Lediga jobb som Bygg och anläggning i Arboga

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Arboga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arboga som finns hos arbetsgivaren.

Vill du bli en av oss?

Om tjänsten Är du vår nya medarbetare på Starka och vill vara med på en spännande resa i framtiden? Vi söker dig som har energi, är nyfiken och intresserad av att jobba i vår produktion där vi tillverkar husstommar i betong. Du kommer från dag 1 att tillsammans med en handledare bli upplärd i hur tillverkningen fungerar. I produktionen så roterar man runt på olika arbetsmoment så din dag blir fylld av kunskap och arbetsinnehåll. Du kommer att få lära dig ... Visa mer
Om tjänsten

Är du vår nya medarbetare på Starka och vill vara med på en spännande resa i framtiden?
Vi söker dig som har energi, är nyfiken och intresserad av att jobba i vår produktion där vi tillverkar husstommar i betong.
Du kommer från dag 1 att tillsammans med en handledare bli upplärd i hur tillverkningen fungerar.
I produktionen så roterar man runt på olika arbetsmoment så din dag blir fylld av kunskap och arbetsinnehåll.
Du kommer att få lära dig gjuta och tillverka betongprodukter efter ritning.

Vi är idag ca 70 medarbetare och arbetstiden är dagtid 07.00-16.00, ev andra arbetstider kan förekomma.
Du startar som inhyrd konsult genom Best Bemanning för att sedan om allt fungerar bra samt att du och vi trivs med varandra
tar Starka över anställningen.
Visst åter det spännande!
Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.


Kvalifikationer

- Nyfiken och viljan att lära dig nya saker
- Hög arbetsmoral
- Inte rädd för att hugga i när det behövs  
Dina förkunskaper är av mindre betydelse då vi ser att dina personliga egenskaper är det viktigaste

Om Best bemanning & rekrytering


- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens
Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.
Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.
Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.
Vi är best på
    Administration
    Ekonomi
    Fastighetsskötsel
    Industri
    Lager och logistik
    Mark och anläggning
    Sälj och marknad
    Teknik
    Transport

 Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Vi expanderar och söker tre nya resemontörer

Arutex är ett dotterbolag till TBO som har funnits sen 1970 och ligger i Arboga. Vi ingår i Balcokoncernen som omsätter 1,2 miljarder och har 420 anställda. Här tillverkar vi balkonger och inglasningar som sen monteras över hela Sverige. Vi är ett företag i tillväxt och är idag ett av de ledande balkongföretagen. Arutex monterar våra balkongsystem över hela landet och vi utökar nu med tre nya resemontörer. VAD ERBJUDER VI? Vi erbjuder dig ett varierat a... Visa mer
Arutex är ett dotterbolag till TBO som har funnits sen 1970 och ligger i Arboga. Vi ingår i Balcokoncernen som omsätter 1,2 miljarder och har 420 anställda.
Här tillverkar vi balkonger och inglasningar som sen monteras över hela Sverige. Vi är ett företag i tillväxt och är idag ett av de ledande balkongföretagen. Arutex monterar våra balkongsystem över hela landet och vi utökar nu med tre nya resemontörer.

VAD ERBJUDER VI?
Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du får arbeta sida vid sida med kompetenta medarbetare med många års erfarenhet. Tjänsten innebär bland annat ritningsläsning, montage av stålkonstruktioner, plåtarbeten samt detaljarbeten kring inglasningar. I företaget ingår en egen maskinpark med egna skylift, hjullastare och klätterplattformar.
Våra medarbetare är viktiga för oss och vi är noga med att du känner att du jobbar på ett mindre företag med 65 anställda (varav 15 är montörer) men samtidigt är del av en större koncern. Du blir del av en ansvarsfull och engagerad verksamhet med höga kvalitetsmål. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och du får både ett eget ansvar och är del av ett team. Det finns också möjligheter till avancemang inom företaget.
VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG
Som person ska du ha ett driv att lära dig, vara initiativrik och ansvarstagande. Du ska ha ett gott kundbemötande och kunna arbeta både självständigt och samtidigt vara en lagspelare. Utgångspunkten är Arboga, men du som söker kan självklart vara bosatt i annan del av landet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom bygg, men vi lägger stor vikt vid personkemi.
B-körkort är ett krav.

OM TJÄNSTEN
Heltid tillsvidareanställning med omgående start. Uppge referenser i ansökan. För ansökan och frågor kontakta Tobias Jansson, [email protected], 076-77 77 660. Intervjuer och antagningar sker löpande. Visa mindre

Trafikingenjör/Trafikplanerare

Ansök    Dec 19    Arboga kommun    Trafikingenjör
Projektavdelningen söker en trafikingenjör/trafikplanerare till sitt team. Arboga Kommunalteknik AB (AKTAB) ansvarar bland annat för förvaltning och drift av kommunens mark- och infrastruktur. Projektavdelningen ansvarar för trafikfrågor, beläggnings-, gatljus- och fiberplanering, hanterar markupplåtelser, schakttillstånd och trafikanordningsplaner. Avdelningen är även en samlad resurs för utredning, projektering och projektledning av kommunens investe... Visa mer
Projektavdelningen söker en trafikingenjör/trafikplanerare till sitt team.

Arboga Kommunalteknik AB (AKTAB) ansvarar bland annat för förvaltning och drift av kommunens mark- och infrastruktur.

Projektavdelningen ansvarar för trafikfrågor, beläggnings-, gatljus- och fiberplanering, hanterar markupplåtelser, schakttillstånd och trafikanordningsplaner. Avdelningen är även en samlad resurs för utredning, projektering och projektledning av kommunens investerings- och exploateringsprojekt inom områdena gata, park och infrastruktur.

Arbetsuppgifter
Vi söker en trafikingenjör alternativt trafikplanerare som ska arbeta för att Arboga ska vara en välskött stad med säkra trafiklösningar och god framkomlighet.

Som trafikingenjör/trafikplanerare arbetar du i en bred roll inom trafikområdet. Du arbetar till stor del med lokala trafikföreskrifter, parkeringsfrågor samt myndighetskontakter gällande trafikrelaterade frågor men även med mindre trafikutredningar. I denna tjänst kommer du även att medverka i utformningsskedet av olika former av trafiklösningar samt delta som expert i projekt och detaljplanearbete, handlägga trafiksäkerhetsfrågor, trafikanordningsplaner och tillgänglighetsfrågor samt svara för åtgärdsprogram.

Som trafikingenjör/trafikplanerare har du täta kontakter med kommuninvånare, politiker, myndigheter samt andra kommunala förvaltningar. För att lyckas i rollen behöver du därför ha mycket god förmåga att kommunicera i både tal och skrift. Du presenterar ditt material på pedagogiskt och illustrerande sätt för politiker såväl som för kommuninvånare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad trafikingenjör, trafikplanerare, har en YH-utbildning inom trafikteknik eller har annan utbildning och arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för arbetsuppgifterna. Du har erfarenhet av att ha jobbat inom några av följande områden, trafiklösningar, parkeringsfrågor, trafikföreskrifter samt vägar och gators utformning (VGU).  Det meriterande med goda kunskaper om trafikförordningen.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Flertalet uppgifter löper parallellt och du behöver därför vara strukturerad och ha förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter både på lång och kort sikt. Du arbetar lösningsorienterat, tar egna initiativ, är självgående och kan utifrån din kompetens fatta beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser det som positivt att du har erfarenhet av att arbeta inom den offentliga sektorn.

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Vi har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. 


Vår värdegrund skapar ett gemensamt förhållningssätt och genomsyrar kommunens alla verksamheter. Den är en kompass i det dagliga arbetet för alla medarbetare och politiker:


"Med ett professionellt förhållningssätt och en uthållig organisation erbjuder vi service och tjänster av hög kvalitet. Genom ett modigt medarbetarskap och innovativt tänkande förverkligas visionen, Arboga ? plats för inspiration."


Välkommen du också! Visa mindre

Projektledare (kravställare) infrastruktur, Arboga garnison

Trivs du med att kravställa och kvalitetssäkra funktioner i olika typer av bygg- och fastighetsprojekt? Försvarsmakten (FM) och LplE växer och nu söker vi dig som vill arbeta i rollen som projektledare med fokus på ombyggnationer och anpassningar samt nybyggnationer inom vår region. Vill du vara med och utveckla infrastrukturen i Försvarsmakten- välkommen med din ansökan! Om enheten Lokalplaneringsenheterna (LplE) är en del av Försvarsmaktens lokalförsör... Visa mer
Trivs du med att kravställa och kvalitetssäkra funktioner i olika typer av bygg- och fastighetsprojekt? Försvarsmakten (FM) och LplE växer och nu söker vi dig som vill arbeta i rollen som projektledare med fokus på ombyggnationer och anpassningar samt nybyggnationer inom vår region. Vill du vara med och utveckla infrastrukturen i Försvarsmakten- välkommen med din ansökan!

Om enheten

Lokalplaneringsenheterna (LplE) är en del av Försvarsmaktens lokalförsörjningskompetens och företräder FM som beställare gentemot Fortifikationsverket (FORTV) och Försvarsmaktens Materielverk (FMV).

Lokalplaneringsenhet Mitt, som består av ca 30 medarbetare, har ett geografiskt ansvarsområde som omfattar Stockholms-, Gävleborgs, Södermanlands-, Uppsala-, Västmanland-, Dalarnas- och Gotlands län. Enhetens uppgift är att stödja organisationsenheterna i garnisonerna; Arboga, Haninge, Enköping, Visby, Kungsängen, Stockholm/Solna, Uppsala, Vällinge och Falun med garnisonsplanering, anskaffning, avveckling samt vidmakthållande av mark och lokaler. LplE stödjer även Högkvarteret med underlag för planering och verksamhetsuppdrag och framtagning av styrande dokument.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Inom Försvarsmakten har man valt att benämna projektledarrollen Objektledare. Objektledning innebär att vara Försvarsmaktens ansvarige under hela anskaffningsprocessen; från att leda behovsutredning och ta fram behovsunderlag till att kvalitetssäkra beställda objekt under projektering, byggskede och tillträde. Du kommer att vara objektledare vid ombyggnationer och anpassningar samt nybyggnationer inom Arboga Garnison. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar, och du ingår i en arbetsgrupp med objektledare och infra handläggare. I rollen ingår också att sammanhålla kontakter med olika enheter inom Försvarsmakten samt berörda myndigheter och entreprenörer.

I din roll som objektledare kommer ditt sinne för samarbete, resultat, kvalitet, struktur, prioritering samt goda förmåga till dokumentation väl till sin rätt.

KRAV

Kvalifikationer


• Högskoleexamen inom byggteknisk eller annan relevant utbildning, alternativt aktuell och relevant arbetslivserfarenhet på minst ett par år som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• God förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
• Goda kunskaper i MS Office
• B-körkort (manuell växellåda)

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt, varierat och med stort eget ansvar för flera projekt samtidigt. Du är duktig på att arbeta strukturerat, prioritera och ta egna initiativ. Du trivs i en arbetsmiljö där man arbetar efter tydliga processer och mot tydliga mål, samtidigt som du är lösningsorienterad och kreativ när det behövs.  Du har lätt för och trivs med tempoväxling och du är uthållig och leveranssäker. Vidare är du en utpräglad lagspelare som både delar med dig av din kompetens och också gärna tar emot andras åsikter och erfarenheter.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

MERITER


• Aktuell och relevant erfarenhet av att leda flera parallella projekt
• Erfarenhet av etappvis ombyggnationer, tillbyggnationer och ROT
• Relevant erfarenhet av projektledning (bygg, VVS, el, IT, teknik)
• Relevant erfarenhet från system-och nätverksprojektering
• Relevant erfarenhet från teknisk bevakning
• God kännedom om Försvarsmakten

Övrigt

Anställningskategori: Civil

Anställningsform: Tillsvidare, med sex månaders provanställning

Startdatum: Snarast eller enligt överenskommelse

Placeringsort: Arboga vid Arboga garnison

Resor: Objekt utanför Västmanlands län kan förekomma, resor genomförs normalt som dagresor.

