Lediga jobb som Budbilsförare i Arboga

Se lediga jobb som Budbilsförare i Arboga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arboga som finns hos arbetsgivaren.

Budbilförare sökes till Dala Sushi Arboga

Ansök    Jun 30    MS SushiCater HB    Budbilsförare
Vi söker yrkesförare eller personer som har stor körvana, som är sociala, flexibla och noggranna. Vi söker dig som: Har B-kort Har god körvana Talar och skriver svenska . Visa mer
Vi söker yrkesförare eller personer som har stor körvana, som är sociala, flexibla och noggranna.


Vi söker dig som:
Har B-kort
Har god körvana
Talar och skriver svenska . Visa mindre

Chaufför

Ansök    Mar 16    YTSAB Ytteknik AB    Budbilsförare
YTSAB GROUP är ett privatägt företag som utvecklades baserat på innovation inom galvaniserings industrin, vi ligger i Arboga och Eskilstuna. Det är helt vetenskap baserat företag och alla metoder har extraherats från de senaste vetenskapliga undersökningarna. Vi har en mycket nära relation med universitet och forskningscentrum. Som chaufför hanterar du YTSAB GROUPS leveranser av gods till och från kunder enligt särskild turordning. Med ansvarar för att go... Visa mer
YTSAB GROUP är ett privatägt företag som utvecklades baserat på innovation inom galvaniserings industrin, vi ligger i Arboga och Eskilstuna.
Det är helt vetenskap baserat företag och alla metoder har extraherats från de senaste vetenskapliga undersökningarna. Vi har en mycket nära relation med universitet och forskningscentrum.
Som chaufför hanterar du YTSAB GROUPS leveranser av gods till och från kunder enligt särskild turordning. Med ansvarar för att godset håller företagets höga policy om kvalitet och kvantiteten vid leverans.
Det är ett viktigt och ansvarsfullt arbete där noggrannhet, punktlighet och uppmärksamhet är viktigt. Vi lägger stor vikt vi personens lämplighet och framtoning då man är bolagets ansikte utåt.
För denna roll krävs truck-kort, B-körkort samt avslutade gymnasiestudier. Svenska och Engelska i språk och skrift är ett krav.
För att klara yrket krävs att du är noggrann, stresstålig och duktig på att planera dagen samt att du håller god kommunikation med produktionsplaneringen/ in-utleveranser av gods i företaget.
Man kan utgå från både Arboga och Eskilstuna då vi har fabriker i bägge städerna.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Budbilförare sökes

Ansök    Jun 17    MS SushiCater HB    Budbilsförare
Vi söker yrkesförare eller personer som har stor körvana, som är sociala, flexibla och noggranna samt älskar kundkontakt och bilar. Vi söker dig som: Har B-kort Har god körvana Talar och skriver svenska . Visa mer
Vi söker yrkesförare eller personer som har stor körvana, som är sociala, flexibla och noggranna samt älskar kundkontakt och bilar.


Vi söker dig som:
Har B-kort
Har god körvana
Talar och skriver svenska . Visa mindre