Lediga jobb Montico Hr Partner AB i Arboga

Se alla lediga jobb från Montico Hr Partner AB i Arboga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Arboga som finns inom det yrket.

Serviceledare

* När man som företag och privatperson behöver hjälp av elektriker. ACDC Elektro löser allt ifrån helhetsansvar vid installationer av el, tele, fiber och datanätverk i nybyggnationsprojekt och offentliga miljöer till installationer av el, fiber och datanätverk i bostäder och fritidshus. ACDC elektro grundades 2011. De finns idag på 5 orter; Eskilstuna, Arboga, Stockholm, Örebro och Västerås. Att jobba hos ACDC Elektro innebär en anställning i ett bolag me... Visa mer
*
När man som företag och privatperson behöver hjälp av elektriker. ACDC Elektro löser allt ifrån helhetsansvar vid installationer av el, tele, fiber och datanätverk i nybyggnationsprojekt och offentliga miljöer till installationer av el, fiber och datanätverk i bostäder och fritidshus.

ACDC elektro grundades 2011. De finns idag på 5 orter; Eskilstuna, Arboga, Stockholm, Örebro och Västerås. Att jobba hos ACDC Elektro innebär en anställning i ett bolag med goda utvecklingsmöjligheter, tillgång till utbildningar och interna hjälpmedel. Företaget är ett familjeägt bolag som värnar om sina anställda.


Om tjänsten
Som serviceledare ansvarar du för att leda, driva och utveckla serviceverksamheten både i den dagliga, operativa verksamheten men också långsiktigt i bolaget. Jobbet innebär att du säkerställer resursbehovet och planeringen för serviceverksamheten i Arboga.

Du förvaltar kundrelationer och jobbar aktivt för att knyta till dig nya kunder. Som serviceledare är det naturligt att samarbeta med interna funktioner som projektledare andra serviceledare.

ACDC Elektro har kollektivavtal och du anställs på tjänstemannaavtalet.

Arbetsbeskrivning
De vanligaste uppgifterna är att:

• Leda det dagliga arbetet för servicefunktionen i Arboga.
• Ta emot inkommande servicearbeten och planera utförande.
• Vårda befintliga kundrelationer såväl som att arbeta fram nya kunder.
• Löpande kommunikation med kunder och leverantörer där du arbetar fram både offerter, kalkyler och fakturor på arbete.
• Stötta ditt serviceteam genom att vara behjälplig vid tekniska problemlösningar och fungera som ett bollplank.Vi söker dig som
har ungefär 10 års erfarenhet av att jobba som elektriker, och merparten som serviceelektriker där du vill ta ett större ansvar kopplat till serviceverskamheten. Du är van vid att arbeta med människor och har förmåga att situationsanpassa ditt ledarskap. Du söker nya sätt att utveckla dig själv och dina arbetskamrater. Du är lösningsorienterad, engagerad, ansvarsfull och strukturerad

Du behöver ha en naturlig koppling till KAK-regionen och då i synnerhet Arboga.

Du måste ha en formell utbildning inom el, kunna behärska svenska och engelska i både tal och skrift samt att du måste ha B-körkort. Du behöver också ha en god datavana. Har du jobbat med UPS-installationer tidigare så är det extra meriterande.

Vi söker dig som vill vara med och bygga vidare på ACDC Elektro och ta bolaget till nästa nivå. Visa mindre

Ställningsmontör

* Ställningsmontörer sökes! Om tjänsten Som montör hos oss jobbar du mestadels i team med en eller flera kollegor beroende på projekt, men det förekommer även ensamarbete. Montörsjobbet är fysiskt krävande eftersom du dagligen handskas med tungt och skrymmande material. Samtidigt kräver jobbet en hel del känsla för detaljer. I tjänsten kan det förekomma arbete på annan ort med övernattning. Arbetsbeskrivning En ställningsbyggare bygger och monterar by... Visa mer
*
Ställningsmontörer sökes!

Om tjänsten
Som montör hos oss jobbar du mestadels i team med en eller flera kollegor beroende på projekt, men det förekommer även ensamarbete.

Montörsjobbet är fysiskt krävande eftersom du dagligen handskas med tungt och skrymmande material. Samtidigt kräver jobbet en hel del känsla för detaljer.

I tjänsten kan det förekomma arbete på annan ort med övernattning.

Arbetsbeskrivning
En ställningsbyggare bygger och monterar byggnadsställningar som används när nya hus byggs eller gamla hus och fasader renoveras. Ställningsbyggarna bygger hela ställningar från grunden med stålrör och träplank eller monterar ihop färdiga ställningssystem.

Vi söker dig som
Du behöver vara praktisk lagd och även kunna hitta lösningar när arbetet kräver det.
Eftersom du möter våra kunder är det viktigt att du har en hög servicekänsla, och du måste tala flytande svenska.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har drivkraft och engagemang i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Har du rätt kvalifikationer och inställning så erbjuder vi dig ett kul och spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda arbetsvillkor. Ditt arbete kommer att vara självständigt med frihet under ansvar.
Har du erfarenhet inom entreprenad/bygg är det meriterande. Visa mindre