motsvarande som är relevant för området. Alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten.
- Minst tre års dokumenterad erfarenhet av arbete i rollen som arbetsledare, eller annan likvärdig operativ ledarroll.

Det är starkt meriterande om du har

- Arbete på väg/utmärkningsansvarig.
- Grönt kort.
- Motorsågsutbildning minst A/B.
- Röjsågsutbildning och grönt kort gällande skogsskötsel.
- Förarbevis på lastmaskin. 

Du bör ha god vana att hantera personalfrågor, administration och dokumentation då det är en grundläggande del av tjänsten. Det är även önskvärt att du har relevant ledarskapsutbildning. 

För att trivas i rollen behöver du ha ett nära och aktivt ledarskap där du inte räds att fatta svåra beslut och kommunicera dessa tydligt till dina medarbetare. Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra, men att du samtidigt känner dig trygg i att arbeta självständigt. Du lägger stor vikt vid kvalité och resultat och har samtidigt medarbetarnas behov i fokus.

Körkort
B-körkort är ett krav.

Arbetstid och omfattning
Tjänsten är 100% tillsvidare, med viss beredskapstjänstgöring under sommar- och vinterperioden. 
Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.

 
Vi undanber oss all kontakt från annonserings- och bemanningsföretag i rekryteringen!

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Vi har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. 


Vår värdegrund skapar ett gemensamt förhållningssätt och genomsyrar kommunens alla verksamheter. Den är en kompass i det dagliga arbetet för alla medarbetare och politiker:


"Med ett professionellt förhållningssätt och en uthållig organisation erbjuder vi service och tjänster av hög kvalitet. Genom ett modigt medarbetarskap och innovativt tänkande förverkligas visionen, Arboga ? plats för inspiration."


Välkommen du också! Visa mindre

Vikariat Stallpersonal/ridlärare

Arboga Ryttarsällskap är en ideell förening som bedriver ridskoleverksamhet på en trevlig anläggning i Adolfsberg i Arboga.. Föreningen är ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Verksamheten innehåller allt från motionsridning till tävling och oavsett vad man vill göra präglas allt av gott horsemanship, kunskap och säkerhet! Föreningen har ca 160 medlemmar med allt ifrån knatteridning till tävlande ekipage i svår klass. Ridskolan har lektionsverksamhet m... Visa mer
Arboga Ryttarsällskap är en ideell förening som bedriver ridskoleverksamhet på en trevlig anläggning i Adolfsberg i Arboga.. Föreningen är ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Verksamheten innehåller allt från motionsridning till tävling och oavsett vad man vill göra präglas allt av gott horsemanship, kunskap och säkerhet! Föreningen har ca 160 medlemmar med allt ifrån knatteridning till tävlande ekipage i svår klass. Ridskolan har lektionsverksamhet med ca 90 elever per vecka och anordnar även aktiviteter på skollov och helger, ofta tillsammans med ideellt engagerade föreningsmedlemmar.
På anläggningen finns 12 trevliga ridskolehästar och ponnyer som används i den dagliga verksamheten. Hästarna är centrala förs oss och vi lägger tid på hästarnas utbildning och utrustning så att både de som vill motionera och de som vill utvecklas mot tävling får en lärorik och trevlig upplevelse på hästryggen hos oss. På anläggningen finns det också ett antal inackorderade privathästar. Ett flertal medlemsryttare kommer regelbundet till anläggningen för att träna för någon av våra duktiga ridlärare eller nyttja klubbens faciliteter.
Nu söker vi en person som kan vara både stallpersonal och ridlärare. Sedvanliga stalluppgifter så som fodringar, in-och utsläpp av hästar, mockning samt veterinär- och hovslagarkontakt och inköp av foder. Rid- och teorilektioner för olika nivåer och åldrar, både barn och vuxna. Dressyr, markarbete, hoppning och uteritter. Schemat kommer ligga vardagar både dagtid och kvällstid och du bör heller inte vara främmande för att ibland på helger eller lov kunna jobba extra och anordna aktiviteter så som klubbtävlingar, läger mm
Vi söker dig som är praktiskt lagd, lösningsorienterad och kommunikativ med ett intresse för hästar och ridsport. Du vill kombinera ditt intresse för hästar med ditt arbete.
För att lyckas i rollen behöver du:
* Tidigare praktisk erfarenhet av att jobba med hästar
* En sund grundinställning till hästskötsel där hästens välbefinnande alltid sätts i fokus
* En känsla för hästar och lätt för att hantera olika typer av hästar
Tycka att vidareutbildning och underhåll av ridskolehästarna är av stor vikt. Kunna och vilja arbeta olika typer av hästar både uppsuttet och från marken.
Krav:
Lägst B-körkort och tillgång till egen bil samt lägst SRL 1
Meriterande:
* Genomgången tappsko-kurs
* Datorvana

Som person är du ansvarstagande, noggrann och stresstålig. Du är tillmötesgående och serviceinriktad och kan bemöta många olika typer av människor.
Arboga Ryttarsällskap är kollektivavtalsanslutna till Fremia. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsten omfattar ca 50 % och är ett vikariat på 6 månader med ev möjlighet till förlängning.
Tillträde 1/12 2023
Varmt välkommen med din ansökan, meritförteckning, referenser per e-post till:
E-post: [email protected] Visa mindre

Produktionsledare med intresse för teknik och mekanik

Produktionsledare sökes till Widens Lantbruk AB utanför Arboga Widens Lantbruk är ett lokalt hönseri. Vi har drygt 85 000 höns i fyra stallar. Vi producerar kvalitetsägg som levereras dagligen till butiker och grossister i närområdet. Vi sköter hela kedjan med djurhållning, märkning och packning samt leveranser till kund. Widens Lantbruk är en väletablerad lokal äggproducent och äggpackeri med kunder i Västmanland, och Dalarna. Lokalt och närproducerat är... Visa mer
Produktionsledare sökes till Widens Lantbruk AB utanför Arboga
Widens Lantbruk är ett lokalt hönseri. Vi har drygt 85 000 höns i fyra stallar. Vi producerar kvalitetsägg som levereras dagligen till butiker och grossister i närområdet. Vi sköter hela kedjan med djurhållning, märkning och packning samt leveranser till kund. Widens Lantbruk är en väletablerad lokal äggproducent och äggpackeri med kunder i Västmanland, och Dalarna. Lokalt och närproducerat är viktigt och vi producerar ett av världen bästa livsmedel -ägg!
Vi söker nu en produktionsledare som har ett genuint intresse för teknik och djur och en nyfikenhet för helheten med en produktion. Tjänsten innefattar övergripande ansvar av produktionen som omfattar paketering, planering, uppföljning och styrning av personal och stationer i produktionen.
Här erbjuds ett varierat fysiskt arbete både inne i hönsstallarna och i packeriet. Allmänna tekniska reparationer på inredning, foderanläggning samt packmaskin förekommer. Därför ser vi gärna att du har intresse av mekanik och teknik.
Vi söker dig som drivs av att ta ansvar, gillar styra och leda andra, samt planera det övergripande arbetet. Mediterade om du har erfarenhet av äggproduktion.
Du är en person som är praktisk, noggrann och har hög arbetsmoral. Du kan jobba självständigt likväl som i grupp. Du värdesätter ordning och reda.
Du behärskar svenska i tal och skrift samt kan kommunicera på engelska.
Du har B-körkort och tillgång till bil, C-körkort är en merit.
För att få arbeta hos oss får du EJ ha egna fjäderfän eller reptildjur.
Arbetstiden är dagtid samt helgarbete. Tjänstgöringsgrad enl överenskommelse vi kan erbjuda heltid.
Skicka din ansökan med kontaktuppgifter, CV samt referenser via mail till [email protected] så återkopplar vi till dig. Är du intresserad och har frågor kan du ställa dessa via mailen alt ringa Sara på 070-311 13 87.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Underhållsingenjör Gripen, Arboga