För mer information om befattningen kontakta:
Avdelningschef Monica Olsson 070-618 10 34

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
HR-Specialist Helena Soläng, 070-836 16 36

Fackliga kontaktpersoner
Hokan Pettersson (SACO/S)
Stefan Ragnebrink (OFR/S)
Patrik Bäck (OFR/O)

Lise-Lotte Larsson (SEKO)
Samtliga nås via Försvarsmaktens växel, 0505-45 10 00

Välkommen med din ansökan senast 2023-01-15.
Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev där du bland annat motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
-----------------------------------------------------
Information om det rekryterande förbandet:

I Högkvarteret finns överbefälhavaren och generaldirektören. Högkvarteret har ungefär 1 000 medarbetare – både yrkesofficerare och civila experter. Högkvarteret utgörs från 2023-01-01 av försvarsstaben, operationsledningen, militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, samt Högkvarterets stabsavdelning och fristående enheter för tillsyn.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Stängselmontör

Om tjänsten För ett långt uppdrag hos våran kund i Arboga så söker vi nu en stängselmontör.Tjänsten innebär att du är ute på fält och monterar stängsel. Du ingår i ett arbetslag med flera andra montörer.Ett varierande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling inom det området.Arbetsområdet är till att börja med mest inom närområdet.Arbetstiden är dagtid men kan ibland krävas en del övertid.Arbete på annan ort med ev övernattningar kan förekomm... Visa mer
Om tjänsten

För ett långt uppdrag hos våran kund i Arboga så söker vi nu en stängselmontör.Tjänsten innebär att du är ute på fält och monterar stängsel. Du ingår i ett arbetslag med flera andra montörer.Ett varierande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling inom det området.Arbetsområdet är till att börja med mest inom närområdet.Arbetstiden är dagtid men kan ibland krävas en del övertid.Arbete på annan ort med ev övernattningar kan förekomma när du har blivit varm i kläderna.

Kvalifikationer

B-körkort God Svenska i tal och skriftDriven och hungrig på att utvecklas och vilja lära dig nya sakerOrdningsam och gillar att arbeta i teamStor vikt kommer att läggas på dina personligheter i denna tjänst

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Vill du bli en av oss?

Om tjänsten Är du vår nya medarbetare på Starka och vill vara med på en spännande resa i framtiden?Vi söker dig som har energi, är nyfiken och intresserad av att jobba i vår produktion där vi tillverkar husstommar i betong.Du kommer från dag 1 att tillsammans med en handledare bli upplärd i hur tillverkningen fungerar.I produktionen så roterar man runt på olika arbetsmoment så din dag blir fylld av kunskap och arbetsinnehåll.Du kommer att få lära dig gjuta... Visa mer
Om tjänsten Är du vår nya medarbetare på Starka och vill vara med på en spännande resa i framtiden?Vi söker dig som har energi, är nyfiken och intresserad av att jobba i vår produktion där vi tillverkar husstommar i betong.Du kommer från dag 1 att tillsammans med en handledare bli upplärd i hur tillverkningen fungerar.I produktionen så roterar man runt på olika arbetsmoment så din dag blir fylld av kunskap och arbetsinnehåll.Du kommer att få lära dig gjuta och tillverka betongprodukter efter ritning.
Vi är idag ca 70 medarbetare och arbetstiden är dagtid 07.00-16.00, ev andra arbetstider kan förekomma.Du startar som inhyrd konsult genom Best Bemanning för att sedan om allt fungerar bra samt att du och vi trivs med varandratar Starka över anställningen.Visst låter det spännande!Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kvalifikationer - Nyfiken och viljan att lära dig nya saker- Hög arbetsmoral- Inte rädd för att hugga i när det behövs Dina förkunskaper är av mindre betydelse då vi ser att dina personliga egenskaper är det viktigaste

Om Best bemanning & rekrytering
- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Takvårdare till LA Takvård

Är du inte höjdrädd, vill ha ett ansvarstagande och varierande arbete i ett team med unga och drivna medarbetare kan detta vara den rätta arbetsplatsen för dig! Arbetsbeskrivning: På LA Takvård arbetar vi med att avlägsna mossa, alger och lav från taket mekaniskt med skrapa. Trasiga takpannor byts ut och hängrännor töms. Därefter behandlas taket mot påväxt med ett ändamålsenligt bekämpningsmedel. Efter varje behandlat tak så städar vi och tar med oss mos... Visa mer
Är du inte höjdrädd, vill ha ett ansvarstagande och varierande arbete i ett team med unga och drivna medarbetare kan detta vara den rätta arbetsplatsen för dig!


Arbetsbeskrivning:
På LA Takvård arbetar vi med att avlägsna mossa, alger och lav från taket mekaniskt med skrapa. Trasiga takpannor byts ut och hängrännor töms. Därefter behandlas taket mot påväxt med ett ändamålsenligt bekämpningsmedel. Efter varje behandlat tak så städar vi och tar med oss mossan därifrån. Det är även utförarnas ansvar att se till att de fordon och utrustning som används är hela och rena och att materielen underhålls enligt gällande instruktioner.
Det ställs höga krav på dig som utförare vad gäller noggrannhet, problemlösning, effektivitet samt att du alltid arbetar för att överträffa kundens förväntningar. Utförarna är de som arbetar närmast vår slutkund och är således företagets ansikte utåt. Kontakten med kunden blir en stor del i arbetet och som utförare ansvarar för att kunden bemöts på ett professionellt och tillmötesgående sätt.
Att verka för gott samarbete mellan andra medarbetare och att alltid uppträda positivt och coachande är egenskaper som vi värderar högt.


Arbetet är fysiskt krävande så du bör vara i god form.
Bör ej vara höjdrädd.
Du ska kunna utrycka dig väl på svenska.
B-körkort är ett krav.


Intervjuer sker fortlöpande.


Arbetet utförs i hela Västmanland.
Mer information om företaget finner du på vår hemsida: www.takvard.se


Länge leve taket! Visa mindre

Vill du bli en av oss?

Om tjänsten Är du vår nya medarbetare på Starka och vill vara med på en spännande resa i framtiden?Vi söker dig som har energi, är nyfiken och intresserad av att jobba i vår produktion där vi tillverkar husstommar i betong.Du kommer från dag 1 att tillsammans med en handledare bli upplärd i hur tillverkningen fungerar.I produktionen så roterar man runt på olika arbetsmoment så din dag blir fylld av kunskap och arbetsinnehåll.Du kommer att få lära dig gjut... Visa mer
Om tjänsten

Är du vår nya medarbetare på Starka och vill vara med på en spännande resa i framtiden?Vi söker dig som har energi, är nyfiken och intresserad av att jobba i vår produktion där vi tillverkar husstommar i betong.Du kommer från dag 1 att tillsammans med en handledare bli upplärd i hur tillverkningen fungerar.I produktionen så roterar man runt på olika arbetsmoment så din dag blir fylld av kunskap och arbetsinnehåll.Du kommer att få lära dig gjuta och tillverka betongprodukter efter ritning.
Vi är idag ca 70 medarbetare och arbetstiden är dagtid 07.00-16.00, ev andra arbetstider kan förekomma.Du startar som inhyrd konsult genom Best Bemanning för att sedan om allt fungerar bra samt att du och vi trivs med varandratar Starka över anställningen.Visst åter det spännande!Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kvalifikationer

- Nyfiken och viljan att lära dig nya saker- Hög arbetsmoral- Inte rädd för att hugga i när det behövs Dina förkunskaper är av mindre betydelse då vi ser att dina personliga egenskaper är det viktigaste

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Stängselmontör

Om tjänsten För ett långt uppdrag hos våran kund i Arboga så söker vi nu en stängselmontör.Tjänsten innebär att du är ute på fält och monterar stängsel. Du ingår i ett arbetslag med flera andra montörer.Ett varierande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling inom det området.Arbetsområdet är till att börja med mest inom närområdet.Arbetstiden är dagtid men kan ibland krävas en del övertid.Arbete på annan ort med ev övernattningar kan förekomm... Visa mer
Om tjänsten

För ett långt uppdrag hos våran kund i Arboga så söker vi nu en stängselmontör.Tjänsten innebär att du är ute på fält och monterar stängsel. Du ingår i ett arbetslag med flera andra montörer.Ett varierande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling inom det området.Arbetsområdet är till att börja med mest inom närområdet.Arbetstiden är dagtid men kan ibland krävas en del övertid.Arbete på annan ort med ev övernattningar kan förekomma när du har blivit varm i kläderna.

Kvalifikationer

B-körkort God Svenska i tal och skriftDriven och hungrig på att utvecklas och vilja lära dig nya sakerOrdningsam och gillar att arbeta i teamStor vikt kommer att läggas på dina personligheter i denna tjänst

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

VVS-Montör

Ansök    Apr 25    VVS-Bröderna Arboga AB    VVS-montör
VVS Bröderna Arboga AB Vi är ett litet företag med 6 anställda. Vi söker dig som är utbildad inom yrket med 1-2 års arbetslivserfarenhet, eller har arbetat inom yrkat några år och känner dig bekväm med service jobb. Vår verksamhet är inriktad mot företag men vi utför självklart även arbeten åt privatpersoner. Vi utför alla typer av VVS jobb Vi sätter stort värde vid den sociala biten och att du som söker ska fungera i våran grupp. Meriterande är licenssvet... Visa mer
VVS Bröderna Arboga AB
Vi är ett litet företag med 6 anställda.
Vi söker dig som är utbildad inom yrket med 1-2 års arbetslivserfarenhet, eller har arbetat inom yrkat några år och känner dig bekväm med service jobb.
Vår verksamhet är inriktad mot företag men vi utför självklart även arbeten åt privatpersoner.
Vi utför alla typer av VVS jobb
Vi sätter stort värde vid den sociala biten och att du som söker ska fungera i våran grupp.
Meriterande är licenssvetsning men inget krav.
B-Körkort är krav. Visa mindre

Målning arbeten

Hej vi söker målare för olika måleriarbeten. Så har ni nån erfarenhet av målning lärling eller utbildad målare med gesellbrev eller flera års erfarenhet så skriv ett mail Mvh Linus Englund måleri ab Visa mer
Hej vi söker målare för olika måleriarbeten.
Så har ni nån erfarenhet av målning lärling eller utbildad målare med gesellbrev eller flera års erfarenhet så skriv ett mail
Mvh Linus Englund måleri ab Visa mindre

Arbetsledare till arbetsmarknadsverksamheten

Socialförvaltningen söker en arbetsledare till arbetsmarknadsverksamheten. Arbetsmarknadsverksamheten är kommunens enhet för sysselsättning och utveckling för arbetslösa i Arboga men tar även uppdrag från andra kommuner. Här har vi idag 12 olika uppdrag att lösa som hemservice, uteservice, snickeri, elektronikdemontering, vaktmästeri etcetera. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stärka, utveckla och motivera medarbetarna till ett a... Visa mer
Socialförvaltningen söker en arbetsledare till arbetsmarknadsverksamheten.

Arbetsmarknadsverksamheten är kommunens enhet för sysselsättning och utveckling för arbetslösa i Arboga men tar även uppdrag från andra kommuner. Här har vi idag 12 olika uppdrag att lösa som hemservice, uteservice, snickeri, elektronikdemontering, vaktmästeri etcetera.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stärka, utveckla och motivera medarbetarna till ett arbete på den öppna arbetsmarknaden. Tillsammans med övrig ledningspersonal leder och utvecklar du verksamheten.

Vi vill nu förstärka vårt arbetslag med arbetsledare med ytterligare en arbetsledare och tanken är att du ska kunna täcka upp och förstärka i arbetslaget i stort. Idag består av arbetslaget av fyra arbetsledare.

Arbetet innebär administrativt arbete och dokumentation och samverkan med uppdragsgivare, kunder med flera.

Kvalifikationer
Du har stor social kompetens. Du har också arbetat med något praktiskt yrke som till exempel hantverkare i någon form. De flesta arbetsuppgifterna för de medarbetare du ska arbetsleda är praktiska.

