Lediga jobb som Helpdesktekniker/Supporttekniker i Arboga

Se lediga jobb som Helpdesktekniker/Supporttekniker i Arboga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arboga som finns hos arbetsgivaren.

Customer Support Agent - with technical interest ????

Har du ett tekniskt intresse och triggas av att hitta lösningar på kunders problem? Vi söker en ny stjärna till vårt supportteam som vill vara med och underlätta vardagen för våra kunder. Vad kommer du att göra? Vår målsättning är att ge världsklassig service och support från början till slut till våra kunder inom uthyrningsbranschen. ???? Tillsammans med dina kollegor är du ansiktet utåt och ansvarar för den löpande kontakten med våra produktanvändare ... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och triggas av att hitta lösningar på kunders problem? Vi söker en ny stjärna till vårt supportteam som vill vara med och underlätta vardagen för våra kunder.
Vad kommer du att göra?
Vår målsättning är att ge världsklassig service och support från början till slut till våra kunder inom uthyrningsbranschen. ???? Tillsammans med dina kollegor är du ansiktet utåt och ansvarar för den löpande kontakten med våra produktanvändare genom att svara på inkommande mejl, samtal och chat.
Ärendena är av olika karaktär och kan ibland lösas snabbt och enkelt och ibland kräva mer tid och teknisk kunskap. Det kan handla om enklare frågor kring fakturor och inlogg - till frågor där du behöver analysera, felsöka och använda din problemlösningsförmåga. En del av arbetet innebär också att våga tänka nytt och utveckla nya sätt att underlätta för våra kunder att själva hitta lösningar.
När du börjar hos oss får du stöttning och upplärning av dina kollegor som lär dig om våra produkter, system och hur du bemöter våra kunder på bästa sätt. Du kommer även arbeta nära och få stöttning av Peter som byggt systemet och är VD för uthyrningserbjudandet hos oss.
Tjänsten är på heltid på vårt huvudkontor i Arboga och du blir en del av ett härligt team på 7 personer som bryr sig om varandra och har kul på jobbet. ????Patrick Valdnersson, som är en del av teamet, beskriver jobbet så här:
“Det bästa med att jobba på Infobric Fleet är den fina kulturen – det är en bra mix mellan professionalitet och en avslappnad stämning. Alla jobbar mot samma mål och man kan ta tag i vem som helst på kontoret om man har några funderingar. Supportteamet är väldigt sammansvetsat, alla backar upp och stöttar varandra när det behövs. Vi har väldigt roligt ihop, både tuffare dagar och “enklare” dagar när allt bara flyter på.”
Vem är du?
På Infobric Fleet är vi övertygade om att vi når störst framgång tillsammans. För att lyckas i rollen behöver du dela vår uppfattning och se vår gemensamma framgång som ditt främsta fokus. ???????? För oss är inte din erfarenhet avgörande – vi letar efter rätt person med ett tekniskt intresse, driv och en stark vilja att lära sig nytt. För att trivas hos oss och med rollen tror vi att du:
Är kundfokuserad, gillar att jobba med människor och är bra på att bygga relationer.
Är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt på svenska (och behärskar engelska).
Har en hög energinivå och förmåga att hantera ett högt tempo när det behövs.
Är prestigelös, lösningsfokuserad och får energi av att hjälpa kunder och kollegor.
Är nyfiken och har modet att fråga när du inte vet hur du kommer vidare.
Har ett intresse för teknik och digitala verktyg.