Ansök    Aug 29    SAAB AB    Kontrollingenjör, elektronik
Underhållsingenjör Gripen, Arboga Din roll I rollen som Underhållsingenjör kommer du tillhöra en sektion som ansvarar för underhållsresurser för Avionik i framförallt Gripen men även andra plattformar. Underhåll sker på de flesta elektronikapparaterna i flygplanet och på olika nivå, allt från att vi använder underleverantörer till att vi felsöker och byter enskilda komponenter på kretskort. Detta innebär att underhållsresurserna har olika komplexitet. A... Visa mer
Underhållsingenjör Gripen, Arboga

Din roll

I rollen som Underhållsingenjör kommer du tillhöra en sektion som ansvarar för underhållsresurser för Avionik i framförallt Gripen men även andra plattformar. Underhåll sker på de flesta elektronikapparaterna i flygplanet och på olika nivå, allt från att vi använder underleverantörer till att vi felsöker och byter enskilda komponenter på kretskort. Detta innebär att underhållsresurserna har olika komplexitet.

Arbetet spänner över flera olika teknikområden som analog-, digital-, mjukvara, mikrovågsteknik och mätteknik.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Utveckling och support av underhållsresurser för avionikapparater vilket innefattar både hårdvara och mjukvara.
* Teknisk support till kunder, slutanvändare och andra Saab-enheter
* Arbete i projekt som kan innefatta uppföljning av progress, omfattning och ekonomi.
* Dokumentation av utfört arbete för nå upp till kraven i regelverken (EMAR, EASA etc) vilket till stor del sker i vårat MPS system.
* Support till våra avionikverkstäder med felsökning, komplexa fel och förbättringsarbete.

Din profil

För att lyckas i denna roll så behöver du vara nyfiken, positiv och ha ett brinnande teknikintresse. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Det krävs också att du är strukturerad och kan dokumentera utfört arbete, både för spårbarheten som är kopplad till regelverket för flyg men även för att kunna göra ett avslut på arbetsuppgifter så att de kan återtas senare.

Du har:

* Du har en positiv attityd och vill utvecklas
* God kunskap inom elektronik

Önskad kompetens:

* Ingenjörsexamen
* Erfarenhet av underhåll av flygplanselektronik
* Kunskap inom programmering
* Kunskap inom mätteknik och hantering av mätinstrument
* Erfarenhet av projektarbete och projektledning
* Erfarenhet av material and planeringssystem

?Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem samt framtidsstudier som förberedelse för framtida bemannade och obemannade flygsystem och vidareutveckling av befintliga produkter. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Som underhållsingenjör Avionik kommer du att arbeta tillsammans med ett 20-tal andra teknikintresserade personer där samarbete och driv uppskattas. Eftersom vi arbetar med låga volymer men med stor variation så blir ingen dag den andra lik.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Visa mindre

Underhållsingenjör Gripen, Arboga

Ansök    Jul 6    SAAB AB    Kontrollingenjör, elektronik
Underhållsingenjör Gripen, Arboga Din roll I rollen som Underhållsingenjör kommer du tillhöra en sektion som ansvarar för underhållsresurser för Avionik i framförallt Gripen men även andra plattformar. Underhåll sker på de flesta elektronikapparaterna i flygplanet och på olika nivå, allt från att vi använder underleverantörer till att vi felsöker och byter enskilda komponenter på kretskort. Detta innebär att underhållsresurserna har olika komplexitet. A... Visa mer
Underhållsingenjör Gripen, Arboga

Din roll

I rollen som Underhållsingenjör kommer du tillhöra en sektion som ansvarar för underhållsresurser för Avionik i framförallt Gripen men även andra plattformar. Underhåll sker på de flesta elektronikapparaterna i flygplanet och på olika nivå, allt från att vi använder underleverantörer till att vi felsöker och byter enskilda komponenter på kretskort. Detta innebär att underhållsresurserna har olika komplexitet.

Arbetet spänner över flera olika teknikområden som analog-, digital-, mjukvara, mikrovågsteknik och mätteknik.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Utveckling och support av underhållsresurser för avionikapparater vilket innefattar både hårdvara och mjukvara.
* Teknisk support till kunder, slutanvändare och andra Saab-enheter
* Arbete i projekt som kan innefatta uppföljning av progress, omfattning och ekonomi.
* Dokumentation av utfört arbete för nå upp till kraven i regelverken (EMAR, EASA etc) vilket till stor del sker i vårat MPS system.
* Support till våra avionikverkstäder med felsökning, komplexa fel och förbättringsarbete.

Din profil

För att lyckas i denna roll så behöver du vara nyfiken, positiv och ha ett brinnande teknikintresse. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Det krävs också att du är strukturerad och kan dokumentera utfört arbete, både för spårbarheten som är kopplad till regelverket för flyg men även för att kunna göra ett avslut på arbetsuppgifter så att de kan återtas senare.

Du har:

* Du har en positiv attityd och vill utvecklas
* God kunskap inom elektronik

Önskad kompetens:

* Ingenjörsexamen
* Erfarenhet av underhåll av flygplanselektronik
* Kunskap inom programmering
* Kunskap inom mätteknik och hantering av mätinstrument
* Erfarenhet av projektarbete och projektledning
* Erfarenhet av material and planeringssystem

?Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem samt framtidsstudier som förberedelse för framtida bemannade och obemannade flygsystem och vidareutveckling av befintliga produkter. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Som underhållsingenjör Avionik kommer du att arbeta tillsammans med ett 20-tal andra teknikintresserade personer där samarbete och driv uppskattas. Eftersom vi arbetar med låga volymer men med stor variation så blir ingen dag den andra lik.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Visa mindre

Teknisk projektledare till välkänt bolag i Arboga

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Drivs du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att utveckla nya tekniska lösningar? Projektledare till välkänt bolag i Arboga Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Drivs du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att utveckla nya tekniska lösningar? Då kan du va... Visa mer
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Drivs du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att utveckla nya tekniska lösningar?

Projektledare till välkänt bolag i Arboga

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Drivs du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att utveckla nya tekniska lösningar? Då kan du vara den vi letar efter! Just nu söker vi på Jefferson Wells en projektledare till ett uppdrag som varar 6 månader med möjlighet till förlängning hos vår kund i Arboga. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Jefferson Wells och vår kund. Du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men arbeta på plats hos kunden.Arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för att projektleda diverse tekniska projekt inom områden som elektronik, mätteknik, programmering och mikrovågsteknik.

Din roll är att leda och driva hela eller delar av teknikarbetet inom diverse projekt.

Du leder ett team med i normalfallet mellan 5 och 10 ingenjörer. Rollen innefattar samarbeten med kunder, leverantörer och interna intressenter.

Resor inom för arbetet förekommer.Vem söker vi?

Vi på Jefferson Wells söker dig som har högskoleingenjör eller annan relevant utbildning. Dessutom har du erfarenhet av teknisk projektledning.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har en förmåga att se detaljer och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Vidare är det viktigt att du håller ordning och reda och att du tar ansvar för ditt arbete. Dessutom drivs du av att utvecklas och komma framåt.Vi kommer att be dig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret före anställning.Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team!Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Malin Löf via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 019-16 65 56Kort om uppdraget

Uppdragslängd: 6 månader med möjlighet till förlängning Placeringsort: Arboga

Sista ansökningsdag: SnarastOm Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika bransc Visa mindre

Produktionsberedare till Prototypverkstad

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Vi söker nu en Produktionsberedare till våran Prototypverkstad! Din roll Vi har inom avdelningen en prototypverkstad där vi monterar elkonstruktioner, från kablage till adaptrar med mera. Mot denna verkstad jobbar det produktionsberedare. Exempel på a... Visa mer
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Vi söker nu en Produktionsberedare till våran Prototypverkstad!