Du har erfarenhet av att leda grupper och handleda vuxna. Du har en bra kommunikativ förmåga och är trygg och tydlig i din roll som ledare. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer. Du har ordningssinne, organisationsförmåga samt viljan att utveckla arbetet.

Du är datakunnig i Officepaket.

Erfarenhet av kvalitets- och/eller miljöarbete enligt ISO 9001 och 14001 är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort är ett krav.

Arbetstid och omfattning
Heltid, dagtid, tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Arboga kommun erbjuder dig bland annat friskvårdsbidrag och rökfri arbetstid. Vid all rekrytering tillämpar vi vår likabehandlingsplan.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-03-16.
Urval sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss all kontakt från annonserings- och bemanningsföretag i rekryteringen!

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Vi har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. 


Värdegrunden PUMI skapar ett gemensamt förhållningssätt och genomsyrar kommunens alla verksamheter. PUMI är en kompass i det dagliga arbetet för alla medarbetare och politiker.


"Med ett professionellt förhållningssätt och en uthållig organisation erbjuder vi service och tjänster av hög kvalitet. Genom ett modigt medarbetarskap och innovativt tänkande förverkligas visionen, Arboga - Plats för inspiration"


Välkommen du också! Visa mindre

Rörmokare

Hej Är du vår nästa medarbetare? Vi söker vvs-montörer med eget driv och vilja att utföra ett snyggt arbete med hög standard. Du ska vara lyhörd, serviceinriktad, social och gilla problemlösning. Vi växer och behöver stärka upp vårat team. Vi är ett litet familjeföretag med över 30 års erfarenhet med stora ambitioner. Vi utför allt från minsta servicearbetet till större entreprenader. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av rörmokeri, kan jobba i... Visa mer
Hej
Är du vår nästa medarbetare?
Vi söker vvs-montörer med eget driv och vilja att utföra ett snyggt arbete med hög standard. Du ska vara lyhörd, serviceinriktad, social och gilla problemlösning.
Vi växer och behöver stärka upp vårat team.
Vi är ett litet familjeföretag med över 30 års erfarenhet med stora ambitioner. Vi utför allt från minsta servicearbetet till större entreprenader.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av rörmokeri, kan jobba i lag samt kunna arbeta självständigt.
Tjänsten kräver att du har B-Körkort.
Vi ser fram emot att höra av dig. Visa mindre

Stängsel montör

Om tjänsten För ett långt uppdrag hos våran kund i Arboga så söker vi nu stängselmontörer med start omgående.Tjänsten innebär att du är ute på fält och monterar stängsel. Du ingår i ett arbetslag med flera andra montörer.Ett varierande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling inom det området.Arbetsområdet är till att börja med mest inom närområdet.Arbetstiden är dagtid men kan ibland krävas en del övertid.Arbete på annan ort med ev övernattn... Visa mer
Om tjänsten

För ett långt uppdrag hos våran kund i Arboga så söker vi nu stängselmontörer med start omgående.Tjänsten innebär att du är ute på fält och monterar stängsel. Du ingår i ett arbetslag med flera andra montörer.Ett varierande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling inom det området.Arbetsområdet är till att börja med mest inom närområdet.Arbetstiden är dagtid men kan ibland krävas en del övertid.Arbete på annan ort med ev övernattningar kan förekomma när du har blivit varm i kläderna.

Kvalifikationer

B-körkort God Svenska i tal och skriftDriven och hungrig på att utvecklas och vilja lära dig nya sakerOrdningsam och gillar att arbeta i teamStor vikt kommer att läggas på dina personligheter i denna tjänst

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Lastmaskin och traversförare

Ansök    Dec 1    Lernia Bemanning AB    Lastmaskinförare
Om företaget Benders är en av Europas ledande betongtillverkare av takpannor, marksten, plattor och murar. Företaget grundades 1960, ägs och drivs av familjen Bender. Huvudkontoret ligger i Edsvära, Västergötland. Tillverkning sker där och på ytterligare 7 orter i Sverige varav en är Arboga. Benders har dotterbolag i Estland, Finland, Grekland, Norge, Polen och Tyskland samt kunder och agenter i ytterligare 13 länder. Benders har en årlig omsättning på ca... Visa mer
Om företaget

Benders är en av Europas ledande betongtillverkare av takpannor, marksten, plattor och murar. Företaget grundades 1960, ägs och drivs av familjen Bender. Huvudkontoret ligger i Edsvära, Västergötland. Tillverkning sker där och på ytterligare 7 orter i Sverige varav en är Arboga. Benders har dotterbolag i Estland, Finland, Grekland, Norge, Polen och Tyskland samt kunder och agenter i ytterligare 13 länder. Benders har en årlig omsättning på ca 2 miljard SEK och har 1000 anställda.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som konsult är både roligt och väldigt utvecklande! I det här jobbet kommer du att köra travers och lastmaskin. Mer specifikt kommer du att lyfta av och transportera material. Tjänsten är på heltid och uppdraget kommer att pågå i sex månader. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda chanser till överrekrytering eller förlängt uppdrag.

Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet inom traverskörning och lastmaskin/hjullastare. Du är driven och engagerad med rätt inställning. Du är lyhörd, ambitiös och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom betong eller tillverkningsindustrin. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är driven, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med placering i Arboga.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Charlotte Sundell, 072 254 15 28.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Broreparatör till Svevia i Arboga

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Svevia, Division Drift arbetar med drift och underhåll av gator, vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten. Nu söker vi en broreparatör som vill ansluta till vår arbetsplats i Arboga och varar med och driva vår verksamhet framåt nu och i framtiden. Om uppdraget som broreparatör Som broreparatör erbjuds du ett självständigt och omväxlan... Visa mer
Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Svevia, Division Drift arbetar med drift och underhåll av gator, vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten. Nu söker vi en broreparatör som vill ansluta till vår arbetsplats i Arboga och varar med och driva vår verksamhet framåt nu och i framtiden.

Om uppdraget som broreparatör
Som broreparatör erbjuds du ett självständigt och omväxlande arbete. Dina arbetsområden kommer vara inriktad mot enklare brounderhåll och betongkonstruktion, en bred och stimulerande tjänst. Arbeten sker främst med öppningsbara broar i Mälardalen men även fasta konstruktioner förekommer. Erfarenhet av armering och formning är viktiga egenskaper. Arbetet utförs i regionen runt omkring Mälardalen och inom vårat kontraktsområde där du verkar. Det innebär att resor förekommer, dock inga som kräver övernattning. Tjänsten är heltid och du utgår från vår etablering i Arboga där du har nära stöd av platschef och arbetsledning. Arbetstiden är normalt förlagd mellan 07:00-16:00. Beredskap förekommer i tjänsten. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som kan hantverket från anläggningssidan och vill arbeta med lite andra typer av projekt än de mest anläggningstunga. Då vi arbetar i team och hanterar kundrelationer så är det viktigt för oss att du värdesätter god kommunikation och uppvisar bra samarbetsförmåga. Vi vill att du tar egna initiativ, att du är förändringsbenägen och därmed öppen att för nya arbetsuppgifter då vi är flexibla och omtänksamma, vi hjälper varandra när det behövs. Grunden till att lyckas i den här tjänsten är att du utöver din kompetens i mindre anläggningsarbeten och betong har en serviceinriktad profil! B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du dessutom C-kort är det meriterande.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.

Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral. Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Vill du dela väg med oss?

Vill du dela väg med oss?
Ansökan och information Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Daniel Dahlbom, på telefonnummer 010-458 10 67. Vi kommer att kontakta kandidater efter sista ansökningsdatum, men skicka gärna in din ansökan redan nu, dock senast den 30 november.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor och vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Broreparatör till Svevia i Arboga

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Svevia, Division Drift arbetar med drift och underhåll av gator, vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten. Nu söker vi en broreparatör som vill ansluta till vår arbetsplats i Arboga och varar med och driva vår verksamhet framåt nu och i framtiden. Om uppdraget som broreparatör Som broreparatör erbjuds du ett självständigt och omväxlan... Visa mer
Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Svevia, Division Drift arbetar med drift och underhåll av gator, vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten. Nu söker vi en broreparatör som vill ansluta till vår arbetsplats i Arboga och varar med och driva vår verksamhet framåt nu och i framtiden.

Om uppdraget som broreparatör
Som broreparatör erbjuds du ett självständigt och omväxlande arbete. Dina arbetsområden kommer vara inriktad mot enklare brounderhåll och betongkonstruktion, en bred och stimulerande tjänst. Arbeten sker främst med öppningsbara broar i Mälardalen men även fasta konstruktioner förekommer. Erfarenhet av armering och formning är viktiga egenskaper. Arbetet utförs i regionen runt omkring Mälardalen och inom vårat kontraktsområde där du verkar. Det innebär att resor förekommer, dock inga som kräver övernattning. Tjänsten är heltid och du utgår från vår etablering i Arboga där du har nära stöd av platschef och arbetsledning. Arbetstiden är normalt förlagd mellan 07:00-16:00. Beredskap förekommer i tjänsten. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?
Vi söker dig som kan hantverket från anläggningssidan och vill arbeta med lite andra typer av projekt än de mest anläggningstunga. Då vi arbetar i team och hanterar kundrelationer så är det viktigt för oss att du värdesätter god kommunikation och uppvisar bra samarbetsförmåga. Vi vill att du tar egna initiativ, att du är förändringsbenägen och därmed öppen att för nya arbetsuppgifter då vi är flexibla och omtänksamma, vi hjälper varandra när det behövs. Grunden till att lyckas i den här tjänsten är att du utöver din kompetens i mindre anläggningsarbeten och betong har en serviceinriktad profil! B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du dessutom C-kort är det meriterande.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.

Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral. Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt. Vårt mål är att avancera på marknaden och visa vad vi är bäst på. Som ett av landets största väg- och anläggningsföretag vill vi ha de bästa medarbetarna. Var med på vägen och gör skillnad.

Vill du dela väg med oss?

Vill du dela väg med oss?
Ansökan och information Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Daniel Dahlbom, på telefonnummer 010-458 10 67. Vi kommer att kontakta kandidater efter sista ansökningsdatum, men skicka gärna in din ansökan redan nu, dock senast den 30 november.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor och vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Arbetsledare till drift och underhåll

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Arboga. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som arbetsledare Som... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Arboga.

Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som arbetsledare

Som arbetsledare kommer du att arbeta med varierande och förekommande drift- och underhållsarbeten i länet. Som arbetsledare arbetar du med att planera, genomföra och följa upp arbetet vi utför. Just för denna arbetsledartjänst ser vi att du kommer att ha extra fokus på leveransuppföljning och rapportering i våra digitala system. Du blir en viktig arbetsledande funktion för våra yrkesarbetare och som samordnande kontakt för våra underentreprenörer. Dessutom stöttar du platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning och ekonomiuppföljning.

Tjänsten är heltid och du utgår från Svevias etablering i Arboga. Arbetstider är normalt 07:00-16:00, i tjänsten ingår beredskap. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?

Vi söker med fördel dig som har arbetslivserfarenhet av en arbetsledande roll inom drift och underhåll, vinterväghållning och/eller entreprenadbranschen. Din personlighet är viktigt för oss. Du är trygg och förtroendeingivande som person, har ett affärsmässigt arbetssätt och en förmåga att skapa goda samarbeten med kunder och medarbetare. Att självständig lösa problem, ta initiativ, skapa struktur runt ditt arbete och fatta beslut faller dig naturligt och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led.

Den här tjänsten kräver att du har mycket god datavana och är intresserad av digitala arbetssätt och processer. B-körkort är ett krav.

En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera.

Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Daniel Dahlbom, på telefonnummer 010-458 10 67. Vi kommer att kontakta kandidater efter sista ansökningsdatum, men skicka gärna in din ansökan redan nu, dock senast den 8 december.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Vill du bli en av oss?

