Lediga jobb Tbo-Haglinds AB i Arboga

Se alla lediga jobb från Tbo-Haglinds AB i Arboga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Arboga som finns inom det yrket.

Ekonom med lönekunskap

Ansök    Nov 10    Tbo-Haglinds AB    Redovisningsekonom
Vill du vara en del av ett familjärt företag och börsnoterad koncern som växer? Är du samtidigt ekonom med lönekunskaper? Vi förstärker nu vårt härliga team med en ny tjänst. TBO Haglinds AB utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Vi är 55 medarbetare och omsätter 170 MSEK. TBO grundades i Arboga 1970 och ingår i Balco-koncernen som är börsnoterad på Nasdaq Stockholm. Balco- koncerne... Visa mer
Vill du vara en del av ett familjärt företag och börsnoterad koncern som växer? Är du samtidigt ekonom med lönekunskaper?


Vi förstärker nu vårt härliga team med en ny tjänst.
TBO Haglinds AB utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Vi är 55 medarbetare och omsätter 170 MSEK. TBO grundades i Arboga 1970 och ingår i Balco-koncernen som är börsnoterad på Nasdaq Stockholm. Balco- koncernen omsätter ca 1,1 miljarder och har 450 anställda.
Om tjänsten
Tjänsten är en kombinerad lön- och ekonomitjänst i vilken ekonomidelen är mer omfattande än lönen. Du ingår i ett litet team om 5 personer och rapporterar direkt till Ekonomichef och HR-chef. Vi är inte större än att du kan vara med och påverka och utveckla tjänsten och företaget. Tjänsten är heltid och i arbetet ingår:
Kund- och leverantörsreskontra
Löpande bokföring
Avstämningar, månads- och årsbokslut
Rapportering
Hantering av löneprocessen
Vara uppdaterad på kollektivavtal, lagar, regler och policys
Övrigt förekommande administrativa uppgifter

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du ha utbildning i lön och ekonomi eller motsvarande längre erfarenhet av båda. På lönesidan är det viktigt att du är uppdaterad på avtal och regelverk. Vi ser att du har en praktisk kunskapsplattform inom redovisning, goda kunskaper i excel, erfarenhet och god vana att hantera deadlines. Du är strukturerad, ordningsam, serviceinriktad och äger förmåga att kombinera prestigelöshet med tydlighet, vilket är viktigt för oss.
Vi arbetar i affärssystemet Pyramid, Adra balancer, och Hogia lön. Erfarenhet av dessa system samt kunskap om Teknikavtalen och Byggnads är meriterande.

Om oss
Våra medarbetare är viktiga för oss och vi är noga med att du känner att du jobbar på ett mindre företag med 55 anställda men samtidigt är del av en större koncern. Vi jobbar med förebyggande friskvård och ser gärna att du är mån om din hälsa. Här kan du också yoga och få massage på arbetstid. Hos oss är taket högt och trivseln stor då vi lägger stor vikt vid den sociala trivseln och på agendan kan allt ifrån biokvällar till paintball hända.
Ansökan
Frågor gällande anställningen besvaras av HR-ansvarig Mia Hultgren på tel 0589-86607 eller ekonomichef, Lena Ericsson, på tel: 0589-866 21. Ansökan skickas till [email protected] senast den 30/11. Tjänsten ska till sättas snarast. Läs gärna mer om oss och våra kärnvärden på https://www.tbo.se/karriar/
All kontakt med annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes. Visa mindre

Två verkstadsmontörer sökes

Har du några års erfarenhet av verkstadsarbete? Kan du läsa ritningar? Sugen på att jobba i ett expansivt företag med en massa goa människor? OM OSS TBO har funnits sen 1970 och ligger i Arboga. Här tillverkar och monterar vi balkonger och inglasningar som sen skickas ut över hela Sverige. Vi är ett företag i tillväxt och är idag ett av de ledande balkongföretagen i Sverige. VAD ERBJUDER VI? Våra medarbetare är viktiga för oss och vi är noga med att du kän... Visa mer
Har du några års erfarenhet av verkstadsarbete? Kan du läsa ritningar? Sugen på att jobba i ett expansivt företag med en massa goa människor? OM OSS TBO har funnits sen 1970 och ligger i Arboga. Här tillverkar och monterar vi balkonger och inglasningar som sen skickas ut över hela Sverige. Vi är ett företag i tillväxt och är idag ett av de ledande balkongföretagen i Sverige. VAD ERBJUDER VI? Våra medarbetare är viktiga för oss och vi är noga med att du känner att du jobbar på ett mindre företag med 50 anställda men samtidigt är del av en större koncern. Du blir del av en ansvarsfull och engagerad verksamhet med höga kvalitetsmål. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och du får både ett eget ansvar och är del av ett team. Vill du så fi nns det också möjligheter att kompetensutvecklas inom företaget. VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG Du har ett högt kvalitetsmedvetande tillsammans med en lojal och positiv attityd. Det är viktigt för dig att handla i enlighet med fattade beslut och mål. Flexibilitet är en förutsättning eftersom varierade arbetsuppgifter förekommer och förändrade omständigheter inträffar. Vi vill att du har förmågan att samarbeta med andra människor, likväl som att vara självgående när arbetet kräver det. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar arbetet på bästa sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom verkstad och kan läsa ritningar. Vi förväntar oss att du har B-körkort. Du kommunicerar obehindrat på svenska, i tal såväl som i skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser att du kan börja ganska omgående. LÅTER DET INTRESSANT? Skicka in din ansökan senast 3 juli med CV och referenser via mejl till: [email protected] Tjänsten ska tillsättas snarast. Frågor om tjänsten kan besvaras av Magnus Hammarqvist tel: 0589-866 28 eller [email protected] Du kan läsa mer om oss på www.tbo.se/karriär Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi expanderar och söker tre nya resemontörer

