Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Arboga

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Arboga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arboga som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterska primärvård

Vi har nu möjlighet att välkomna en undersköterska för tillsvidareanställning hos oss på Åbågens Vårdcentral då vår undersköterska Ulla kommer att gå i pension. Åbågens Vårdcentral är en privat vårdcentral som ligger i Arboga, och vi arbetar på uppdrag av region Västmanland. Här erbjuder vi dig ett varierande arbete. Som undersköterska hos oss arbetar du bland annat med provtagning samt till viss del assisterar vid ingrepp och undersökningar. För at... Visa mer
Vi har nu möjlighet att välkomna en undersköterska för tillsvidareanställning hos oss på Åbågens Vårdcentral då vår undersköterska Ulla kommer att gå i pension.


Åbågens Vårdcentral är en privat vårdcentral som ligger i Arboga, och vi arbetar på uppdrag av region Västmanland.


Här erbjuder vi dig ett varierande arbete. Som undersköterska hos oss arbetar du bland annat med provtagning samt till viss del assisterar vid ingrepp och undersökningar.
För att vara aktuell gällande tjänsten är du som söker utbildad undersköterska. En nödvändighet är att du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård samt i vårt journalsystem Cosmic.
Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.
Som person är du positiv, lyhörd och ansvarsfull. Du värnar om att sätta patienten i första rummet och har enkelt för att se när initiativ behöver tas. Vidare är du en person som har lätt för att samarbeta och värdesätter goda relationer med dina arbetskamrater. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval - varmt välkommen med din ansökan redan idag!
[email protected] Visa mindre