Din roll

Vi har inom avdelningen en prototypverkstad där vi monterar elkonstruktioner, från kablage till adaptrar med mera. Mot denna verkstad jobbar det produktionsberedare.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Ta fram kalkyler på efterfrågade jobb
* Planera jobben
* Bereda inköp och produktstrukturer i vårat affärssystem IFS
* Bedöma och rapportera leveranstider och eventuella avvikelser

Din profil

Viljan att lära och viljan att samarbeta är framgångsfaktorer för denna tjänst.
Du bör vara strukturerad och noggrann i ditt arbete och ha ett intresse av att lära dig vår verksamhet. Du bör också vara kommunikativ då du kommer ha många kontaktytor med olika intressenter.

Tidigare erfarenhet affärssystemet IFS ses som meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär.

Avdelningen Test Equipment utvecklar och supporterar testutrustningar för avionikunderhåll. Idag är vi cirka 80st anställda men vi behöver bli fler!

Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mer här

Läs mer om oss här

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Visa mindre

Säsong 2023

Kyrkogårdsarbetare /säsong 2023 Vid kyrkogårdsförvaltningen i Arbogabygdens församling Tjänsten är säsongsanställning. Kyrkogårdsförvaltningens huvuduppgift är att upplåta gravplatser för alla avlidna oavsett trostillhörighet och ge bästa service vad gäller vård och underhåll av våra kyrkogårdar och begravningsplatser. Arbogas historia, kyrkorna och kulturmiljöerna är viktiga för oss. Parallellt med det dagliga arbetet på våra fem kyrkogårdar och två b... Visa mer
Kyrkogårdsarbetare /säsong 2023

Vid kyrkogårdsförvaltningen i Arbogabygdens församling

Tjänsten är säsongsanställning.

Kyrkogårdsförvaltningens huvuduppgift är att upplåta gravplatser för alla avlidna oavsett trostillhörighet och ge bästa service vad gäller vård och underhåll av våra kyrkogårdar och begravningsplatser.

Arbogas historia, kyrkorna och kulturmiljöerna är viktiga för oss. Parallellt med det dagliga arbetet på våra fem kyrkogårdar och två begravningsplatser pågår också arbete med att systematiskt vårda kulturmiljöerna samt ett arbete för att bli miljödiplomerade.

Vi söker nu engagerade och positiva medarbetare till kyrkogårdsförvaltningen.

Tillsammans med församlingen är vi ca 40 personer som samverkar för att få allt mellan ceremonier och grönyteskötsel att fungera under ledorden öppenhet, medmänsklighet och respekt.

I arbetet ingår alla olika arbetsuppgifter inom kyrkogårdsskötsel.

Du kommer t ex att arbeta med gräsklippning, ogräsrensning, plantering av säsongsblommor, klippning av häckar, lövupptagning, använda och framföra maskiner av olika slag, vattna mm.

Arbetet är omväxlande och fysiskt krävande, och vi är ute i alla väder.

Vi vill att du har god förmåga att jobba så väl självständigt som i grupp.

Att du utifrån teamets prioriterade arbetsuppgifter tar ansvar för din del av arbetet.

Att du är flexibel, ansvarsfull och har god samarbetsförmåga.

Att du ger våra besökare ett vänligt bemötande och uppträder med respekt och värdighet.

Vi söker dig som tycker att säsongsjobb är en bra och attraktivt anställningsform som passar väl in i din livssituation och långsiktiga plan.

Meriterande, men ej krav:


• Erfarenhet av trädgård, park, grönyteskötsel.
• Maskinvana
• B-körkort
• Motor och röjsågskort
• Erfarenhet av mark och anläggningsarbete
• Andra relevanta utbildningar inom grönyteskötsel

Lön efter överenskommelse.

Upplysningar: Kyrkogårdschef Johan Karlefors 0589-88406, Kyrkogårdsmästare Thomas Sjöman 0589-88454, Fackligt ombud Kommunal Miriam Drakenberg 070-2301831.

Ansökan görs via hänvisad länk. Vi behöver din ansökan senast 15 mars. Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region norr - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agne Johansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Öst/Norr på 0720-50 99 69.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet från lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Produktionsberedare till Prototypverkstad

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Vi söker nu en Produktionsberedare till våran Prototypverkstad! Din roll Vi har inom avdelningen en prototypverkstad där vi monterar elkonstruktioner, från kablage till adaptrar med mera. Mot denna verkstad jobbar det produktionsberedare. Exempel på ... Visa mer
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Vi söker nu en Produktionsberedare till våran Prototypverkstad!

Din roll

Vi har inom avdelningen en prototypverkstad där vi monterar elkonstruktioner, från kablage till adaptrar med mera. Mot denna verkstad jobbar det produktionsberedare.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Ta fram kalkyler på efterfrågade jobb
* Planera jobben
* Bereda inköp och produktstrukturer i vårat affärssystem IFS
* Bedöma och rapportera leveranstider och eventuella avvikelser

Din profil

Viljan att lära och viljan att samarbeta är framgångsfaktorer för denna tjänst.
Du bör vara strukturerad och noggrann i ditt arbete och ha ett intresse av att lära dig vår verksamhet. Du bör också vara kommunikativ då du kommer ha många kontaktytor med olika intressenter.

Tidigare erfarenhet affärssystemet IFS ses som meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär.

Avdelningen Test Equipment utvecklar och supporterar testutrustningar för avionikunderhåll. Idag är vi cirka 80st anställda men vi behöver bli fler!

Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mer här

Läs mer om oss här

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver. Visa mindre

Junior underhållsingenjör till kund inom försvarsindustrin sökes!

Har du ett tekniskt intresse och vill jobba hos vår kund som verkar inom försvarsindustrin? Nu har du chansen! Vi söker en driven och engagerad underhållsingenjör som vill starta sin karriär på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Låter det lockande? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Till vår kund i Arboga söker vi nu efter en underhållsingenjör med intresse för tekniska lösningar. Vår kund är verksam inom försvarsindus... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och vill jobba hos vår kund som verkar inom försvarsindustrin? Nu har du chansen! Vi söker en driven och engagerad underhållsingenjör som vill starta sin karriär på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Låter det lockande? Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Till vår kund i Arboga söker vi nu efter en underhållsingenjör med intresse för tekniska lösningar. Vår kund är verksam inom försvarsindustrin och erbjuder en utmanande och spännande vardag, där du som anställd erbjuds en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Kunden verkar inom flera olika teknikområden vilket möjliggör utveckling i din karriär. Du kommer att vara anställd via Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Vår kund står redo att välkomna dig in i en värld där de utvecklar, tillverkar och supportar produkter som används av försvarsmakter runtom i världen. Teamet som du kommer ingå i består av drygt 25 kollegor som har en bred teknisk kompetens och kulturen beskrivs som inkluderande och prestigelös. Du kommer att introduceras till din arbetsroll genom ett mentorprogram där dina seniora kollegor kommer agera mentor. Tillsammans verkar de inom flera olika teknikområden där alla delar ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket gör att det krävs en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

Du erbjuds


* En arbetsplats med stort fokus på trivsel, samarbete och utveckling i en flexibel miljö
* Att arbeta med underhåll av teknik i flera olika spännande projekt


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som underhållsingenjör innefattas flera olika teknikområden som analog-, digital-, mjukvara, mikrovågsteknik och mätteknik.