Om tjänsten Är du vår nya medarbetare på Starka och vill vara med på en spännande resa i framtiden? Vi söker dig som har energi, är nyfiken och intresserad av att jobba i vår produktion där vi tillverkar husstommar i betong. Du kommer från dag 1 att tillsammans med en handledare bli upplärd i hur tillverkningen fungerar. I produktionen så roterar man runt på olika arbetsmoment så din dag blir fylld av kunskap och arbetsinnehåll. Du kommer att få lära dig ... Visa mer
Om tjänsten

Är du vår nya medarbetare på Starka och vill vara med på en spännande resa i framtiden? Vi söker dig som har energi, är nyfiken och intresserad av att jobba i vår produktion där vi tillverkar husstommar i betong. Du kommer från dag 1 att tillsammans med en handledare bli upplärd i hur tillverkningen fungerar. I produktionen så roterar man runt på olika arbetsmoment så din dag blir fylld av kunskap och arbetsinnehåll. Du kommer att få lära dig gjuta och tillverka betongprodukter efter ritning.
Vi är idag ca 70 medarbetare och arbetstiden är dagtid 07.00-16.00Du startar som inhyrd konsult genom Best Bemanning för att sedan om allt fungerar bra samt att du och vi trivs med varandratar Starka över anställningen.Visst åter det spännande!Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kvalifikationer

- Nyfiken och viljan att lära dig nya saker- Hög arbetsmoral- Inte rädd för att hugga i när det behövs Dina förkunskaper är av mindre betydelse då vi ser att dina personliga egenskaper är det viktigaste

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Vill du bli en av oss?

Om tjänsten Är du vår nya medarbetare på Starka och vill vara med på en spännande resa i framtiden? Vi söker dig som har energi, är nyfiken och intresserad av att jobba i vår produktion där vi tillverkar husstommar i betong. Du kommer från dag 1 att tillsammans med en handledare bli upplärd i hur tillverkningen fungerar. I produktionen så roterar man runt på olika arbetsmoment så din dag blir fylld av kunskap och arbetsinnehåll. Du kommer att få lära dig ... Visa mer
Om tjänsten

Är du vår nya medarbetare på Starka och vill vara med på en spännande resa i framtiden? Vi söker dig som har energi, är nyfiken och intresserad av att jobba i vår produktion där vi tillverkar husstommar i betong. Du kommer från dag 1 att tillsammans med en handledare bli upplärd i hur tillverkningen fungerar. I produktionen så roterar man runt på olika arbetsmoment så din dag blir fylld av kunskap och arbetsinnehåll. Du kommer att få lära dig gjuta och tillverka betongprodukter efter ritning.
Vi är idag ca 70 medarbetare och arbetstiden är dagtid 07.00-16.00Du startar som inhyrd konsult genom Best Bemanning för att sedan om allt fungerar bra samt att du och vi trivs med varandratar Starka över anställningen.Visst åter det spännande!Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kvalifikationer

- Nyfiken och viljan att lära dig nya saker- Hög arbetsmoral- Inte rädd för att hugga i när det behövs Dina förkunskaper är av mindre betydelse då vi ser att dina personliga egenskaper är det viktigaste

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Stängselmontör

Om tjänsten För ett långt uppdrag hos våran kund i Arboga så söker vi nu stängselmontörer med start omgående.Tjänsten innebär att du är ute på fält och monterar stängsel. Du ingår i ett arbetslag med flera andra montörer.Du kommer att bli upplärd på plats av de som är erfarna.Ett varierande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling inom det området.Arbetsområdet är till att börja med mest inom närområdet.Arbetstiden är dagtid men kan ibland kr... Visa mer
Om tjänsten

För ett långt uppdrag hos våran kund i Arboga så söker vi nu stängselmontörer med start omgående.Tjänsten innebär att du är ute på fält och monterar stängsel. Du ingår i ett arbetslag med flera andra montörer.Du kommer att bli upplärd på plats av de som är erfarna.Ett varierande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling inom det området.Arbetsområdet är till att börja med mest inom närområdet.Arbetstiden är dagtid men kan ibland krävas en del övertid.Arbete på annan ort med ev övernattningar kan förekomma när du har blivit varm i kläderna.

Kvalifikationer

B-körkort Driven och hungrig på att utvecklas och vilja lära dig nya sakerOrdningsam och gillar att arbeta i teamStor vikt kommer att läggas på dina personligheter i denna tjänst

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Projektledare/Arbetsledare

Om tjänsten Uppskattar du struktur och social kontakt? Vi letar efter en projektledare/arbetsledare till Svea Areal! Här får du driva flera projekt, jobba ihop med en fast personalstyrka och ansvara över kontakten med kunder och leverantörer. Något för dig? Sök jobbet! ArbetsuppgifterI rollen som projektledare/arbetsledare på Svea Areal så ingår det att driva ett antal projekt samtidigt med en fast personalstyrka.Projektet kan vara stora som små.I arbete... Visa mer
Om tjänsten

Uppskattar du struktur och social kontakt? Vi letar efter en projektledare/arbetsledare till Svea Areal! Här får du driva flera projekt, jobba ihop med en fast personalstyrka och ansvara över kontakten med kunder och leverantörer. Något för dig? Sök jobbet!
ArbetsuppgifterI rollen som projektledare/arbetsledare på Svea Areal så ingår det att driva ett antal projekt samtidigt med en fast personalstyrka.Projektet kan vara stora som små.I arbetet ingår bland annat att träffa kunder innan projektstart och förbereda innan montagearbetet startar. Leda våra egna montörer men även underentreprenörer under projektets gång.I arbetet ingår även kontakt med leverantörer, orderläggning, mottagning av leveranser samt ekonomisk sammanställning efter avslutat projekt.Resor och övernattningar kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer

Kravprofil:

- Erfarenhet av att leda personal och projekt
- Erfarenhet av ekonomisk samanställning
- B-körkort
- Svenska & Engelska i tal och skrift
Personliga egenskaper:

- Du har blick för vad som skall göras
- Duktig på planering och förberedelser
- Inga problem med att prata med kunder, kommunikativ
- Kunna hålla många bollar i luften
- Relationsbyggare
- Ordningssinne på både projekt och medarbetare
Tjänsten startar som inhyrd Konsult genom Best Bemanning & Rekrytering för att sedan övergå till anställning hos kund för rätt person. Frågor ang tjänsten besvaras av Rekryteringsansvarig: Marita Eriksson [email protected] 073-4403066

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Stängselmontör

Om tjänsten För ett långt uppdrag hos våran kund i Arboga så söker vi nu stängselmontörer med start omgående.Tjänsten innebär att du är ute på fält och monterar stängsel. Du ingår i ett arbetslag med flera andra montörer.Ett varierande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling inom det området.Arbetsområdet är till att börja med mest inom närområdet.Arbetstiden är dagtid men kan ibland krävas en del övertid.Arbete på annan ort med ev övernattn... Visa mer
Om tjänsten

För ett långt uppdrag hos våran kund i Arboga så söker vi nu stängselmontörer med start omgående.Tjänsten innebär att du är ute på fält och monterar stängsel. Du ingår i ett arbetslag med flera andra montörer.Ett varierande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling inom det området.Arbetsområdet är till att börja med mest inom närområdet.Arbetstiden är dagtid men kan ibland krävas en del övertid.Arbete på annan ort med ev övernattningar kan förekomma när du har blivit varm i kläderna.

Kvalifikationer

B-körkort God Svenska i tal och skriftDriven och hungrig på att utvecklas och vilja lära dig nya sakerOrdningsam och gillar att arbeta i teamStor vikt kommer att läggas på dina personligheter i denna tjänst

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Ställningsmontör

* Ställningsmontörer sökes! Om tjänsten Som montör hos oss jobbar du mestadels i team med en eller flera kollegor beroende på projekt, men det förekommer även ensamarbete. Montörsjobbet är fysiskt krävande eftersom du dagligen handskas med tungt och skrymmande material. Samtidigt kräver jobbet en hel del känsla för detaljer. I tjänsten kan det förekomma arbete på annan ort med övernattning. Arbetsbeskrivning En ställningsbyggare bygger och monterar by... Visa mer
*
Ställningsmontörer sökes!

Om tjänsten
Som montör hos oss jobbar du mestadels i team med en eller flera kollegor beroende på projekt, men det förekommer även ensamarbete.

Montörsjobbet är fysiskt krävande eftersom du dagligen handskas med tungt och skrymmande material. Samtidigt kräver jobbet en hel del känsla för detaljer.

I tjänsten kan det förekomma arbete på annan ort med övernattning.

Arbetsbeskrivning
En ställningsbyggare bygger och monterar byggnadsställningar som används när nya hus byggs eller gamla hus och fasader renoveras. Ställningsbyggarna bygger hela ställningar från grunden med stålrör och träplank eller monterar ihop färdiga ställningssystem.

Vi söker dig som
Du behöver vara praktisk lagd och även kunna hitta lösningar när arbetet kräver det.
Eftersom du möter våra kunder är det viktigt att du har en hög servicekänsla, och du måste tala flytande svenska.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har drivkraft och engagemang i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Har du rätt kvalifikationer och inställning så erbjuder vi dig ett kul och spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda arbetsvillkor. Ditt arbete kommer att vara självständigt med frihet under ansvar.
Har du erfarenhet inom entreprenad/bygg är det meriterande. Visa mindre

Stängselmontör

Om tjänsten Vi söker en lättlärd person som vill jobba med ett varierande arbete som stängselmontör i hela Västmanland och närliggande LänDagtid Kvalifikationer Krav B-körkort Meriterat är:Montage erfarenhet.Gjutarbeten.Mark & Anläggnings arbete. Om Best bemanning & rekrytering - Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker en lättlärd person som vill jobba med ett varierande arbete som stängselmontör i hela Västmanland och närliggande LänDagtid

Kvalifikationer

Krav B-körkort
Meriterat är:Montage erfarenhet.Gjutarbeten.Mark & Anläggnings arbete.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Vi söker en erfaren ventilationstekniker

Ansök    Jun 22    Dash Group AB    Ventilationstekniker
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa! Vår resa har precis startat och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet. Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag vid behov. Ditt arbetsområde kommer främst att va... Visa mer
Vi söker en erfaren ventilationstekniker som vill vara med på vår spännande resa!
Vår resa har precis startat och ambitionerna är stora. Detta innebär att du kommer ha fantastiska möjligheter då du kommer jobba i ett tillväxtbolag. Att du vill vara med och bidra under företagets ständiga utveckling ser vi som en självklarhet.
Våra kunder består till större delen av privatpersoner men vi hjälper även företag vid behov. Ditt arbetsområde kommer främst att vara Västmanland och du utgår hemifrån. Men det förekommer även resor i tjänsten där du jobbar över hela Sverige då vi har kunder i hela landet.
Dina arbetsuppgifter består i första hand av rengöring av imkanaler, frånluftskanaler och FTX.
Du kommer att ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt under stort eget ansvar. Du har god fysik och gillar att arbeta med kroppen.
Att du är noggrann, professionell och effektiv är egenskaper som vi värdesätter högt samtidigt som du brinner för nöjda kunder. Du kommer ha en hel del kundkontakt så du behöver trivas i en serviceroll och ha en god social förmåga.
Kravet är ett B-körkort, sedan ordnar vi resten.
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av ventilationsarbete såsom montering, service och rengöring av ventilationssystem och därmed vet vad som krävs av dig i tjänsten.
Tillsättning sker omgående.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Projektledare / Projektansvarig till Saferoad

Ansök    Jul 15    Bravura Sverige AB    Vägingenjör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Saferoad.

Om företaget:

Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar ska vara säkra och innovativa.