Det är självklart ett plus om du tidigare har erfarenhet av att jobba med teknisk support via dator eller telefon.
Om oss och vårt erbjudande
Vi är en del av Infobric Group som är ett nordiskt marknadsledande SaaS-företag som skapar enkla lösningar på svåra problem. På Infobric Fleet?uppnår vi det genom våra tjänster som förenklar hanteringen av fordon, maskiner, utrustning och?verktyg för företag på den nordiska marknaden. Med våra 7000 kunder är vi med och driver stora delar av samhällets digitala utveckling.
Medarbetarnas engagemang och välmående är viktigt för oss och du kommer att ha chefer och kollegor som stöttar och hjälper dig framåt. ???? Vi är ett tillväxtbolag som ständigt utvecklas vilket gör att utvecklingsmöjligheterna för dig som kliver in i rollen är stora.
Låter det intressant?
Sök enkelt med din LinkedInprofil eller bifoga CV. Sista ansökningsdag är 29 mars men urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten - hör gärna av dig till Emil!
Vi ser fram emot din ansökan! ???? Visa mindre

Supportmedarbetare till Infobric Fleet

Älskar du service och triggas av att hitta lösningar på kunders problem? Vi söker en ny stjärna till vårt supportteam som vill vara med och underlätta vardagen för våra kunder. Tjänsten är på heltid på vårt huvudkontor i Arboga och du blir en del av ett härligt team som bryr sig om varandra och har kul på jobbet. Patrick Valdnersson, som är en del av teamet, beskriver jobbet så här: “Det bästa med att jobba på Infobric Fleet är den fina kulturen – det ä... Visa mer
Älskar du service och triggas av att hitta lösningar på kunders problem? Vi söker en ny stjärna till vårt supportteam som vill vara med och underlätta vardagen för våra kunder. Tjänsten är på heltid på vårt huvudkontor i Arboga och du blir en del av ett härligt team som bryr sig om varandra och har kul på jobbet.
Patrick Valdnersson, som är en del av teamet, beskriver jobbet så här:
“Det bästa med att jobba på Infobric Fleet är den fina kulturen – det är en bra mix mellan professionalitet och en avslappnad stämning. Alla jobbar mot samma mål och man kan ta tag i vem som helst på kontoret om man har några funderingar. Supportteamet är väldigt sammansvetsat, alla backar upp och stöttar varandra när det behövs. Vi har väldigt roligt ihop, både tuffare dagar och “enklare” dagar när allt bara flyter på.”
Vad kommer du att göra?
Vår målsättning är att ge världsklassig service och support från början till slut till våra kunder som främst finns inom anläggnings-, service- och byggbranschen. Tillsammans med dina kollegor är du ansiktet utåt och ansvarar för den löpande kontakten med våra produktanvändare genom att svara på inkommande mejl, samtal och chat.
Ärendena är av olika karaktär och kan ibland lösas snabbt och enkelt och ibland kräva mer tid och problemlösningsförmåga. En den av arbetet innebär också att våga tänka nytt och utveckla nya sätt att underlätta för våra kunder att själva hitta lösningar.
När du börjar hos oss får du en ordentlig introduktion där du får sitta med en kollega och lära dig om våra produkter, system och hur du bemöter våra kunder på bästa sätt. Vi är ett tight team på 6 personer som alltid finns nära och hjälper varandra när det behövs.
Vem är du?
För oss är inte din erfarenhet avgörande – vi letar efter rätt person med driv och ett positivt mindset. För att trivas hos oss och med rollen tror vi att du:
Är kundfokuserad, gillar att jobba med människor och är bra på att bygga relationer
Är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt på svenska (och behärskar engelska)
Har en hög energinivå och förmåga att hantera ett högt tempo när det behövs
Är prestigelös, lösningsfokuserad och får energi av att hjälpa kunder och kollegor
Har ett intresse för teknik och digitala verktyg