Arutex är ett dotterbolag till TBO som har funnits sen 1970 och ligger i Arboga. Vi ingår i Balcokoncernen som omsätter 1,2 miljarder och har 420 anställda. Här tillverkar vi balkonger och inglasningar som sen monteras över hela Sverige. Vi är ett företag i tillväxt och är idag ett av de ledande balkongföretagen. Arutex monterar våra balkongsystem över hela landet och vi utökar nu med tre nya resemontörer. VAD ERBJUDER VI? Vi erbjuder dig ett varierat a... Visa mer
Arutex är ett dotterbolag till TBO som har funnits sen 1970 och ligger i Arboga. Vi ingår i Balcokoncernen som omsätter 1,2 miljarder och har 420 anställda.
Här tillverkar vi balkonger och inglasningar som sen monteras över hela Sverige. Vi är ett företag i tillväxt och är idag ett av de ledande balkongföretagen. Arutex monterar våra balkongsystem över hela landet och vi utökar nu med tre nya resemontörer.

VAD ERBJUDER VI?
Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du får arbeta sida vid sida med kompetenta medarbetare med många års erfarenhet. Tjänsten innebär bland annat ritningsläsning, montage av stålkonstruktioner, plåtarbeten samt detaljarbeten kring inglasningar. I företaget ingår en egen maskinpark med egna skylift, hjullastare och klätterplattformar.
Våra medarbetare är viktiga för oss och vi är noga med att du känner att du jobbar på ett mindre företag med 65 anställda (varav 15 är montörer) men samtidigt är del av en större koncern. Du blir del av en ansvarsfull och engagerad verksamhet med höga kvalitetsmål. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och du får både ett eget ansvar och är del av ett team. Det finns också möjligheter till avancemang inom företaget.
VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG
Som person ska du ha ett driv att lära dig, vara initiativrik och ansvarstagande. Du ska ha ett gott kundbemötande och kunna arbeta både självständigt och samtidigt vara en lagspelare. Utgångspunkten är Arboga, men du som söker kan självklart vara bosatt i annan del av landet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom bygg, men vi lägger stor vikt vid personkemi.
B-körkort är ett krav.

OM TJÄNSTEN
Heltid tillsvidareanställning med omgående start. Uppge referenser i ansökan. För ansökan och frågor kontakta Tobias Jansson, [email protected], 076-77 77 660. Intervjuer och antagningar sker löpande. Visa mindre

Konstruktör med inriktning på statik och hållfasthetsläraa

Ansök    Jun 16    Tbo-Haglinds AB    Byggnadskonstruktör
Vi söker en civilingenjör/byggnadskonstruktör med inriktning på statik och hållfasthetslära till TBO Haglinds AB TBO Haglinds AB utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Vi är ca 50 medarbetare och omsätter ca 200 MSEK. TBO grundades i Arboga 1970 och ingår sedan 2019 i Balco-koncernen som är börsnoterad på Nasdaq Stockholm sedan 2017. Balco-koncernen omsätter ca 1,2 miljarder och 420 ... Visa mer
Vi söker en civilingenjör/byggnadskonstruktör med inriktning på statik och hållfasthetslära till TBO Haglinds AB


TBO Haglinds AB utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Vi är ca 50 medarbetare och omsätter ca 200 MSEK. TBO grundades i Arboga 1970 och ingår sedan 2019 i Balco-koncernen som är börsnoterad på Nasdaq Stockholm sedan 2017. Balco-koncernen omsätter ca 1,2 miljarder och 420 anställda.


Som byggnadskonstruktör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift bestå av att beräkna och dimensionera konstruktionslösningar till våra balkonger. Du kommer också att granska övriga konstruktörers ritningar och till viss mån även rita själv. Varje objekt är unikt och tidvis är uppdragen tekniskt komplicerade vilket innebär att arbetet är både lärorikt och utvecklande. Du erbjuds att arbeta på en mindre ort i ett trivsamt mindre företag med ambitionen att ständigt förbättra sig. Du har tre andra kollegor på samma avdelning och jobbar gentemot några få projektledare.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom byggteknik och konstruktion med inriktning på hållfasthetsberäkningar inom stål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen men det är inte ett krav. Som person ser vi att du är ambitiös, social och trivs med att komma med kreativa idéer och lösningar samt att du kan arbeta självständigt. Du är strukturerad, noggrann och utåtriktad. Du trivs med många kontakter och är en lagspelare som anser att samarbete är en viktig framgångsfaktor. Du är även initiativtagande och lägger stor vikt vid kvalitet. Du talar och skriver flytande svenska.

Meriterande är att du har erfarenhet av byggnadsbranschen då lösningar ofta bygger på erfarenhet av tidigare byggkonstruktioner. Kunskaper i dimensioneringsprogram och ritprogram samt om byggregelverk och Eurocode är också värdefulla.

Som anställd på TBO kan du känna dig trygg. Du omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Hos oss är taket högt och trivseln stor då vi lägger stor vikt vid den sociala trivseln.


Arboga är en charmig liten stad mitt i Mälardalen med utmärkta pendlingsmöjligheter till flera större städer. Närheten till natur och tillgången till varierat boende gör Arboga till en växande stad då allt fler har upptäckt fördelarna med att bo här.


Sista ansökningsdatum: 5 augusti. Ansökan med referenser samt löneanspråk skickas till [email protected] Frågor om tjänsten: Mark Pohl; [email protected], tel: 072 858 67 57 Visa mindre