Arbetsuppgifter:

Som projektledare ansvarar du över egna projekt med ett budgetansvar på allt från 50 000 till 10 miljoner. Du driver flera projekt parallellt där du är delaktig i alla delar av projektet från start till mål inom affärsområde väg- och broräcken. Du hjälper säljorganisationen med kalkylering och underlag, du träffar kund för att planera och sätta förutsättningar, går igenom tidsplan och leveransplanerar för produkter och resursfördelning. När projektet är igång jobbar du nära våra kunder, leverantörer och arbetar ständigt med uppföljning av både ekonomi och tidsplan för att genomföra projektet på det effektivaste sättet.
Som projektledare arbetar du nära kund för att identifiera nya affärsmöjligheter och trender på marknaden. Du nätverkar och lär känna beställare, kunder och underentreprenörer i regionen för att ständigt vara uppdaterad och förberedd på de möjligheter som dyker upp.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom bygg, anläggning och/eller projektledning
• Minst två års erfarenhet av arbete som projektledare, entreprenadsingenjör, platschef alternativt arbetsledare från anläggningsbranschen
• Kompetens inom entreprenadsjuridik
• God system- och datorvana i Office/Office 365
• B-körkort
Meriterande
• Kompetens i BAS-U och BAS-P
• Erfarenhet av Inventor och AutoCAD

För att lyckas i rollen är du självgående och trivs att arbeta drivande under stort eget ansvar. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Du är noggrann och har förmågan att strukturera och planera projektet från uppstart till leverans där budget och tidsplaner är i fokus. Du arbetar i en omväxlande miljö där din energi, flexibilitet och ditt engagemang är avgörande för en lyckad leverans och fortsatt gott samarbete med beställare.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Arboga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Arboga, projekt, projektledning, Inventor, AutoCAD, entreprenadsingenjör, platschef, Office 365, budget, heltid Visa mindre

Betongarbetare

Om tjänsten För ett längre uppdrag hos våran kund så söker vi dig som vill ingå i ett drivande arbetsteam och arbeta som betongarbetare i produktion och med start omgående!I arbetsuppgifterna ingår gjutning, armering, ritningsläsning, förbättringsarbete med mera.Har du den rätta viljan och drivet så kommer du att läras upp på plats.Viktigt att du arbetar säkert och följer de föreskrifter som finns i produktionen.Arbetstiden är dagtid men andra arbetstider... Visa mer
Om tjänsten

För ett längre uppdrag hos våran kund så söker vi dig som vill ingå i ett drivande arbetsteam och arbeta som betongarbetare i produktion och med start omgående!I arbetsuppgifterna ingår gjutning, armering, ritningsläsning, förbättringsarbete med mera.Har du den rätta viljan och drivet så kommer du att läras upp på plats.Viktigt att du arbetar säkert och följer de föreskrifter som finns i produktionen.Arbetstiden är dagtid men andra arbetstider kan komma att förekomma.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning inom Bygg & Anläggning alt någon annan praktisk erfarenhet. B-körkortSvenska i tal och skriftTraverskort är meriterande

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Takvårdare till LA Takvård

Takvårdsutförare Arbetsbeskrivning: På LA Takvård arbetar vi med att avlägsna mossa, alger och lav från taket mekaniskt med skrapa. Trasiga takpannor byts ut och hängrännor töms. Därefter behandlas taket mot påväxt med ett ändamålsenligt bekämpningsmedel. Efter varje behandlat tak så städar vi och tar med oss mossan därifrån. Utförarna hos LA Takvård har en central roll i företaget. Som takvårdare hos oss innebär att du utför takvård på ett korrekt sät... Visa mer
Takvårdsutförare


Arbetsbeskrivning:
På LA Takvård arbetar vi med att avlägsna mossa, alger och lav från taket mekaniskt med skrapa. Trasiga takpannor byts ut och hängrännor töms. Därefter behandlas taket mot påväxt med ett ändamålsenligt bekämpningsmedel. Efter varje behandlat tak så städar vi och tar med oss mossan därifrån.


Utförarna hos LA Takvård har en central roll i företaget.
Som takvårdare hos oss innebär att du utför takvård på ett korrekt sätt enligt handbok LA Takvård. Kontakten med kunden blir en stor del i arbetet och som utförare ansvarar för att kunden bemöts på ett professionellt och tillmötesgående sätt.
Därför ställer vi höga krav på dig som utförare vad gäller noggrannhet, problemlösning, effektivitet, samt att du alltid jobbar för att överträffa kundens förväntningar. Ni kommer att jobba tätt tillsammans som ett team med stort eget ansvar.
Utförarna är de som jobbar närmast slutkunden och är således företagets ansikte utåt. Mer information om företaget finner du på vår hemsida: www.takvard.se


Du bör kunna utrycka dig väl på svenska.
B-körkort är ett krav.
Jobbet är fysiskt och du bör inte vara höjdrädd!


Jobbet är säsongsbetonat. Intervjuer sker fortlöpande.


Arbetet utförs hela Västmanland.
Sökord:
Västerås, Köping, Kvicksund, Kungsör, Arboga, Kolsva, Hallstahammar, Surahammar, Sala, Norberg, Fagersta, Skinnskatteberg
#jobbjustnu Visa mindre

Betongarbetare Arboga

Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäs... Visa mer
Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Vi finns representerade med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Växjö.

Till spännande projekt i Arboga söker vi nu två erfarna betongarbetare. Att kunna läsa och förstå ritningar är nödvändigt.
 
Du behöver ha flerårig erfarenhet som betongarbetare på storbyggen (nyproduktion) och vara både en skicklig yrkesarbetare, noggrann i ditt arbete och kunna samarbeta bra med andra. 
 
Yrkesbevis är meriterande men inget krav.
 
Jobbet söker du via vår hemsida (www.bangnielsen.se/ lediga jobb) och där svarar på våra kompletterande frågor. Du kan inte söka jobbet via telefon.
 

 
 
 
 
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Projektledare / Projektansvarig till Saferoad

Ansök    Jan 18    Bravura Sverige AB    Vägingenjör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Saferoad.

Om företaget:

Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar ska vara säkra och innovativa.

Arbetsuppgifter:

Som projektledare ansvarar du över egna projekt med ett budgetansvar på allt från 50 000 till 10 miljoner. Du driver flera projekt parallellt där du är delaktig i alla delar av projektet från start till mål inom affärsområde väg- och broräcken. Du hjälper säljorganisationen med kalkylering och underlag, du träffar kund för att planera och sätta förutsättningar, går igenom tidsplan och leveransplanerar för produkter och resursfördelning. När projektet är igång jobbar du nära våra kunder, leverantörer och arbetar ständigt med uppföljning av både ekonomi och tidsplan för att genomföra projektet på det effektivaste sättet.

Som projektledare arbetar du nära kund för att identifiera nya affärsmöjligheter och trender på marknaden. Du nätverkar och lär känna beställare, kunder och underentreprenörer i regionen för att ständigt vara uppdaterad och förberedd på de möjligheter som dyker upp.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom bygg, anläggning och/eller projektledning
• Minst två års erfarenhet av arbete som projektledare, entreprenadsingenjör, platschef alternativt arbetsledare från anläggningsbranschen
• Kompetens inom entreprenadsjuridik
• God system- och datorvana i Office/Office 365
• B-körkort
Meriterande
• Kompetens i BAS-U och BAS-P

För att lyckas i rollen är du självgående och trivs att arbeta drivande under stort eget ansvar. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Du är noggrann och har förmågan att strukturera och planera projektet från uppstart till leverans där budget och tidsplaner är i fokus. Du arbetar i en omväxlande miljö där din energi, flexibilitet och ditt engagemang är avgörande för en lyckad leverans och fortsatt gott samarbete med beställare.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Arboga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, mark, entreprenad, väg, VGU, Bas P, Bas U, entreprenadjuridik, vägingenjör, vägprojektör, projektör, Monitor, arbetsledare, Arboga, Köping, arbetsledare Visa mindre

Arbetsledare till Arboga

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Arboga. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som Arbetsledare Som... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Arboga.

Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.


Ditt uppdrag som Arbetsledare
Som arbetsledare kommer du att arbeta med varierande och förekommande drift- och underhållsarbeten i länet. Som arbetsledare arbetar du med att planera, genomföra och följa upp arbetet vi utför. Just för denna arbetsledartjänst ser vi att du kommer att ha extra fokus på våra administrativa system exempelvis uppgifter kring kontrolltidplan och uppföljning. Du blir en viktig arbetsledande funktion för våra yrkesarbetare och som samordnande kontakt för våra underentreprenörer. Dessutom stöttar du platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning och ekonomiuppföljning. Helt enkelt en fantastisk roll för dig som kan omvandla teori till praktik och vice versa.

Tjänsten är heltid och du utgår från Svevias etablering i Arboga. I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap med ansvar bland annat för att kalla ut salt- och plogbilar. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?
Det viktigaste för denna roll är din personlighet, där du motiveras av struktur, ordning och reda samt har en administrativ ådra. Du bör ha erfarenhet av arbetsledning från entreprenadbranschen och känner därför till vår typ av verksamhet.

Vidare är du trygg och förtroendeingivande som person, har ett affärsmässigt arbetssätt med fokus på lönsamhet och du har en förmåga att skapa goda samarbeten med kunder och medarbetare. Att självständig lösa problem, ta initiativ och fatta beslut faller dig naturligt och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led. Vi söker dig som har mycket god datavana och är intresserad av digitala arbetssätt och processer. B-körkort är ett krav för tjänsten.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera.

Vill du dela väg med oss?
Ansökan och information Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Daniel Dahlbom, på telefonnummer 010-458 10 67. Vi kommer att kontakta kandidater efter sista ansökningsdatum, men skicka gärna in din ansökan redan nu, dock senast den 17 januari.

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor och vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev. Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Träarbetare sökes till uppdrag i Arboga

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd? Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och... Visa mer
Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?
Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.
Vi söker just nu efter flertal träarbetare till ett uppdrag i Arboga!
Du ska ha minst 6 års erfarenhet, vara självgående och ha erfarenhet av olika typer av träarbete bl. a. gipsa, sätta reglar, tak, golv och inredningsarbete.
Det går även bra att skicka in din ansökan till [email protected]


Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 08-53034378
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

betongarbetare

det är en arbetsplats med 4-5 anställda huvudsaklig arbetsuppgift blir att tillverka betongrör och brunnsringar, vi tillverkar även en mängd olika betongprodukter där armering och formning ingår truck kort en merit men utbildning kan ske senare arbetstid 7-16 måndag till fredag Visa mer
det är en arbetsplats med 4-5 anställda
huvudsaklig arbetsuppgift blir att tillverka betongrör och brunnsringar, vi tillverkar även en mängd olika betongprodukter där armering och formning ingår
truck kort en merit men utbildning kan ske senare
arbetstid 7-16 måndag till fredag Visa mindre

Montör inom försvarsindustrin!

MW Group levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn. Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbeta... Visa mer
MW Group levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn.

Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbetare är robusta.

En stor andel av våra medarbetare växeltjänstgör i de nordiska försvarsmakterna, vilket skapar ett fortsatt lärande och bidrar till en god förmågenivå över tid med internationella perspektiv.

MW Group söker dig som vill arbeta med montering, underhåll och service av utrustning kopplat till telekommunikation. 
Om MW Group

MW Group levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn.

Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbetare är robusta.

En stor andel av våra medarbetare växeltjänstgör i de nordiska försvarsmakterna, vilket skapar ett fortsatt lärande och bidrar till en god förmågenivå över tid med internationella perspektiv.

Om uppdraget

Din arbetsuppgift är att tillsammans med ett team arbeta på skyddsobjekt där ni utför service, underhåll och utbyggnation av tekniskutrustning. Du arbetare både med elektronik och det mekaniska som används ute på plats. Exempelvis byggnation av torn och master. Du och dina kollegor är även involverade av att bygga ut och uppdatera system som håller anläggningen i drift. Du kommer att planera ditt installationsuppdrag och dagliga arbete, ansvara för material och transporter. Du hanterar kontakter med kunden och eventuella underleverantörer ute i fält. 

Tjänsten utgår från Arboga men du och dina kollegor arbetar över hela Sverige. 
Arbetsveckan är 40h som ni arbetar under måndag till torsdag. 

Vem är du?

Du har en bakgrund från svenska Försvarsmakten. Du har en teknisk bakgrund, gärna inom elektronik. Du har också ett stort intresse för att utöka din kompetens inom det tekniska fältet. Har du tidigare arbetat med torn, master och hissning av länk är detta starkt meriterande. Vi ser också att det är viktigt att du trivs med att arbeta i grupp mot gemensamma mål för att lösa uppgiften.