* Att arbeta med underhållslösningar inom elektronik och tillhörande dokumentation
* Support till kunder, slutanvändare och verkstäder med felsökningar, komplexa fel och förbättringsarbete
* Utveckling och support av underhållsresurser innefattande både hård- och mjukvara


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad utbildning som högskole- eller civilingenjör med inriktning mot elektronik, mekanik eller programmering. Alternativt liknade teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området som vi bedömmer likvärdig
- God kunskap inom elektronik
- Kan kommunicera flytande i tal och skrift på svenska och har goda kunskper inom engelska
- Innehar svenskt medborgskap

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av:


* Underhåll av flygplanselektronik
* Mätteknik
* Programmering
* Projektarbete och/eller projektledning innehållande material och planeringssystem


Som person är du:


* Sammarbetsvillig
* Problemlösande
* Ansvarstagande
* Strukturerad


Vi lägger stor vikt vid din personlighet till denna tjänst och letar efter dig som är driven, lyhörd samt har en vilja av att utvecklas och utmanas.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, kontorstider 07.30-16.12 med möjlighet till flex
* Placering: Arboga
* Tjänsten kräver en bakgrundskontroll och är säkerhetsklassad


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Lantbruksarbetare, skog och fastighetsskötare

Nu söker vi en lantbruksarbetare, skog och fastighetsskötare till Arboga. Du kommer att arbeta med diverse uppgifter som förekommer på lantbruk/ skogsbruk och underhåll av fastigheter. Din bakgrund/ dina egenskaper. Vi söker någon som är intresserad av att jobba med lantbruk och underhåll. Du är händig, engagerad och inte rädd för att ta i och jobba fysiskt. Du talar flytande svenska och har minst körkort B. Kontakt via mail [email protected] Anställnin... Visa mer
Nu söker vi en lantbruksarbetare, skog och fastighetsskötare till Arboga.
Du kommer att arbeta med diverse uppgifter som förekommer på lantbruk/ skogsbruk och underhåll av fastigheter.
Din bakgrund/ dina egenskaper.
Vi söker någon som är intresserad av att jobba med lantbruk och underhåll. Du är händig, engagerad och inte rädd för att ta i och jobba fysiskt. Du talar flytande svenska och har minst körkort B.
Kontakt via mail [email protected]
Anställningen börjar som provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Lönetyp: timlön heltid Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk, region norr - TIMAC AGRO

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovati... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi växer och behöver rekrytera flera nya säljare över hela landet! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Agne Johansson, Regionchef och Försäljningsansvarig Öst/Norr på 0720-50 99 69.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning eller erfarenhet från lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen eller lantbrukare som kundgruppOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Projektledare

Leader Mälardalen söker en projektledare till vårt projekt Smarta bygder i Leader Mälardalen. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%. (6 månaders provanställning) Projektet Smarta bygder i Leader Mälardalen syftar till att mobilisera och stötta byar och bygder i vårt område till att bli mer resilienta och ekonomiskt, klimat- och miljömässigt och socialt hållbara: "smarta". Det handlar alltså om Smart villages/Smarta landsbygder. Som projektledare har ... Visa mer
Leader Mälardalen söker en projektledare till vårt projekt Smarta bygder i Leader Mälardalen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%. (6 månaders provanställning)
Projektet Smarta bygder i Leader Mälardalen syftar till att mobilisera och stötta byar och bygder i vårt område till att bli mer resilienta och ekonomiskt, klimat- och miljömässigt och socialt hållbara: "smarta". Det handlar alltså om Smart villages/Smarta landsbygder.
Som projektledare har du ansvar för projektets genomförande och resultat. Dina uppgifter blir att tillsammans med styrelsen identifiera ett antal strategiska bygder i området där projektet ska genomföras. I dessa bygder kommer du att mobilisera människor och genomföra möten med workshops/processer för att utöka det lokala samarbetet och engagera fler i bygdens utveckling, inventera och analysera bygdens behov och förutsättningar, samt hitta former för att utveckla lokalsamhället till att bli mer "smart".
I nästa steg kommer du även att stötta bygderna att gå vidare med sina utvecklingsidéer. Till detta projekt kopplar vi ett så kallat paraplyprojekt, Småprojekt för Smarta bygder, där bygderna kan söka pengar för mindre insatser för att bli "smarta" bygder. Dina uppgifter blir att mobilisera och informera om paraplyprojektet, coacha lokala aktörer, handlägga ansökningar, sköta ekonomin samt administrera paraplyprojektet.
Du blir även ansvarig för att kommunicera och informera om projekten, främst via sociala medier.
Vi vill att du har utbildning och/eller erfarenhet som är relevant för arbetet. Du bör ha kunskap om Leader och Leadermetoden och om lokal utveckling och landsbygdsutveckling. Du bör även ha kunskaper i processledning och projektledning. Du bör vara väl insatt i begreppet Smart Villages/Smarta landsbygder.
Som person bör du vara utåtriktad och självgående, samt ha god förmåga att ta egna initiativ. Du bör vara bra på att leda processer och ha ett coachande förhållningssätt, samtidigt som du är entusiasmerande.
För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil, då vi arbetar över hela Leaderområdet. Vi har idag kontor i Arboga. En stor del av arbetet kommer att kunna bedrivas hemifrån. Arbetet kommer till viss del att utföras på kvällstid.
Vi vill ha din ansökan med meritförteckning senast 31 augusti 2022.
Leader Mälardalen arbetar med att stötta projekt som syftar till lokal utveckling på landsbygder och i mindre orter. Stöden finansieras av EU, svenska staten och kommunerna i området. Leader Mälardalens område omfattar södra Fellingsbro i Lindesbergs kommun, hela Arboga, Köpings och Hallstahammars kommuner, Västerås och Enköpings kommuner utanför centralorterna, samt hela Håbo och Upplands-Bro kommuner. Från 1 januari 2023 ingår även Kungsörs kommun i vårt område.
Leader är en metod för lokalt ledd utveckling, som bygger på samverkan. Metoden kännetecknas av:
Samarbete, gärna i trepartnerskap – ideell, privat och offentlig sektor
Lokala initiativ och lokal förankring
Kreativt och innovativt arbetssätt
Långsiktigt hållbar utveckling Visa mindre

Parkarbetare

Drift- och produktionsavdelningen söker en parkarbetare med brinnande intresse för park- och grönytearbete till park- och fritidsenheten. Drift- och produktionsavdelningen ansvarar för drift och underhåll av Arboga kommuns och de kommunägda bolagens ytor och anläggningar. I dessa åtaganden ingår bland annat grönyteskötsel. Park- och fritidsenhet består i dagsläget av 9 personer, och i behov att utöka med en medarbetare till. Arbetsuppgifter Vi söker nu en ... Visa mer
Drift- och produktionsavdelningen söker en parkarbetare med brinnande intresse för park- och grönytearbete till park- och fritidsenheten.
Drift- och produktionsavdelningen ansvarar för drift och underhåll av Arboga kommuns och de kommunägda bolagens ytor och anläggningar. I dessa åtaganden ingår bland annat grönyteskötsel.
Park- och fritidsenhet består i dagsläget av 9 personer, och i behov att utöka med en medarbetare till.
Arbetsuppgifter
Vi söker nu en erfaren parkarbetare som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi erbjuder dig ett kreativt och roligt arbete där samtliga förekommande arbeten inom park, grönyteskötsel och renhållning ingår i de dagliga uppdragen, där du både arbetar självständigt och i grupp. Trivs du att med att arbeta utomhus och vill ha naturen
som arbetsplats? Är du dessutom ansvarstagande, effektiv och strukturerad då kan det vara dig vi söker.
Delar av enhetens övriga uppdrag kan också vara aktuella för utförande i denna tjänst.
Du kan också komma att ingå i avdelningens beredskapsstyrka.
Kvalifikationer
Vi ser att du har park-/trädgårdsutbildning med flerårig erfarenhet inom området, eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig.
B-körkort är ett krav för både manuell och automatväxellåda.
E-körkort, traktorvana, motorsågs- och röjsågsbevis samt förarbevis för lastmaskin och truck är meriterande.
Du är flexibel, noggrann, serviceinriktad. Du har stor ansvarskänsla och lätt för att samarbeta och kommunicera med din omgivning. Du utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare. Vi ställer höga krav på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra och en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning och värdesätter hög social kompetens, flexibilitet och god samarbetsförmåga.
Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Vid all rekrytering tillämpar vi vår likabehandlingsplan. Visa mindre

