Lediga jobb som Fogarbetare, hus och anläggning i Arboga

Se lediga jobb som Fogarbetare, hus och anläggning i Arboga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arboga som finns hos arbetsgivaren.

Vi expanderar och söker tre nya resemontörer

Arutex är ett dotterbolag till TBO som har funnits sen 1970 och ligger i Arboga. Vi ingår i Balcokoncernen som omsätter 1,2 miljarder och har 420 anställda. Här tillverkar vi balkonger och inglasningar som sen monteras över hela Sverige. Vi är ett företag i tillväxt och är idag ett av de ledande balkongföretagen. Arutex monterar våra balkongsystem över hela landet och vi utökar nu med tre nya resemontörer. VAD ERBJUDER VI? Vi erbjuder dig ett varierat a... Visa mer
Arutex är ett dotterbolag till TBO som har funnits sen 1970 och ligger i Arboga. Vi ingår i Balcokoncernen som omsätter 1,2 miljarder och har 420 anställda.
Här tillverkar vi balkonger och inglasningar som sen monteras över hela Sverige. Vi är ett företag i tillväxt och är idag ett av de ledande balkongföretagen. Arutex monterar våra balkongsystem över hela landet och vi utökar nu med tre nya resemontörer.

VAD ERBJUDER VI?
Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du får arbeta sida vid sida med kompetenta medarbetare med många års erfarenhet. Tjänsten innebär bland annat ritningsläsning, montage av stålkonstruktioner, plåtarbeten samt detaljarbeten kring inglasningar. I företaget ingår en egen maskinpark med egna skylift, hjullastare och klätterplattformar.
Våra medarbetare är viktiga för oss och vi är noga med att du känner att du jobbar på ett mindre företag med 65 anställda (varav 15 är montörer) men samtidigt är del av en större koncern. Du blir del av en ansvarsfull och engagerad verksamhet med höga kvalitetsmål. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och du får både ett eget ansvar och är del av ett team. Det finns också möjligheter till avancemang inom företaget.
VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG
Som person ska du ha ett driv att lära dig, vara initiativrik och ansvarstagande. Du ska ha ett gott kundbemötande och kunna arbeta både självständigt och samtidigt vara en lagspelare. Utgångspunkten är Arboga, men du som söker kan självklart vara bosatt i annan del av landet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom bygg, men vi lägger stor vikt vid personkemi.
B-körkort är ett krav.

OM TJÄNSTEN
Heltid tillsvidareanställning med omgående start. Uppge referenser i ansökan. För ansökan och frågor kontakta Tobias Jansson, [email protected], 076-77 77 660. Intervjuer och antagningar sker löpande. Visa mindre