Krav

• Bakgrund från svenska Försvarsmakten
• Erfarenhet av att hissa länk
• Tjänsten kräver att du klarar en säkerhetsprövning 

Meriterande

• Tidigare erfarenhet av liknande tjänst Visa mindre

Projektledare / Projektansvarig till Saferoad

Ansök    Dec 9    Bravura Sverige AB    Vägingenjör
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Saferoad.

Om företaget:

Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar ska vara säkra och innovativa.

Arbetsuppgifter:

Som projektledare ansvarar du över egna projekt med ett budgetansvar på allt från 50 000 till 10 miljoner. Du driver flera projekt parallellt där du är delaktig i alla delar av projektet från start till mål inom affärsområde väg- och broräcken. Du hjälper säljorganisationen med kalkylering och underlag, du träffar kund för att planera och sätta förutsättningar, går igenom tidsplan och leveransplanerar för produkter och resursfördelning. När projektet är igång jobbar du nära våra kunder, leverantörer och arbetar ständigt med uppföljning av både ekonomi och tidsplan för att genomföra projektet på det effektivaste sättet.

Som projektledare arbetar du nära kund för att identifiera nya affärsmöjligheter och trender på marknaden. Du nätverkar och lär känna beställare, kunder och underentreprenörer i regionen för att ständigt vara uppdaterad och förberedd på de möjligheter som dyker upp.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom bygg, anläggning och/eller projektledning
• Minst två års erfarenhet av arbete som projektledare, entreprenadsingenjör, platschef alternativt arbetsledare från anläggningsbranschen
• Kompetens inom entreprenadsjuridik
• God system- och datorvana i Office/Office 365
• B-körkort
Meriterande
• Kompetens i BAS-U och BAS-P

För att lyckas i rollen är du självgående och trivs att arbeta drivande under stort eget ansvar. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Du är noggrann och har förmågan att strukturera och planera projektet från uppstart till leverans där budget och tidsplaner är i fokus. Du arbetar i en omväxlande miljö där din energi, flexibilitet och ditt engagemang är avgörande för en lyckad leverans och fortsatt gott samarbete med beställare.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Arboga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, mark, entreprenad, väg, VGU, Bas P, Bas U, entreprenadjuridik, vägingenjör, vägprojektör, projektör, Monitor, arbetsledare, Arboga, Köping, arbetsledare Visa mindre

Ventilation/servicetekniker till växande företag

Dackebo Ventilationsteknik är ett helhetsföretag inom ventilation som utför bland annat OVK-besiktning, injustering, service, reparation. Vi söker dig som har en bred kunskap inom ventilationsområdet. Gärna några års erfarenhet av självständigt servicearbete och kanske även goda kunskaper inom drift, ventilationsaggregat, fläktar, luftflödesmätning och OVK. Som person behöver du vara serviceinriktad, initiativrik och problemlösare för att klara av jobbet.... Visa mer
Dackebo Ventilationsteknik är ett helhetsföretag inom ventilation som utför bland annat OVK-besiktning, injustering, service, reparation.
Vi söker dig som har en bred kunskap inom ventilationsområdet. Gärna några års erfarenhet av självständigt servicearbete och kanske även goda kunskaper inom drift, ventilationsaggregat, fläktar, luftflödesmätning och OVK.
Som person behöver du vara serviceinriktad, initiativrik och problemlösare för att klara av jobbet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Utför arbeten i Arboga med omnjed tex Västerås, Örebro, Köping, Kungsör
#jobbjustnu Visa mindre

Arbetsledare till Svevia Arboga

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Arboga. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg. Ditt uppdrag som Arbetsledare i Arboga Till vårt driftområd... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Arboga. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med det stora miljardföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg.

Ditt uppdrag som Arbetsledare i Arboga


Till vårt driftområde i Arboga söker vi nu en Arbetsledare, en viktig länk för ett fungerande team. Du kommer i första hand arbeta med verksamhetsnära arbetsledning, planera genomförande och följa upp arbetet. Du stöttar platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering. Arbetet innebär stort eget ansvar och frihet att självständigt lägga upp och planera sitt arbete så vi upprätthåller uppsatta krav. Vid behov ska du dessutom kunna stötta gruppen med klassiskt drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter. Du utgår från Svevias etablering i Arboga och tillsammans så arbetar vi med att sköta drift och underhåll av vägnätet i regionen. I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap med ansvar att kalla ut saltbilar och plogenheter samt ta hand om trafikolyckor.Vem är du?


Vi söker dig som har arbetat i branschen och har erfarenhet av drift- och underhållsarbete alternativt väg- och markentreprenader. Har du haft en arbetsledande funktion i tidigare roller är det mycket meriterande. Som person är du strukturerad och har ett ekonomiskt sinne med en näsa för goda affärer. Du är självgående och bidrar gärna med idéer och lösningar när andra ser problem. Som ledare är du engagerad och har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål. B-körkort är ett krav samt att du har goda datorkunskaperEn del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och allt fler kommuner, industrier, handelsföretag, fastighetsägare och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar, industriytor, fastigheter, parkeringsplatser gator och det gröna runtomkring. Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.

Var med på vägen och gör skillnad, bli en del av vårt team i Arboga!

Ansökan och information
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Daniel Dahlbom, på telefonnummer 010-4581067. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 14 juli.

Observera att det nu under semesterperioden kan vara något längre svarstider än normalt.

Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Allround snickare

Vi söker en snickare och byggnadsarbetare för olika uppdrag främst inom ROT men även nybyggnation av främst bostadshus. Du värdesätter att jobba i ett litet företag där mycket av ansvaret vilar på de som jobbar. Du är heller inte rädd för att ta initiativ och vara flexibel. Ett ROT projekt blir ju t.ex. aldrig helt som man trodde från början. Självklart har du en förmåga att kunna prata med kunden. Vi kan även tänka oss deltidsanställningar eller projektan... Visa mer
Vi söker en snickare och byggnadsarbetare för olika uppdrag främst inom ROT men även nybyggnation av främst bostadshus. Du värdesätter att jobba i ett litet företag där mycket av ansvaret vilar på de som jobbar. Du är heller inte rädd för att ta initiativ och vara flexibel. Ett ROT projekt blir ju t.ex. aldrig helt som man trodde från början. Självklart har du en förmåga att kunna prata med kunden.
Vi kan även tänka oss deltidsanställningar eller projektanställning. Skulle du vara lite äldre är inte det någon nackdel heller.
#jobbjustnu Visa mindre

Vi söker dig seniora målare som vill jobba i Arboga!

Ansök    Jun 23    Femtiofemplus AB    Målare
Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning ! FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda so... Visa mer
Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning !
FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.


Vi söker dig, seniora målare!
För att lyckas i din roll behöver du ha relevant utbildning, erfarenhet och kunskaper av att ha arbetat som målare. Arbetet är varierande, kreativt och en del gånger även fysiskt krävande. Du kommer bla utföra mindre måleriuppdrag, samt lite större måleriuppdrag hos våra kunder, ofta i deras privata hem. Arbetet kan vara förlagt utomhus och inomhus, så du skall tycka om att arbeta i dessa miljöer. Vi ser gärna att du även kan tapetsera både mönsteranpassat samt omönstrad tapet i olika kvalitéer.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder. Då du kommer ha mycket kundkommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar. Hos oss arbetar du för att du kan och vill!
Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi växer ständigt och vill bli många fler medarbetare inom måleri hos våra kunder. Det kan även förkomma planering av projekt, inköp av material och projektering av projekt. Visa mindre

Konstruktör med inriktning på statik och hållfasthetsläraa

Ansök    Jun 16    Tbo-Haglinds AB    Byggnadskonstruktör
Vi söker en civilingenjör/byggnadskonstruktör med inriktning på statik och hållfasthetslära till TBO Haglinds AB TBO Haglinds AB utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Vi är ca 50 medarbetare och omsätter ca 200 MSEK. TBO grundades i Arboga 1970 och ingår sedan 2019 i Balco-koncernen som är börsnoterad på Nasdaq Stockholm sedan 2017. Balco-koncernen omsätter ca 1,2 miljarder och 420 ... Visa mer
Vi söker en civilingenjör/byggnadskonstruktör med inriktning på statik och hållfasthetslära till TBO Haglinds AB


TBO Haglinds AB utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Vi är ca 50 medarbetare och omsätter ca 200 MSEK. TBO grundades i Arboga 1970 och ingår sedan 2019 i Balco-koncernen som är börsnoterad på Nasdaq Stockholm sedan 2017. Balco-koncernen omsätter ca 1,2 miljarder och 420 anställda.


Som byggnadskonstruktör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift bestå av att beräkna och dimensionera konstruktionslösningar till våra balkonger. Du kommer också att granska övriga konstruktörers ritningar och till viss mån även rita själv. Varje objekt är unikt och tidvis är uppdragen tekniskt komplicerade vilket innebär att arbetet är både lärorikt och utvecklande. Du erbjuds att arbeta på en mindre ort i ett trivsamt mindre företag med ambitionen att ständigt förbättra sig. Du har tre andra kollegor på samma avdelning och jobbar gentemot några få projektledare.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom byggteknik och konstruktion med inriktning på hållfasthetsberäkningar inom stål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen men det är inte ett krav. Som person ser vi att du är ambitiös, social och trivs med att komma med kreativa idéer och lösningar samt att du kan arbeta självständigt. Du är strukturerad, noggrann och utåtriktad. Du trivs med många kontakter och är en lagspelare som anser att samarbete är en viktig framgångsfaktor. Du är även initiativtagande och lägger stor vikt vid kvalitet. Du talar och skriver flytande svenska.

Meriterande är att du har erfarenhet av byggnadsbranschen då lösningar ofta bygger på erfarenhet av tidigare byggkonstruktioner. Kunskaper i dimensioneringsprogram och ritprogram samt om byggregelverk och Eurocode är också värdefulla.

Som anställd på TBO kan du känna dig trygg. Du omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Hos oss är taket högt och trivseln stor då vi lägger stor vikt vid den sociala trivseln.


Arboga är en charmig liten stad mitt i Mälardalen med utmärkta pendlingsmöjligheter till flera större städer. Närheten till natur och tillgången till varierat boende gör Arboga till en växande stad då allt fler har upptäckt fördelarna med att bo här.


Sista ansökningsdatum: 5 augusti. Ansökan med referenser samt löneanspråk skickas till [email protected] Frågor om tjänsten: Mark Pohl; [email protected], tel: 072 858 67 57 Visa mindre

Vi söker fler seniora snickare i Arboga!

Ansök    Jun 10    Femtiofemplus AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker dig seniora snickare som vill arbeta för att du kan och vill göra skillnad i våra kunders vardag! FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer underlätta... Visa mer
Vi söker dig seniora snickare som vill arbeta för att du kan och vill göra skillnad i våra kunders vardag!
FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer underlättar vi i våra kunders vardag.


För att lyckas i din roll behöver du ha relevant utbildning, minst 3 års erfarenhet och kunskaper av att ha arbetat som snickare. Arbetet är varierande, kreativt och en del gånger även fysiskt krävande. Du kommer arbeta med varierande uppgifter inom bygg- och snickeri, främst i våra privatkunders hem. För att klara uppgifterna behöver du ha relevant utbildning samt erfarenhet av hantverk-/ snickeribranchen.


Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder.
Då du kommer ha mycket kundkommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar då det är där du tar emot förfrågan om uppdrag, hanterar dina arbetsordrar och rapporterar dina tider, avvikelser mm. Hos oss arbetar du för att du kan och vill!


Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Visa mindre

Arbetsledare

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Kommunen har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation. Välkommen du också! Socialförvaltningen sök... Visa mer
Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga.
Kommunen har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation.
Välkommen du också!

Socialförvaltningen söker en arbetsledare till arbetsmarknadsverksamheten.