Sommarjobba som trädgårdsmästare

Nu söker vi en ny medarbetare för säsongsanställning! Just nu söker vi en trädgårdsmästare för kommande uppdrag i sommar. Vi jobbar med underentreprenör åt andra aktörer inom fastighetsbranschen. Vi på Arena Personal växer beskärning av buskar och träd samt övrigt grönytearbete såsom gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning och plantering. Inför säsongen 2022 söker vi nu dig som har någon form av - trädgårdsutbildning och/eller tidigare arbete inom t... Visa mer
Nu söker vi en ny medarbetare för säsongsanställning!
Just nu söker vi en trädgårdsmästare för kommande uppdrag i sommar.
Vi jobbar med underentreprenör åt andra aktörer inom fastighetsbranschen.

Vi på Arena Personal växer beskärning av buskar och träd samt övrigt grönytearbete såsom gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning och plantering.

Inför säsongen 2022 söker vi nu dig som har någon form av

- trädgårdsutbildning och/eller tidigare arbete inom trädgårdsarbete.
- Du ska kunna arbeta självständigt
- vara ansvarstagande och känna dig säker i ditt yrkesutövande.
- Maskinvana är meriterande.

B-körkort är ett krav och det är meriterande om det finns vana av att köra med släp.


Om verksamheten

Arena Personal har mer än 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom bemanning och rekrytering. Våra cirka 900 externa medarbetare verkar på cirka 500 arbetsplatser varje år. Arena Personal ingår i Arenakoncernen som består av bolagen Arbetslivsresurs, Arena Personal, Impact och World Class som tillsammans erbjuder långsiktiga och hållbara lösningar för organisationer, företag och medarbetare. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom Bemanning & rekrytering, Hälsa & rehabilitering samt Karriär & omställning.

Om Arena Personal:

Arena Personal är ett auktoriserat bemannings/rekryteringsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön

- Personlig och stöttande konsultchef

- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Varmt välkommen med din ansökan!

Tillsättning sker löpande Visa mindre

Trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare

Dina arbetsuppgifter Vi söker nu Trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare som tillsammans med våra trädgårdsgrupper skall arbeta med skötsel och utveckling. Några av arbetsuppgifterna är beskärning av buskar och träd, gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning och plantering. Du delar med dig av dina kunskaper och lär dig av dina blivande kollegor. Vi strävar efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet för att skapa något som vi kan vara stolta över. ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu Trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare som tillsammans med våra trädgårdsgrupper skall arbeta med skötsel och utveckling. Några av arbetsuppgifterna är beskärning av buskar och träd, gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning och plantering. Du delar med dig av dina kunskaper och lär dig av dina blivande kollegor. Vi strävar efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet för att skapa något som vi kan vara stolta över.Vem är du?
Du skall ha relevant utbildning och/eller erfarenhet av skötsel/underhållsarbete i grönytor och parker, beskärningskunskap och växtkännedom. Du ska även ha god vana av att hantera de verktyg och maskiner som yrket kräver. B-körkort är ett krav.

Du behöver vara en driven person som är positiv och vill framåt. God samarbetsförmåga, initiativtagande och nyfikenhet är också viktigt då du och dina nya kollegor ska hjälpas åt att göra ett bra jobb. Du kommer även att ha en del kundkontakt, så en god förmåga att kommunicera är viktigt.

Naturligtvis vill vi att du brinner för trädgårdsyrket och har en blick för det där lilla extraOm verksamheten
Arena Personal har mer än 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom bemanning och rekrytering. Våra cirka 900 externa medarbetare verkar på cirka 500 arbetsplatser varje år. Arena Personal ingår i Arenakoncernen som består av bolagen Arbetslivsresurs, Arena Personal, Impact och World Class som tillsammans erbjuder långsiktiga och hållbara lösningar för organisationer, företag och medarbetare. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom Bemanning & rekrytering, Hälsa & rehabilitering samt Karriär & omställning.Om Arena Personal
Arena Personal är ett auktoriserat bemannings/rekryteringsföretag och självklart har vi kollektivavtal. Vi har funnits som aktör i bemannings- och rekryteringsbranschen i över 20 år. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. För oss är det viktigt att våra anställda trivs och mår bra. Som anställd hos erbjuder vi därför bland annat:

- Marknadsmässig lön

- Personlig och stöttande konsultchef

- Kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet

Som bemanningsanställd får du viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär.

Intervjuer och möten sker löpande så tveka inte att skicka in din CV så snart som möjligt! Välkommen! Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul! Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning, erfarenhet eller intresse av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschen Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare

Kyrkogårdsarbetare heltid Arbogabygdens församling söker en driven och engagerad medarbetare med bred kompetens till vår kyrkogårdsförvaltning. Vi söker dig som är social och uppskattar möten med människor samt är intresserad av att vara en del i att utveckla kyrkogårdsverksamheten. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där du får arbeta med kompetenta medarbetare i en vacker miljö. Att arbeta i en kyrkogårdsförvaltning innebär bland annat ... Visa mer
Kyrkogårdsarbetare heltid

Arbogabygdens församling söker en driven och engagerad medarbetare med bred kompetens till vår kyrkogårdsförvaltning.

Vi söker dig som är social och uppskattar möten med människor samt är intresserad av att vara en del i att utveckla kyrkogårdsverksamheten. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där du får arbeta med kompetenta medarbetare i en vacker miljö.

Att arbeta i en kyrkogårdsförvaltning innebär bland annat att du får gräva gravar och att du träffar människor i sorg.

Kyrkogårdsförvaltningen i Arboga vårdar och underhåller sju begravningsplatser, varav fyra är knutna till centralorten, vidare finns tre stycken landsortskyrkogårdar, två parker samt några mindre grönområden.        

Som kyrkogårdsarbetare är du direkt underställd kyrkogårdsmästaren.
I din roll ansvarar du för genomförandet av det dagliga arbetet.

I rollen ingår även att vara kyrkogårdsförvaltningens representant gentemot allmänhet och gravrättsinnehavare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter


• Tillsammans med kollegor utför du det dagliga arbetet på våra kyrkogårdar och begravningsplatser samt deltar i kyrkogårdsspecifika projekt
• Du deltar i förvaltningens arbetsmiljöarbete
• Du ansvarar för en viss administration/dokumentation samt budget inom eget verksamhetsområde

 Kvalifikationer


• Du har en formell utbildning inom den gröna sektorn och/eller inom mark och anläggningsarbete
• Du har dokumenterad erfarenhet av grönyteskötsel och/eller mark- och anläggningsarbete
• Du har en god förmåga att jobba i team, att inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på goda resultat, samtidigt som du kan vara självständig och driven när tjänsten så kräver.
• Du är en positiv person som har god empatisk och social förmåga
• Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift
• Du har körkort B

 Meriterande


• Erfarenhet från ledande befattning
• Maskinvana
• Service och underhåll av maskiner 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Det finns goda möjligheter till personlig utveckling i tjänsten.

