Lediga jobb som Elevassistent i Arboga

Se lediga jobb som Elevassistent i Arboga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arboga som finns hos arbetsgivaren.

Ledare för läxhjälp 1-2 kvällar i veckan

Ansök    Apr 12    Arboga kommun    Elevassistent
På fritidsgården Gluggen i Arboga bedriver vi en mycket populär läxhjälp. Idag är det två arbetspass i veckan à 4 timmar. Den första timmen är till för mellanstadiet och sedan kommer högstadie- och gymnasieungdomar. Den är helt frivillig att komma på och ungdomarna arbetar med de uppgifter de själva vill. Vår nuvarande läxläsningshjälp avslutar i vår sin lärarutbildning och lyfter detta arbete som en mycket bra förberedelse för sitt kommande yrke. Unde... Visa mer
På fritidsgården Gluggen i Arboga bedriver vi en mycket populär läxhjälp.

Idag är det två arbetspass i veckan à 4 timmar. Den första timmen är till för mellanstadiet och sedan kommer högstadie- och gymnasieungdomar. Den är helt frivillig att komma på och ungdomarna arbetar med de uppgifter de själva vill.

Vår nuvarande läxläsningshjälp avslutar i vår sin lärarutbildning och lyfter detta arbete som en mycket bra förberedelse för sitt kommande yrke. Undervisningen gynnar de egna studierna och examensarbetet.

Jobbet ger dig möjlighet att utveckla dina förmågor inom relationsskapande och pedagogik. Du får arbeta ämnesdidaktiskt vilket ger ett kunskaps- och perspektivutbyte med ungdomarna gällande deras syn på studieteknik och hur de lär sig bäst. Till läxhjälpen kommer både elever som är mycket studiemotiverade och elever som tycker att studierna är väldigt svåra. Du arbetar nära och i samarbete med fritidsgårdens personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är högskolestudent – gärna med inriktning till lärare. Du vet hur du kan hjälpa ungdomarna även med ämnen och uppgifter som ligger utanför ditt huvudsakliga kompetensområde. Vill ungdomen få hjälp med körkortskunskap eller att skriva ett CV så ska det också gå bra.

Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Du behöver vara en engagerad person så att du kan entusiasmera ungdomarna för lärande och skolarbete.

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

Omfattning
Deltid ca 8 timmar per vecka, läsårsvis. Arbetet är idag fördelat på två kvällar i veckan men omfattningen kan anpassas efter den sökandes möjligheter till arbete.

Lön
Individuell lönesättning

Kontakt
Arbetsledare Magnus Axelsson, 0589-871 69

Enhetschef Ungdomsenheten Ingeborg Söderwall, 0589-872 07

Facklig kontakt
Sveriges Lärare, Susanne Skyllkvist,  070-4450194

Ansökan
Sista ansökningsdag 2023-04-30.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Vi har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. 


Vår värdegrund skapar ett gemensamt förhållningssätt och genomsyrar kommunens alla verksamheter. Den är en kompass i det dagliga arbetet för alla medarbetare och politiker:


"Med ett professionellt förhållningssätt och en uthållig organisation erbjuder vi service och tjänster av hög kvalitet. Genom ett modigt medarbetarskap och innovativt tänkande förverkligas visionen, Arboga ? plats för inspiration."


Välkommen du också! Visa mindre

Elevcoach/elevassistent till Stureskolan

Ansök    Jun 16    Arboga kommun    Elevassistent
Vill du bli en av oss? Vi är ett härligt gäng som söker nya medarbetare till hösten. Stureskolan är en skola som präglas av stort engagemang. All personal ser möjligheter att tillsammans med eleverna skapa en god lärmiljö som präglas av trygghet och trivsel. Vi är en 6-9 skola med cirka 300 elever. På skolan arbetar en hög andel legitimerade lärare och många engagerade pedagoger. Alla våra elevers framgång är något som genomsyrar arbetet på skolan, där ... Visa mer
Vill du bli en av oss?
Vi är ett härligt gäng som söker nya medarbetare till hösten.

Stureskolan är en skola som präglas av stort engagemang. All personal ser möjligheter att tillsammans med eleverna skapa en god lärmiljö som präglas av trygghet och trivsel. Vi är en 6-9 skola med cirka 300 elever. På skolan arbetar en hög andel legitimerade lärare och många engagerade pedagoger. Alla våra elevers framgång är något som genomsyrar arbetet på skolan, där vi tillsammans med vårdnadshavare försöker medvetandegöra våra elever om kraften i sin egen ansträngning. Vi arbetar med att erbjuda våra elever en skolgång som främjar ansvarstagande, självkänsla och empatisk förmåga. Vi på Stureskolan arbetar för att eleverna ska bli delaktiga i sitt eget lärande och lära sig att ta eget ansvar för sin kunskapsutveckling - utveckla en likvärdig fysisk lärmiljö för eleverna - skapa trygga och meningsfulla raster  