Arbetsmarknadsverksamheten är kommunens enhet för sysselsättning och utveckling för arbetslösa Arbogabor. Verksamhetsmässigt sysslar vi med produktion och tjänster inom verksamhetsområdena Hemservice, Elektronikdemontering, Transport, Snickeri och Uteservice.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, leda och fördela arbetet inom ditt verksamhetsområde samt stärka och utveckla medarbetarna inför ett arbete på den öppna arbetsmarknaden. Tillsammans med övrig ledningspersonal leder och utvecklar du verksamheterna. Arbetet innebär bl. a administrativt arbete, ekonomi och dokumentation.

Kvalifikationer
Du har social kompetens och tidigare erfarenhet av arbete med människor i utsatta situationer. Du har erfarenhet av att leda grupper och handleda vuxna. Du har en bra kommunikativ förmåga och är trygg och tydlig i din roll som ledare. Du är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer. Du har ordningssinne, organisationsförmåga samt viljan att utveckla arbetet.
Du är datorkunnig i Officepaket och har kännedom om arbetsmiljölagen och dess föreskrifter.
Erfarenhet av snickeri och skogsarbete, med vana från projektering, samt kunskap om kvalitets- och/eller miljöarbete enligt ISO 9001 och 14001 är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personligt lämplighet.

Körkort
B-körkort är ett krav.

Arbetstid och omfattning
Heltid, dagtid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Arboga kommun erbjuder dig bland annat friskvård och rökfri arbetstid. Vid all rekrytering tillämpar vi vår likabehandlingsplan.

Kontakt
Tf Arbetsmarknadschef Tommy Enell 0589-871 85.

Facklig kontakt
Vision: Marina Lundgren, tfn 0589-870 21.
Kommunal, 010-442 81 46.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2019-10-16.
Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php
Ref nr 720/19.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt från annonserings- och bemanningsföretag i rekryteringen! Visa mindre

Projektingenjör / Ingenjör till Saferoad

Ansök    Feb 19    Bravura    Vägingenjör
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar ska vara säkra och innovativa.

Arbetsuppgifter:

Som projektingenjör på Saferoad stöttar du projektledare och säljare med anpassningar utifrån Saferoads befintliga produktsortiment samt med att ta fram dokumentationer. Din främsta arbetsuppgift är att arbeta efter gällande fastställd ritningsstandard och releaseprocess för 2D och 3D i AutoCAD och Inventor där du tillämpar 3D modelleringar. Vidare arbetar du med att säkerställa att gällande rutiner i ledningssystem efterlevs ner i organisationen.

Du engageras i allt från administrativa uppgifter till större problemlösningsprojekt och bidrar till förbättringsarbete, effektivitet och struktur i projekten. Du har även möjligheten att arbeta över områdesgränserna för att vara med och utveckla Saferoad Sveriges produkter.

Profil:

• Avslutad eftergymnasial utbildning som ingenjör, exempelvis maskin- eller byggingenjör, meriterande med utbildning inom hållfastighetsberäkningar
• Minst 2 års erfarenhet av arbete som projektingenjör, meriterande med erfarenhet inom industri
• Erfarenhet av 2D och 3D-system, meriterande med kunskap inom Inventor och AutoCAD
• God system- och datorvana i Office/Office 365

I rollen trivs du som har förmågan att organisera och strukturera ditt arbete. Du vågar i din roll ta för dig internt och har en kommunikativ förmåga. Som person tar du ansvar för att självständigt driva ditt arbete framåt med kvalitet och noggrannhet. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Vi ser att du som söker tjänsten är intresserad av att bidra till att utveckla trafiksäkerhetslösningar som gör Sveriges vägar säkrare.

Övrig information:

Start: Omgående, hänsyn till uppsägningstid
Plats: Arboga/Köping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ingenjör, projektingenjör, projekt, Saferoad, AutoCAD, Inventor, 3D modellering, vägsäkerhet, industri, Arboga, Köping, Sundsvall, Stockholm, Borås, maskiningenjör, byggingenjör Visa mindre

Projektledare / Projektansvarig till Saferoad

Ansök    Feb 19    Bravura    Vägingenjör
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmö... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar ska vara säkra och innovativa.

Arbetsuppgifter:

Som projektledare ansvarar du över egna projekt med ett budgetansvar på allt från 50 000 till 10 miljoner. Du driver flera projekt parallellt där du är delaktig i alla delar av projektet från start till mål inom affärsområde väg- och broräcken. Du hjälper säljorganisationen med kalkylering och underlag, du träffar kund för att planera och sätta förutsättningar, går igenom tidsplan och leveransplanerar för produkter och resursfördelning. När projektet är igång jobbar du nära våra kunder, leverantörer och arbetar ständigt med uppföljning av både ekonomi och tidsplan för att genomföra projektet på det effektivaste sättet.

Som projektledare arbetar du nära kund för att identifiera nya affärsmöjligheter och trender på marknaden. Du nätverkar och lär känna beställare, kunder och underentreprenörer i regionen för att ständigt vara uppdaterad och förberedd på de möjligheter som dyker upp.

Profil:

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom bygg, anläggning och projektledning
• Minst två års erfarenhet av arbete som projektledare, entreprenadsingenjör, platschef alternativt arbetsledare från anläggningsbranschen
• Kompetens inom entreprenadsjuridik
• God system- och datorvana i Office/Office 365
• B-körkort

För att lyckas i rollen är du självgående och trivs att arbeta drivande under stort eget ansvar. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Du är noggrann och har förmågan att strukturera och planera projektet från uppstart till leverans där budget och tidsplaner är i fokus. Du arbetar i en omväxlande miljö där din energi, flexibilitet och ditt engagemang är avgörande för en lyckad leverans och fortsatt gott samarbete med beställare.

Övrig information:

Start: Omgående, hänsyn till uppsägningstid
Plats: Arboga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, mark, entreprenad, väg, VGU, Bas P, Bas U, entreprenadjuridik, vägingenjör, vägprojektör, projektör, Monitor, arbetsledare, Arboga, Köping, arbetsledare Visa mindre

Arbetsledare

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Kommunen har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation. Välkommen du också! Arboga kommun, projekt-... Visa mer
Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga.
Kommunen har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation.
Välkommen du också!

Arboga kommun, projekt- och driftavdelningen, söker dig som vill ha ett kreativt, utmanande och stimulerande arbete som arbetsledare i vår projekt- och driftorganisation där du genom ditt engagemang och din kunskap har möjlighet att medverka i Arboga kommuns utmaningar och bidra i utförandet av framtida infrastrukturbyggande.

Projekt- och driftavdelning utökar verksamheten och söker dig som har erfarenhet av arbetsledning inom området drift-, mark- och anläggning och som vill bli en del av vårt team med kunniga och engagerade medarbetare. Du trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll och känner ansvar för uppgiften. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra och har en god social förmåga, men att du samtidigt känner dig trygg i självständigt arbete.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare hos oss arbetar du brett inom områdena drift- och underhåll och projekt- och exploatering. Projekt- och driftavdelningen utför bland annat löpande underhåll av kommunens och övriga helägda kommunala bolags VA- ledningsnät, gator och vägar, parker och planteringar, lekparker, skolområden med mera.

Vi har också uppdraget att vara kommunens samlade resurs för planering, projektering, projektledning och utförande av investerings- och exploateringsprojekt. Dessa projekt innefattar samtliga förekommande arbetsmoment inom segmentet mark- och anläggning, exempelvis förläggning av VA- ledningar, byggnation av gator, vägar, gång- och cykelvägar, anläggning av grönytor och parker med mera.

Tillsammans med platschef och arbetsledarkollegor planerar du det löpande drift- och projektutförandet utifrån resurs-, tid- och ekonomiplan. Du ansvarar för personal, materialinköp och resurstillsättning för respektive utförande.

Tjänsten kräver att du som arbetsledare har operativa egenskaper och inte är främmande för att själv eller vid behov utföra fysiska eller maskinella arbetsuppgifter eller arbetsmoment om uppdraget kräver detta.

Kvalifikationer
Utbildning som är relevant för uppdraget alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Erfarenhet från jämförbar eller likvärdig verksamhet är meriterande vilket också omfattar kunskap och vana av de maskiner som förekommer samt kunskap och intresse för drift- och projektutförande av vatten- och avloppsledningar, gator och vägar.

Då beredskapstjänstgöring ingår i denna tjänst är det ett krav att du som sökande har möjlighet att klara kraven på som mest 60 minuters inställelsetid vid akut händelse.

B-körkort är ett krav.

I övrigt är utbildning i Arbete på väg nivå 1 och 2, B, BE-körkort, C-körkort, förarbevis för hjullastare och rörläggningskompetens önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och ser därför dig som sökande som en driven, engagerad, samarbetsvillig och flexibel person som ser medarbetarnas behov och har mycket god känsla för kvalité och resultat. Du är strukturerad och noggrann, med en tydlig och positiv personlighet med hög social kompetens.

Som sökande bör du också vara stresstålig, och gilla att hålla många bollar i luften samtidigt.

Arbetstid och omfattning
Heltid, tillsvidare.

Kontakt
Produktionschef Magnus Andersson, 0589-870 94, [email protected]

Facklig kontakt
Vision: Marina Lundgren, 0589-870 21.
Kommunal Arboga: 010-442 81 46.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2019-08-12.

Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php
Refnr 13/19.

Urval sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare med erfarenhet av stomme Hallstavik

Nu behöver vi en självgående snickare med bred erfarenhet av stomresning. Vi ser gärna att du har flera års kunskap inom byggbranschen. Det är ett plus om du har yrkesbevis men inte ett krav om åren som snickare/anläggare motsvarar yrkesbeviset.Förutom att du är en duktig yrkesman ser vi det som väldigt viktigt att du är en god kollega och kan hantera nya kontakter samt att du hugger i när det behövs. Visa mer
Nu behöver vi en självgående snickare med bred erfarenhet av stomresning. Vi ser gärna att du har flera års kunskap inom byggbranschen. Det är ett plus om du har yrkesbevis men inte ett krav om åren som snickare/anläggare motsvarar yrkesbeviset.Förutom att du är en duktig yrkesman ser vi det som väldigt viktigt att du är en god kollega och kan hantera nya kontakter samt att du hugger i när det behövs. Visa mindre

Mark - och anläggningsarbetare

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Kommunen har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation. Välkommen du också! Arboga kommuns projekt-... Visa mer
Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga.
Kommunen har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation.
Välkommen du också!

Arboga kommuns projekt- och driftavdelning utökar verksamheten och söker dig som vill bli en del av vårt team med kunniga och engagerade medarbetare. Vi söker dig som har erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten. Du trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll och känner ansvar för både maskiner och det arbete du utför. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra och har en god social förmåga men att du även känner dig trygg i självständigt arbete.

Arbetsuppgifter
Som mark- och anläggningsarbetare hos oss arbetar du brett inom områdena drift- och underhåll och projekt- och exploatering.

Projekt- och driftavdelningen utför bland annat löpande underhåll av kommunens och kommunala bolags VA- ledningsnät, gator och vägar, parker och planteringar, lekparker, skolområden med mera.

Vi har också uppdraget att vara kommunens samlade resurs för planering, projektering och utförande av investering- och exploateringsprojekt. Dessa projekt innefattar oftast samtliga förekommande arbetsmoment inom segmentet mark- och anläggning, exempelvis förläggning av VA- ledningar, byggnation av gator, vägar, gång- och cykelvägar, anläggning av grönytor och parker med mera.

Kvalifikationer
Utbildning inom gymnasieskolans program för bygg- och anläggning alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Erfarenhet från jämförbar eller likvärdig verksamhet är meriterande vilket också omfattar de maskiner som förekommer samt kunskap och intresse för skötsel av vatten- och avloppsledningar, gator och vägar.

Då beredskapstjänstgöring ingår i denna tjänst är det ett krav att du som sökande har möjlighet att klara kraven på 60 minuters inställelsetid vid akut händelse.

B-körkort är ett krav.

I övrigt är utbildning i Arbete på väg nivå 1 och 2, BE-körkort, C-körkort, förarbevis för hjullastare och rörläggningskompetens önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför dig som sökande som en driven, engagerad, samarbetsvillig och flexibel person som ser medarbetarnas behov och har mycket god känsla för kvalité och resultat. Du är strukturerad och noggrann, med en tydlig och positiv personlighet med hög social kompetens.