För tjänsten gäller löne- och anställningsvillkor i enlighet med Svenska kyrkans kollektivavtal.

Ange löneanspråk i Din ansökan.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Har du frågor angående tjänsten, kontakta Kyrkogårdschef Johan Karlefors tfn 0589-88 406 eller Kyrkogårdsmästare Thomas Sjöman 0589-88 454.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skicka din ansökan via hänvisad länk senast 2021-10-10 Visa mindre

Säljare – Växtodling & Lantbruk

Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker! Om oss I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullie... Visa mer
Det går bra för oss på TIMAC AGRO och vi befinner oss i en expansiv och spännande fas där vi utökar med flera nya säljare över hela landet för att kunna fortsätta vår tillväxtresa! Har du erfarenhet från den gröna näringen och vill arbeta med försäljning och rådgivning? Är du sugen på en ny utmaning som innebär att vara med och stärka vår marknadsposition? Då kan du vara den vi söker!
Om oss
I snart 60 år har TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. TIMAC AGROs uppdrag i Sverige är att tillhandahålla innovativa produkter som genererar en högre skörd och därmed utvecklar svenskt lantbruk. Vi ska vara det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering och växtnäring i Sverige. Vi delar alla samma vision – Att driva jordbruket framåt på ett hållbart sätt, samtidigt som miljön respekteras.
Grundforskningen kring biostimulans har gjorts på universitet runtom i världen sedan 1930-talet och därför vet man att vissa naturliga substanser fungerar för olika syften. Produktutveckling och kommersialisering av vetenskapligt framtagna patent är en av Rouillerkoncernens grundstenar. De färdiga produkterna har testats i mängder av försök runtom i Europa och sedan 2017 även i Sverige.
Om rollen
Som säljare på TIMAC AGRO har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. På TIMAC AGRO säljer vi inte bara produkter utan vi fokuserar på rådgivning och hur våra produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Rådgivning till våra kunder blir därför en naturlig del av ditt arbete. Du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling och du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst med mycket frihet och eget ansvar. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du att få tjänstebil.
Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Vi arbetar dessutom löpande med personlig utveckling inom försäljning. I vår organisation finns gott om säljstöd, både i form av erfarna kollegor, rutiner, mallar, säljstödssystem, säljcoachning och administration. Det finns alltid någon tillgänglig för att bolla svåra frågor ett telefonsamtal bort!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Kvalifikationer
Antingen har du flera års praktisk lantbrukserfarenhet, annan yrkeserfarenhet inom den gröna näringen eller eftergymnasial examen som exempelvis agronom, lantmästare, hortonom eller agrotekniker tillsammans med relevant yrkeserfarenhet. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch eller med lantbrukare som kundgrupp. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fältsäljare till expansivt bolag, region norr

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng? Välkommen med din ans... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu ytterligare 2 fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig med erfarenhet från lantbruket och som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt.
Vi är det bästa agroföretaget när det gäller biostimulering i Sverige, erkända för våra duktiga medarbetare där kunden sätts i fokus. Vill du bli en i vårt gäng?
Välkommen med din ansökan!
”Som fältsäljare på Timac arbetar du med att utveckla lantbruket i Sverige. Förståelse för lantbrukarens vardag, rådgivning, relationer och att få se hur våra produkter förbättrar skörden med uppföljning är så kul!
Jag planerar själv min dag, sätter upp mål och har kul på vägen” //Ronny
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resa som lantbrukssverige nu gör. Inom ditt säljområde arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför du besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och besöken sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär resor dagligen i ditt säljområde kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en fast konkurrenskraftig lön + provision.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga.
Du är utåtriktad och duktig på att skapa och upprätthålla relationer. I dialogen med dina kunder är du rådgivande, relationsskapande och inger förtroende.
Vi söker dig som har en utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i augusti 2021.
Du utgår från ditt hemmakontor och besöker kunder inom region syd vilket inkluderar Skåne, Blekinge och Hallands län. Du kommer att bli tilldelad ett distrikt beroende på vart i regionen du bor och det finns flera säljare i regionen.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi kommer att ha en längre ansökningstid på grund av semesterperioder men vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Utbildning inom den gröna näringen eller om du via tidigare arbetslivserfarenhet arbetat med eller mot lantbruk
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare arbetat med försäljning inom denna branschOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Fältsäljare, region norr

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand b... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och de sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Vidare är du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende i din kommunikation med kunder.
Vi söker dig som på något sätt tidigare kommit i kontakt med lantbruk eller gröna näringen, antingen via utbildning, arbetslivserfarenhet eller personligt intresse. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i juni/juli 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund 070-7772373, rekryteringskonsult på Jobbet.se.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 14 maj. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Antingen utbildning, erfarenhet eller intresse av lantbruk/gröna näringen
B-körkort
Mycket god svenska

Meriterande
Tidigare erfarenhet av försäljning inom branschenOm arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Fältsäljare, region norr

TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand b... Visa mer
TIMAC AGRO befinner sig i en expansiv och spännande fas och söker nu flera fältsäljare som vill vara med på vår tillväxtresa! Vi söker dig som trivs i en social roll med stort eget ansvar för att planera och driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Som fältsäljare har du en viktig roll i företaget och i den resan som lantbrukssverige gör. Inom ditt geografiska område arbetar du med såväl nya som befintliga kunder och på egen hand bokar och genomför besök hos lantbrukare. Under rådande pandemi bokas alla besök i förväg och de sker främst utomhus, vilket gör det möjligt att hålla goda avstånd. Självklart ansvarar du sedan för att följa upp din försäljning och dina rekommenderade åtgärder fram till skörd, vilket gör att du arbetar tätt med lantbrukare kring hela deras växtodling. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen.
Vi erbjuder dig en roll i en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern som engagerar sig mycket i den svenska marknaden och som ger trygghet, vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär. Du säljer produkter som är unika på den svenska marknaden och som nyanställd får du en gedigen utbildning och självklart fortsatt stöd för att nå framgång i din roll - hos oss hjälps vi åt för att uppnå företagets mål! Då tjänsten innebär en hel del resor kommer du få tjänstebil. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön.
Om dig
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang för lantbruk och goda affärer! Som person är du driven, ambitiös och har en stark vilja att lyckas. Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete är du ansvarstagande, strukturerad och har en god administrativ förmåga. Vidare är du är rådgivande, relationsskapande och inger förtroende i din kommunikation med kunder.
Vi söker dig som på något sätt tidigare kommit i kontakt med lantbruk eller gröna näringen, antingen via utbildning, arbetslivserfarenhet eller personligt intresse. Det är viktigt med förståelse för kundgruppen lantbrukare och deras drivkrafter, därför är det meriterande om du tidigare arbetat med försäljning inom denna bransch. B-körkort och mycket god svenska är krav för tjänsten.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillsättning sker i maj-juni 2021.
Du utgår från hemmakontor och besöker kunder inom region norr vilket inkluderar Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Värmlands län.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter på Jobbet.se Matilda Festin, 0704-451339 eller Lina Haglund, 0707-772373.
Vi hanterar inkomna ansökningar och håller intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 21 februari 2021. Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - TIMAC AGRO
TIMAC AGRO, ett dotterbolag till Groupe Roullier, verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. I snart 60 år har TIMAC AGRO bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Visa mindre

