Lediga jobb Arbogateatern i Arboga

Se alla lediga jobb från Arbogateatern i Arboga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Arboga som finns inom det yrket.

Arbogateatern söker Teatersäljare/Turnéläggare

Ansök    Jan 16    Arbogateatern    Turnéläggare
Arbogateatern är en friteatergrupp som startade våren 2015. Vi har Arboga som bas för vårt arbete, men ger även föreställningar på turné över Sverige. Historia ligger oss varmt om hjärtat och är en utgångspunkt för flera av våra föreställningar och då alltid med historisk dräkt av hög kvalitet. Nu söker vi en teatersäljare/turnéläggare som kan hjälpa oss att växa. Vi söker Dig som har ett stort intresse för teater och historia och tycker det vore spännan... Visa mer
Arbogateatern är en friteatergrupp som startade våren 2015. Vi har Arboga som bas för vårt arbete, men ger även föreställningar på turné över Sverige. Historia ligger oss varmt om hjärtat och är en utgångspunkt för flera av våra föreställningar och då alltid med historisk dräkt av hög kvalitet.
Nu söker vi en teatersäljare/turnéläggare som kan hjälpa oss att växa.
Vi söker Dig som har ett stort intresse för teater och historia och tycker det vore spännande att få vara en del av Arbogateatern. Du är en god kommunikatör och kan uttrycka Dig väl i både tal och skrift. Du är självgående och kan planera Din egen tid och arbete. Vi tror att Du har erfarenhet av kundkontakt och är en god säljare.
Tjänsten ligger i nuläget på 20 % vilket innebär 1 arbetsdag per vecka. Vi tänker oss en tjänst på 20 %, men fungerar det bättre för dig att arbeta på timmar och fokusera på sälj är vi öppna för förslag. Du har möjlighet att själv styra din arbetstid i samråd med oss. Tjänsten kan komma att växa i framtiden.
Du behöver inte vara boende i Arboga, då mycket av arbetet sker på distans. Vi ser dock gärna att Du har möjlighet att arbeta på plats då och då, samt att Du naturligtvis ser våra föreställningar.
Tjänsten är en provanställning på 3 månader med chans till förlängning och fast tjänst.
Fast månads-eller timlön enligt Teaterförbundets kollektivavtal.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi tittar igenom ansökningarna vi får in löpande. Så tveka inte med din ansökan!


Arbetsuppgifter:
Sälja föreställningar på turné samt gruppbokningar till egna evenemang
Skriva pressbrev och ansvara för marknadsföringsplan vid egna evenemang
Hantera mail och kolla den regelbundet
Hjälpa till att skriva ansökningar för teaterprojekt och verksamhetsstöd
Göra säljblad, affischer och program (om Du har den kunskapen)
Uppdatera hemsidan (om Du har den kunskapen)
Annat administrativt arbeteKrav:
Du har god förmåga att uttrycka Dig i tal och skrift.
Du är självgående, lösningsorienterad, samt kan planera och genomföra självständigt arbete.
Du har erfarenhet av att sälja teater eller likvärdigt arbete.Meriterande:
Du har erfarenhet av andra yrkesroller inom teater ( ex. regissör, fotograf, skådespelare) och kan tänka dig att arbeta även med det
Du har erfarenhet av bokföring eller annat administrativt arbete
Du bor i närheten av Arboga
Du har B-körkort
Du har ett intresse av teater/och-eller historiaLåter detta som Du? Välkommen med Din ansökan! Visa mindre