Som sökande bör du också vara stresstålig, och gilla att hålla många bollar i luften samtidigt.

Arbetstid och omfattning
Heltid, tillsvidare.

Kontakt
Produktionschef Magnus Andersson, 0589-870 94, [email protected]

Facklig kontakt
Vision: Marina Lundgren, 0589-870 21.
Kommunal Arboga: 010-442 81 46.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2019-08-12.

Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php
Refnr 12/19.

Urval sker fortlöpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Bifoga personligt brev och CV/meritförteckning i pdf- eller wordformat samt ange dina referenser.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till Arboga

Ansök    Maj 7    Svevia    Arbetsledare, anläggning
Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Svevia, Division Drift arbetar med drift och underhåll av gator och vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten. Division Drift söker nu en Arbetsledare som vill arbeta med vår största kund och driva vår verksamhet framåt nu och i framtiden. Om tjänsten Till vårat driftområde i Arboga söker vi nu en Arbetsledare, en viktig länk för ett f... Visa mer
Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Svevia, Division Drift arbetar med drift och underhåll av gator och vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten. Division Drift söker nu en Arbetsledare som vill arbeta med vår största kund och driva vår verksamhet framåt nu och i framtiden.

Om tjänsten
Till vårat driftområde i Arboga söker vi nu en Arbetsledare, en viktig länk för ett fungerande team. Du kommer i första hand arbeta med verksamhetsnära arbetsledning, planera genomförande och följa upp arbetet. Du stöttar platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter,produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering. Arbetet innebär stort eget ansvar och frihet att självständigt lägga upp och planera sitt arbete så vi upprätthåller uppsatta krav. Vid behov ska du dessutom kunna stötta gruppen med klassiskt drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter. Du utgår från Svevias etablering i Arboga och tillsammans så arbetar vi med att sköta drift och underhåll av vägnätet i regionen. I tjänsten ingår sommar- och vinterjour med ansvar att kalla ut saltbilar och plogenheter samt ta hand om trafikolyckor.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat i branschen och har erfarenhet av drift- och underhållsarbete alternativt väg- och markentreprenader. Har du haft en arbetsledande funktion i tidigare roller är det mycket meriterande. Som person är du strukturerad och har ett ekonomiskt sinne med en näsa för goda affärer. Du är självgående och bidrar gärna med idéer och lösningar när andra ser problem. Som ledare är du engagerad och har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål. B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.


Var med på vägen och gör skillnad, bli en del av vårat team i Arboga!


Ansökan: Varmt välkommen med din ansökan, vi går igenom urvalet löpande och sista ansökningsdag är 26 maj. Tillträde efter överenskommelse. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande Platschef Mikael Blom på telefon 010-4581473. Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.
Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering vänligt men bestämt. Visa mindre

Golvläggare

Ansök    Maj 10    PROWORK STOCKHOLM AB    Golvläggare
Vi söker nu en erfaren golvläggare. Du skall ha mycket erfarenhet av att lägga lamellparkett och vara självgående i detta arbete.Detta är ett längre uppdrag med start omgående, arbetsplatsen är i Stockholm. I denna tjänst blir du anställd av Prowork Stockholm och sedan uthyrd till vår kund.Du skall känna passion för ditt arbete och göra det med känslan av att resultatet skall vara perfekt.Det är viktigt att du är en god lagkamrat och är driven.Intervjuer s... Visa mer
Vi söker nu en erfaren golvläggare. Du skall ha mycket erfarenhet av att lägga lamellparkett och vara självgående i detta arbete.Detta är ett längre uppdrag med start omgående, arbetsplatsen är i Stockholm. I denna tjänst blir du anställd av Prowork Stockholm och sedan uthyrd till vår kund.Du skall känna passion för ditt arbete och göra det med känslan av att resultatet skall vara perfekt.Det är viktigt att du är en god lagkamrat och är driven.Intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan. Visa mindre

Byggprojektledare / gruppledare

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Kommunen har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation. Välkommen du också! Arboga kommun, Projekt-... Visa mer
Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga.
Kommunen har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation.
Välkommen du också!

Arboga kommun, Projekt- och driftenheten söker dig som vill ha ett kreativt, utmanande och stimulerande arbete som Byggprojektledare/gruppledare där du tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare har möjlighet att medverka vid planering, projektering och utförande av Arboga kommuns framtida infrastruktur.

Arboga kommun står inför många och stora utmaningar, där du som byggprojektledare medverkar i bl.a. exploaterings och investeringsprojekten för kommunens infrastruktur.

Din roll
Som byggprojektledare hos oss har du ett gruppledaransvar för personalen vid Projektavdelningen och är direkt underställd Produktionschef.
Du ansvarar för hela, eller delar av projekt från planering/projektering till färdigt resultat. I tjänsten ingår budget och arbetsmiljöansvar.

Övriga arbetsuppgifter
- Planera projekten, sätta tidplaner, upprätta kvalitetsmål och projektbudget samt resurs-sätta organisationen
- Leda organisationen mot uppsatta mål
- Styrning och uppföljning av ekonomi, mål och kvalité
- Kontakt med myndigheter och medborgare
- Ansvarig för att kalla till och leda interna och externa möten
- Ansvara för arbetsmiljöfrågor och riskanalyser
- Ansvara för förfrågningsunderlag och upphandlingar

Kvalifikationer
- Har relevant utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
- Lång erfarenhet av personalansvar.
- Har flera års erfarenhet av projekt- och byggledning inom området bygg, mark och anläggning samt exploatering.
- God kommunikatör i tal och skrift på svenska.
- Flexibel/stresstålig
- Van datoranvändare
- God användarvana av AutoCAD
- BAS-P/BAS-U
- Arbete på väg, steg 1
- Körkort B - bil

Egenskaper
Vi ser dig som sökande som en mycket driven, engagerad och samarbetsvillig person som brinner för medarbetarna- och projektens välmående. Du är strukturerad och noggrann, med en tydlig och positiv personlighet och hög social kompetens.
Du som sökande bör också vara stresstålig, och gilla att hålla många bollar i luften samtidigt.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter hög social kompetens, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Arbetstid och omfattning
Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder
Friskvårdsbidrag eller friskvårdstid, semesterväxling till extra lediga dagar. Vi arbetar aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Lön
Månadslön, individuell lönesättning.

Kontakt
Produktionschef Magnus Andersson, 0589-870 94.

Fackliga kontaktpersoner
Vision: Carl Johan Victorin, 0589-870 83.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2019-05-26.
Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php
Refnr 08/19.
Urval sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt från annonserings- och bemanningsföretag i rekryteringen! Visa mindre

Arbetsledare till Arboga

Ansök    Apr 30    Svevia    Arbetsledare, anläggning
Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Svevia, Division Drift arbetar med drift och underhåll av gator och vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten. Division Drift söker nu en Arbetsledare som vill arbeta med vår största kund och driva vår verksamhet framåt nu och i framtiden. Om tjänsten Till vårat driftområde i Arboga söker vi nu en Arbetsledare, en viktig länk för ett f... Visa mer
Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Svevia, Division Drift arbetar med drift och underhåll av gator och vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten. Division Drift söker nu en Arbetsledare som vill arbeta med vår största kund och driva vår verksamhet framåt nu och i framtiden.

Om tjänsten
Till vårat driftområde i Arboga söker vi nu en Arbetsledare, en viktig länk för ett fungerande team. Du kommer i första hand arbeta med verksamhetsnära arbetsledning, planera genomförande och följa upp arbetet. Du stöttar platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter,produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering. Arbetet innebär stort eget ansvar och frihet att självständigt lägga upp och planera sitt arbete så vi upprätthåller uppsatta krav. Vid behov ska du dessutom kunna stötta gruppen med klassiskt drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter. Du utgår från Svevias etablering i Arboga och tillsammans så arbetar vi med att sköta drift och underhåll av vägnätet i regionen. I tjänsten ingår sommar- och vinterjour med ansvar att kalla ut saltbilar och plogenheter samt ta hand om trafikolyckor.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat i branschen och har erfarenhet av drift- och underhållsarbete alternativt väg- och markentreprenader. Har du haft en arbetsledande funktion i tidigare roller är det mycket meriterande. Som person är du strukturerad och har ett ekonomiskt sinne med en näsa för goda affärer. Du är självgående och bidrar gärna med idéer och lösningar när andra ser problem. Som ledare är du engagerad och har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos Svevias medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål. B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Vem du än är så kommer du vara omgiven av mycket duktiga och härliga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer bli en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.


Var med på vägen och gör skillnad, bli en del av vårat team i Arboga!


Ansökan: Varmt välkommen med din ansökan, vi går igenom urvalet löpande och sista ansökningsdag är 26 maj. Tillträde efter överenskommelse. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterande Platschef Mikael Blom på telefon 010-4581473. Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.
Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering vänligt men bestämt. Visa mindre

Rivningsjobbare till kund i Västmanland

OM TJÄNSTEN: Vi söker nu för en av våra kunder i Arboga en rivningsarbetare/sanerare. Kunden utför rivnings- och saneringsuppdrag i stort sett hela Sverige och jobbar bland annat med rivning av pannor och tankar både i privata hem och inom industrin samt utför asbestrivningar och asbestsanering. Dina arbetsuppgifter kommer att vara detta samt tillhörande sophantering. Du vet att jobbet innebär uppdrag på andra orter och är villig att övernatta borta när... Visa mer
OM TJÄNSTEN:

Vi söker nu för en av våra kunder i Arboga en rivningsarbetare/sanerare.

Kunden utför rivnings- och saneringsuppdrag i stort sett hela Sverige och jobbar bland annat med rivning av pannor och tankar både i privata hem och inom industrin samt utför asbestrivningar och asbestsanering. Dina arbetsuppgifter kommer att vara detta samt tillhörande sophantering. Du vet att jobbet innebär uppdrag på andra orter och är villig att övernatta borta när jobbet så kräver.

B-körkort är ett krav.

Dagtid, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

KVALIFIKATIONER:

Krav:

- har erfarenhet av rivningsarbete
- van att samarbeta med andra och gillar utmaningar.
- noggrann och seriös
- ordningsam/skötsam

Meriter:

- är utbildad asbestsanerare med erfarenhet. Givetvis har du dina utbildningsintyg och tjänstbarhetsintyg i ordning.

OM ARBETSGIVAREN:

Ropus Nordic startade sin verksamhet 2012. Målsättningen var att erbjuda kundföretag erfarna svetsare.

Ropus har under åren växt med egna medel och vunnit marknadspositioner genom nischade uppdrag inom tillverkande industri tillsammans med företagets lojala medarbetare. Starkt bidragande orsak är de ständiga kompetenshöjande åtgärderna i form av licenser och utbildningar som krävs för uppdragets utförande.

Ropus ägare har under hela 2000-talet drivit företag baserat på sann entreprenörsanda. Nuvarande verksamhet har man tillåtit växa i lagom takt för att inte tappa "Ropus-konceptet", vilket innebär högst personliga och mjuka relationer mellan medarbetare.

- "Tillsammans är vi starka"

Under 2017 breddar man sin inriktning och lägger fokus på att erbjuda kompetens inom transport-, infrastruktur- samt energisektorn.

Vår vision

Vår Vision är inte att bli störst utan att få flest nöjda kunder. Våra kunder återkommer till oss med nya uppdrag och ger oss i ledningsgruppen och våra medarbetare högsta betyg.

För att ge trygghet åt våra medarbetare och åt våra kunder har vi självklart fullgoda försäkringar och kollektivavtal med Almega, d.v.s Unionen och samtliga LO-förbund.

HUR DU ANSÖKER:

Du ansöker via vår hemsida på www.ropus.se.

Vi ser fram mot din ansökan och vi gör ett kontinuerligt urval. Vi kontaktar endast dem som är aktuella för tjänsten men vi spar ditt CV för framtida tjänster.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Andreas Sandström på:

Tel: 0708-100 733

E-post: [email protected] Visa mindre