Lediga jobb Netjobs Group AB i Arboga

Se alla lediga jobb från Netjobs Group AB i Arboga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Arboga som finns inom det yrket.

Flygmotorsingenjör

Ansök    Jan 24    Netjobs Group AB    Flygmekaniker
ESP Sweden är en EASA godkänd reparationsverkstad för flygmotorer och deras apparater. Bolaget var ursprungligen en militär verkstad för flygvapnets motorer som senare organiserades under Industridepartementet under namnet ScanMotive. Vi opererar nu som ett privat bolag under namnet Engine Services Partners Sweden AB och utför service till civila och militära helikopter och flygplans operatörer. Vem är du? 3 års arbetslivserfarenhet, gärna inom flyg eller ... Visa mer
ESP Sweden är en EASA godkänd reparationsverkstad för flygmotorer och deras apparater.
Bolaget var ursprungligen en militär verkstad för flygvapnets motorer som senare organiserades under Industridepartementet under namnet ScanMotive.
Vi opererar nu som ett privat bolag under namnet Engine Services Partners Sweden AB och utför service till civila och militära helikopter och flygplans operatörer.
Vem är du?
3 års arbetslivserfarenhet, gärna inom flyg eller mekanisk industri.
Körkort B
Svenska och engelska i tal och skrift
Jobbat som ingenjör eller tekniker
Gärna erfarenhet från flygindustrin
Stort intresse för motorer
Samarbeta och följa tillverkarens instruktioner avseende tillvägagångssätt för de olika arbetsmomenten.Arbetsuppgifter:
Inspektion
Felsökning
Skapa åtgärdsprogram
Skapa offertunderlag
Rapportskrivning
Montering och provning av flygmotorer vid Engine Services Partners Swedens AB verkstad i Arboga.Arbetsplatsen ligger i Arboga.
Övernattningslägenhet finns tillgänglig. Visa mindre