Stallansvarig

Arboga Ryttarsällskap är en ideell förening som bedriver ridskoleverksamhet i Ridsportförbundets regi på en trevlig anläggning i Adolfsberg i Arboga. Verksamheten innehåller allt från motionsridning till tävling och oavsett vad man vill göra präglas allt av gott horsemanship, kunskap och säkerhet! Föreningen har ca 160 medlemmar med allt ifrån knatteridning till tävlande ekipage i svår klass. Ridskolan har lektionsverksamhet med ca 90 elever per vecka och ... Visa mer
Arboga Ryttarsällskap är en ideell förening som bedriver ridskoleverksamhet i Ridsportförbundets regi på en trevlig anläggning i Adolfsberg i Arboga. Verksamheten innehåller allt från motionsridning till tävling och oavsett vad man vill göra präglas allt av gott horsemanship, kunskap och säkerhet! Föreningen har ca 160 medlemmar med allt ifrån knatteridning till tävlande ekipage i svår klass. Ridskolan har lektionsverksamhet med ca 90 elever per vecka och anordnar även aktiviteter på skollov och helger, ofta tillsammans med ideellt engagerade föreningsmedlemmar.
På anläggningen finns 12 trevliga ridskolehästar och ponnyer som används i den dagliga verksamheten. Hästarna är centrala förs oss och vi lägger tid på hästarnas utbildning och utrustning så att både de som vill motionera och de som vill utvecklas mot tävling får en lärorik och trevlig upplevelse på hästryggen hos oss. På anläggningen finns det också ett antal inackorderade privathästar. Ett flertal medlemsryttare kommer regelbundet till anläggningen för att träna för någon av våra duktiga ridlärare eller nyttja klubbens faciliteter.


Nu söker vi en stallansvarig med operativt ansvar för den dagliga stallverksamheten vilken består av sedvanliga stalluppgifter så som fodringar, in-och utsläpp av hästar, visiteringar, mockning, samt övriga uppgifter som ingår i en stallverksamhet.
Vi söker dig som är praktiskt lagd, lösningsorienterad och kommunikativ med ett intresse för hästar och ridsport. Du vill kombinera ditt intresse för hästar med ditt arbete.
För att lyckas i rollen behöver du:
* Tidigare praktisk erfarenhet av att jobba med hästar
* En sund grundinställning till hästskötsel där hästens välbefinnande alltid sätts i fokus
* En känsla för hästar och lätt för att hantera olika typer av hästar
* Grundläggande utbildning i foderlära och beräkning av foderstater


Krav:
Lägst B-körkort och tillgång till egen bil
Meriterande:
* Det är meriterande om du har en utbildning inom hästskötsel
* Genomgången tappsko-kurs
* Datorvana
* Hästskötarexamen


Som person är du ansvarstagande, noggrann och stresstålig. Du är tillmötesgående och serviceinriktad och kan bemöta många olika typer av människor.
Arboga Ryttarsällskap är kollektivavtalsanslutna till IDEA. Lön enligt kollektivavtal. Tjänstens omfattning i tid är inte fastställd utan kan till viss del anpassas utefter önskemål och behov.
Varmt välkommen med din ansökan, meritförteckning, referenser per e-post till:
E-post: [email protected]
Frågor om tjänsten besvaras av ridskolechef Nissa Gustafsson, 070-359 48 54 samt Ordförande Maria Bleckur, 072-225 82 11
Ansökan senast 3/8 -20, inga intervjuer innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Arbetsledande kyrkogårdsarbetare

Ansök    Feb 11    Svenska kyrkan.    Kyrkogårdsförman
Arbetsledande kyrkogårdsarbetare 100 % Arbogabygdens församling söker en driven och engagerad arbetsledare till vår kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för begravningsverksamheten och huvuduppgiften är att upplåta gravplatser för alla avlidna oavsett trostillhörighet samt ge bästa tänkbara service till våra gravbesökare vad gäller vård och underhåll av våra kyrkogårdar och begravningsplatser samt parker och grönområden. Som arb... Visa mer
Arbetsledande kyrkogårdsarbetare 100 %

Arbogabygdens församling söker en driven och engagerad arbetsledare till vår kyrkogårdsförvaltning.

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för begravningsverksamheten och huvuduppgiften är att upplåta gravplatser för alla avlidna oavsett trostillhörighet samt ge bästa tänkbara service till våra gravbesökare vad gäller vård och underhåll av våra kyrkogårdar och begravningsplatser samt parker och grönområden.

Som arbetsledare är du direkt underställd Kyrkogårdsmästaren.
I din roll ansvarar du för arbetsledning och genomförandet av det dagliga arbetet.
I rollen ingår även att vara kyrkogårdsförvaltningens representant gentemot allmänhet och gravrättsinnehavare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare så att det dagliga arbetet på våra kyrkogårdar fungerar.
Du ansvarar för arbetsmiljöfrågor inom eget verksamhetsområde.
Du ansvarar för en viss administration/dokumentation inom eget verksamhetsområde.
Du deltar i det dagliga arbetet på våra kyrkogårdar samt deltar i utförandet av kyrkogårdsspecifika projekt.

Kvalifikationer

Du har en utbildning inom den gröna sektorn eller motsvarande erfarenhet.
Du har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på goda resultat.
Du förstår vikten av att vara en god förebild.
Du har B körkort.
Du har erfarenhet av grönyteskötsel samt mark- och anläggningsarbete.
Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du har förmågan att på ett pedagogiskt och tydligt sätt förklara och delegera arbetsuppgifter samt kan strukturera och planera såväl ditt eget som andras arbete. Det förväntas att du har god empatisk och social förmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Inga krav på medlemskap i Svenska kyrkan ställs. Hela uppdragets art påbjuder att vi förhåller oss neutrala oavsett trosuppfattningar.

Har du frågor angående tjänsten, kontakta Kyrkogårdschef Johan Karlefors tfn 0589-88406.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Skicka din ansökan via hänvisad länk senast 2020-03-05 Visa mindre

Vi söker dig senior med trädgårdskunskap för uppdrag i Arboga!

Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning ! FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda so... Visa mer
Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning !
FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.


Vi söker dig, senior, som har erfarenhet och kompetens att utföra trädgårdsuppdrag hos våra kunder.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov och förväntningar i fokus. Vidare månar du om att skapa goda relationer med våra kunder, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar, samt har arbetslivserfarenhet inom något/ eller flera inom trädgårdsbranchens tjänsteområden såsom plantering, gräsklippning, häckklippning, bevattning, trädbeskärning mm. Önskvärt är att du innehar körkort för bil.
Hos oss arbetar du för att du kan och vill!
Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi värdesätter långsiktighet och kontinuitet, det innebär att vid löpande eller återkommande uppdrag ger vi alltid samma medarbetare uppdraget för att kunden ska känna sig trygg i att känna igen vår medarbetare!


Hos oss går du inte i pension, utan i passion för ditt uppdrag! Visa mindre

Teknisk Skribent/Konsult

Element Metech är ett företag med inriktning på området konsulttjänster inom mätteknik, kalibrering samt anskaffning av mätinstrument. Våra kunder består av såväl stora som små företag inom svensk industri. Vi är Sveriges största auktoriserade kalibreringslaboratorium där vi tillhandhåller konsulter med kompetenser inom optisk, elektrisk, hög och lågfrekvent, mekanisk, fysikalisk samt medicinteknisk mätteknik.Vi söker nu dig som är ingenjör eller innehar ... Visa mer
Element Metech är ett företag med inriktning på området konsulttjänster inom mätteknik, kalibrering samt anskaffning av mätinstrument. Våra kunder består av såväl stora som små företag inom svensk industri. Vi är Sveriges största auktoriserade kalibreringslaboratorium där vi tillhandhåller konsulter med kompetenser inom optisk, elektrisk, hög och lågfrekvent, mekanisk, fysikalisk samt medicinteknisk mätteknik.Vi söker nu dig som är ingenjör eller innehar teknisk kompetens som du införskaffat på annat vis och som har ett mycket stort tekniskt intresse, gärna med inriktning elektronik. Någon form av kvalitetsbakgrund samt mätteknisk kompetens är meriterande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att som Teknisk skribent ta fram dokumentation, främst till en av våra stora kunder, Försvarsmakten. Detta omfattar användar-, underhålls, och tekniska publikationer samt övriga tekniska beskrivningar och instruktioner. Att utveckla och förbättra våra rutiner och processer är också en del i arbetet. Då resor kan ingå i uppdraget önskas att du har körkort. Tjänsten är placerad i Arboga.Som person är du strukturerad och noggrann. Du har fallenhet för kommunikation då arbetet utförs i ett nära samarbete med kunden. Du är en del i ett team där vi tillsammans strävar att utveckla verksamheten men samtidigt krävs att du i dina dagliga åttaganden arbetar självständigt. Du har stora möjligheter att själv påverka din vardag, du är handlingsinriktad och får saker att hända och trivs att ta eget ansvar. Du hanterat svensk och engelska i både tal och skrift. Erfarenhet från den svenska försvarsindustrin och dess organisation är meriterande. Visa mindre