Arbetsuppgifter
Som elevcoach/elevassistent har du en mycket viktig roll för elevernas välmående under hela skoldagen. Du finns som stöd både under raster och olika studiesituationer och som vägledare och kompletterande vuxenstöd på skolan. Du motiverar, vägleder och hjälper eleverna att strukturera upp både sin vardag och sina studier och ger elever fler och större möjlighet att nå bra studieresultat. Utgångspunkten för ditt arbete är en övertygelse om att alla kan lyckas och att eleverna ges möjlighet att växa, utvecklas och stärka sin självkänsla. Du kommer att ingå i trygghetsteamet där du tillsammans med andra ansvarar för trygghetsarbetet på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med ungdomar. En viktig egenskap är att du har kompetens att skapa relationer och förmåga att motivera och stötta elever. Du kommer även att vara en viktig del i trygghetsarbetet på skolan. Som elevcoach/elevassistent har du även en viktig roll för elevernas välmående under hela skoldagen. Du finns som stöd både under raster och olika studiesituationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Arbetstider och omfattning
Deltid 80%. Visstid

Tillträde
2021-08-11 --2021-12-21

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning

Arboga kommun erbjuder dig bland annat friskvård och rökfri arbetstid. Vid all rekrytering tillämpar vi vår likabehandlingsplan.

Kontaktperson
Rektor Linnea Gerlström, telefon 0589-874 67 eller 073-765 72 68.

Facklig företrädare
Kommunal Arboga, telefon 010-442 81 87

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2021-06-21

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Vi har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. 


Värdegrunden PUMI skapar ett gemensamt förhållningssätt och genomsyrar kommunens alla verksamheter. PUMI är en kompass i det dagliga arbetet för alla medarbetare och politiker.


"Med ett professionellt förhållningssätt och en uthållig organisation erbjuder vi service och tjänster av hög kvalitet. Genom ett modigt medarbetarskap och innovativt tänkande förverkligas visionen, Arboga - Plats för inspiration"


Välkommen du också! Visa mindre

Elevcoach/elevassistent till Gäddgårdsskolan 7-9

Ansök    Feb 4    Arboga kommun    Elevassistent
Vill du bli en av oss? Vi är ett härligt gäng som söker nya medarbetare. Gäddgårdsskolan är en skola som präglas av stort engagemang. All personal ser möjligheter att tillsammans med eleverna skapa en god lärmiljö som präglas av trygghet och trivsel. På skolan arbetar en hög andel legitimerade lärare och många engagerade pedagoger. Alla våra elevers framgång är något som genomsyrar arbetet på skolan, där vi tillsammans med vårdnadshavare försöker medvet... Visa mer
Vill du bli en av oss?
Vi är ett härligt gäng som söker nya medarbetare.

Gäddgårdsskolan är en skola som präglas av stort engagemang. All personal ser möjligheter att tillsammans med eleverna skapa en god lärmiljö som präglas av trygghet och trivsel. På skolan arbetar en hög andel legitimerade lärare och många engagerade pedagoger. Alla våra elevers framgång är något som genomsyrar arbetet på skolan, där vi tillsammans med vårdnadshavare försöker medvetandegöra våra elever om kraften i sin egen ansträngning. Vi arbetar med att erbjuda våra elever en skolgång som främjar ansvarstagande, självkänsla och empatisk förmåga.

Arbetsuppgifter
Som elevcoach/elevassistent har du en mycket viktig roll för elevernas välmående under hela skoldagen. Du finns som stöd både under raster och olika studiesituationer och som vägledare och kompletterande vuxenstöd på skolan. Du motiverar, vägleder och hjälper eleverna att strukturera upp både sin vardag och sina studier och ger elever fler och större möjlighet att nå bra studieresultat. Utgångspunkten för ditt arbete är en övertygelse om att alla kan lyckas och att eleverna ges möjlighet att växa, utvecklas och stärka sin självkänsla.

 Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med ungdomar. En viktig egenskap är att du har kompetens att skapa relationer och förmåga att motivera och stötta elever. Du kommer även att vara en viktig del i trygghetsarbetet på skolan. Som elevcoach/elevassistent har du även en viktig roll för elevernas välmående under hela skoldagen. Du finns som stöd både under raster och olika studiesituationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Arbetstider och omfattning
Deltid 80%. Visstid 

Tillträde
Enligt överenskommelse - 2022-06-10 med möjlighet till förlängning

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Arboga kommun erbjuder dig bland annat friskvårdsbidrag och rökfri arbetstid. Vid all rekrytering tillämpar vi vår likabehandlingsplan.

Kontaktperson
Rektor Anna-Maria Persson, telefon 0589-872 46 eller 073-765 72 46.

Facklig företrädare
Kommunal Arboga, telefon 010-442 81 87

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-02-11

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

 
Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Vi har 14 100 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. 


Värdegrunden PUMI skapar ett gemensamt förhållningssätt och genomsyrar kommunens alla verksamheter. PUMI är en kompass i det dagliga arbetet för alla medarbetare och politiker.


"Med ett professionellt förhållningssätt och en uthållig organisation erbjuder vi service och tjänster av hög kvalitet. Genom ett modigt medarbetarskap och innovativt tänkande förverkligas visionen, Arboga - Plats för inspiration"


Välkommen du också! Visa mindre