Technically interested Engineer

Ansök    Sep 3    Saab AB    Kontrollingenjör, elektronik
Do you want to work with interesting technologies such as laser, IR and optics? Then you are the person for us in the Optronics Centre. Your role As an Engineer in the group "Production Sensor", you will be an important part of the team. Working together with technicians and engineers. Being the expert in different systems of optronics which contains the technologies of optics, IR and laser. Main tasks include: * Support technicians and maintenance e... Visa mer
Do you want to work with interesting technologies such as laser, IR and optics? Then you are the person for us in the Optronics Centre.

Your role

As an Engineer in the group "Production Sensor", you will be an important part of the team. Working together with technicians and engineers. Being the expert in different systems of optronics which contains the technologies of optics, IR and laser.

Main tasks include:

* Support technicians and maintenance engineers with technical support, measurements, analyzes, troubleshooting etc.
* Be responsible for the measuring-benches in the workshop such as collimators and other systems, when it comes to actual status and also future developments.
* Run assignments/projects both internally and to external customers
* Be involved in the developing of new maintenance resources and regulations for new objects in the workshop

Your profile

You need to have a technical interest and be curious about new technology. You can take new ideas and approaches from theory into practice. You should have good communication and collaboration ability as well as being service-oriented.

Required skills:

· Higher Education in electronics or similar knowledge gained from work experienc
· Be fluent in Swedish
· Master English in both writing and speaking

Desired skills:

· Experience from working with metrology
· Knowledge or interest in Laser, IR or Optics

We apply ongoing selection for this recruitment which means that the position may be filled prior to the job ads expiration date. If you feel confident that you match the profile described above - please forward you application as soon as possible.

This position requires that you will be approved in a security screening in accordance with the Swedish Protective Security Act.

What you will be a part of

You will be a part of the team Production Sensors, consisting of 21 people in different roles such as technicians, maintenance engineers and system engineers. We are working with maintenance and technical support of electro-optic and sensors throughout the whole lifecycle. Our customers are primarily the Swedish Defence Force and FMV. We are working with a big variety of sensors from soldier-carried sensors to sensors located on the Jas 39 Gripen.

Observe that you can send us your application in either Swedish or English.

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal - to help protect people. Visa mindre

Parkarbetare

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Kommunen har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation. Välkommen du också! Drift- och produktionsa... Visa mer
Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga.
Kommunen har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation.
Välkommen du också!

Drift- och produktionsavdelningen söker säsongspersonal med brinnande intresse för park- och grönytearbete till park- och fritidsenheten.

Drift- och produktionsavdelningen ansvarar för drift och underhåll av Arboga kommuns och de kommunägda bolagens ytor och anläggningar. I dessa åtaganden ingår bland annat grönyteskötsel.

Drift- och produktionsavdelningens park- och fritidsenhet består i dagsläget av sex personer, med varierande antal säsongsanställd personal.

Arbetsuppgifter
Samtliga förekommande arbeten inom park, grönyteskötsel och renhållning ingår i de dagliga uppdragen, där du både arbetar självständigt och i grupp.

Delar av enhetens övriga uppdrag kan också vara aktuella för utförande i denna tjänst.

Du kan också komma att ingå i avdelningens beredskapsstyrka.

Kvalifikationer
Vi ser att du har park-/trädgårdsutbildning med flerårig erfarenhet inom området, eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig.

B-körkort är ett krav.

E-körkort, traktorvana, motorsågs- och röjsågsbevis samt förarbevis för lastmaskin och truck är meriterande

Du är flexibel, noggrann, serviceinriktad. Du har stor ansvarskänsla och lätt för att samarbeta och kommunicera med din omgivning. Du utför ditt dagliga arbete ute bland kommuninvånare och besökare. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra och en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter hög social kompetens, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Arbetstid/Varaktighet
Säsongsarbetet pågår mellan 6-8 månader. Olika start- och slutdatum.

Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Vid all rekrytering tillämpar vi vår likabehandlingsplan.

Kontakt
Platschef Johan Sörén 0589-871 31.
Arbetsledare Jörgen Hellstrand 0589-870 82. 073-765 67-47

Facklig kontakt
Kommunal Arboga: 010-442 81 46.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2020-02-28.
Urval sker löpande under ansökningstiden.
Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Bifoga personligt brev och CV i pdf- eller wordformat samt ange dina referenser.

Refnr 101/20.

Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss all kontakt från annonserings- och bemanningsföretag i rekryteringen! Visa mindre

Parkarbetare

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Kommunen har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation. Välkommen du också! Arboga kommun och kommu... Visa mer
Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga.
Kommunen har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation.
Välkommen du också!

Arboga kommun och kommunstyrelseförvaltningen söker säsongspersonal med brinnande intresse för park- och grönytearbete till projekt- och driftavdelningen.

Projekt- och driftavdelningen ansvarar för drift och underhåll av kommunens och de kommunägda bolagens ytor och anläggningar. I dessa åtaganden ingår bland annat grönyteskötsel.

Projekt- och driftavdelningens parkenhet består i dagsläget av sex personer, med varierande antal säsongsanställd personal.

Arbetsuppgifter
Samtliga förekommande arbeten inom park, grönyteskötsel och renhållning ingår i de dagliga uppdragen, där du både arbetar självständigt och i grupp.

Delar av enhetens övriga uppdrag kan också vara aktuella för utförande i denna tjänst.

Du kan också komma att ingå i avdelningens beredskapsstyrka.

Kvalifikationer
Vi ser att du har park-/trädgårdsutbildning med flerårig erfarenhet inom området, eller motsvarande.

Du är flexibel, noggrann, serviceinriktad. Du har stor ansvarskänsla och lätt för att samarbeta och kommunicera med din omgivning.

B-körkort är ett krav.

E-körkort, traktorvana, motorsågs- och röjsågsbevis samt förarbevis för lastmaskin och truck är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter hög social kompetens, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Arbetstid/varaktighet
Säsongsarbete (cirka april ? oktober) med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning.

Tillträde
Snarast efter överenskommelse.

Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Vid all rekrytering tillämpar vi vår likabehandlingsplan.

Kontakt
Arbetsledare Johan Sörén 0589-871 31.
Produktionschef Magnus Andersson 0589-870 94.

Facklig kontakt
Kommunal Arboga: 010-442 81 46.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-04-14.
Urval sker löpande under ansökningstiden.

Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Arboga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Bifoga personligt brev och CV/Meritförteckning i pdf- eller wordformat samt ange dina referenser.

Refnr 05/19

Välkommen med din ansökan! Visa mindre