Det är självklart ett plus om du tidigare jobbat med service och har erfarenhet av att jobba med support via dator och telefon.
Om oss
Vi är ett nordiskt marknadsledande SaaS företag som skapar enkla lösningar på svåra problem. Detta?uppnår vi genom våra tjänster som förenklar hanteringen av fordon, maskiner, utrustning och?verktyg för företag på den nordiska marknaden.?Med våra över 100 000 kunder är vi med och driver stora delar av samhällets digitala utveckling.
Hos oss får du möjligheten att arbeta med spännande SaaS-tjänster i en bransch som ständigt utvecklas. Medarbetarnas välmående är otroligt viktigt för oss och du kommer ha chefer och kollegor som stöttar och hjälper dig längs vägen. Vi erbjuder alla anställda friskvårdsbidrag och har kollektivavtal med avsättning till tjänstepension.
Vill du bli en del av vårt team?
Då är du varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande.
Slå gärna en signal till rekryterande chef Emil Nilsson på 070-778 77 54 eller HR-chef Rebecka Caballero på 070-864 44 56 så berättar vi mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss Visa mindre

Sök till FMTIS Insteg IT och påbörja din IT-karriär hos oss!

Om tjänsten Vi söker dig som vill påbörja en IT-karriär inom Försvarsmakten. DU deltar på FMTIS Insteg IT som är ett första steg in till en karriär inom Försvarsmaktens IT-verksamhet. I vårt instegsprogram börjar du din anställning med en utbildning som kombinerar såväl teoretiska som praktiska moment. Du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade system som finns hos oss. I utbildningen ingår tjänstgöring på IT-Stödavdelningen där du lärs... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker dig som vill påbörja en IT-karriär inom Försvarsmakten. DU deltar på FMTIS Insteg IT som är ett första steg in till en karriär inom Försvarsmaktens IT-verksamhet. I vårt instegsprogram börjar du din anställning med en utbildning som kombinerar såväl teoretiska som praktiska moment. Du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade system som finns hos oss. I utbildningen ingår tjänstgöring på IT-Stödavdelningen där du lärs upp i våra system för att skapa en uppfattning om bredden av våra IT-miljöer samt direkt få möta våra användare med deras IT-relaterade problem. 

Under den ettårsperiod som instegsprogrammet pågår bygger du upp din kompetens för att under tiden söka en fast tjänst. Det blir en rolig och händelserik tid där du får bekanta dig med våra system och plattformar, lär dig mer om Försvarsmakten, vår värdegrund samt kulturen vi eftersträvar. Din förståelse om verksamheten och systemen ökar och du får ett kontaktnät till övriga förbandet. 

Vi erbjuder dig följande 

Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat erbjuder vi:


• Ett gediget instegsprogram
• Individuellt upprättad introduktionsplan
• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov samt dina karriärsmål
• Kontaktnät inom den verksamhet som du vill göra karriär 
• Tre timmar träning i veckan på arbetstid, på våra egna träningsanläggningar eller där vi har avtal
• Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28-35 semesterdagar.
• Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB

 

 Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning.
• God datorvana och ett stort intresse för IT.
• Svensk medborgare och flytande svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska.
• B-körkort för manuellt växlad bil

 

Personliga egenskaper

Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig, du har en ambition att utvecklas inom din IT-karriär. Du arbetar bra både i grupp och självständigt.

 

Meriterande


• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Utbildning med inriktning IT 
• Tidigare IT-relaterat arbete

 

Om verksamheten

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda -dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. 

Driftenheten (DriftE) som är en av 12 st enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. DriftE har ca 300 anställda fördelade på 8 st avdelningar där FM Centrala Servicedesk är en av dem.

Avdelningen

IT-Stödavdelningen hanterar felanmälningar, IT-beställningar och ger stöd till Försvarsmaktens användare i Sverige och utomlands. Det är en spännande arbetsplats i händelsernas centrum och som anställd på avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag där du gör skillnad på riktigt. 

Vi är en avdelning som ständigt kompetenshöjer vår personal genom vidareutbildningar. Friskvård är en naturlig del av vår vardag och du får träna 3 timmar i veckan på arbetstid med tillgång till gym, simhall och andra träningsanläggningar. Vi arbetar för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. På IT-Stödavdelningen möts du av vänliga och engagerade kollegor där vårt värdegrundsarbete styrs av ledorden Öppenhet, Resultat och Ansvar.

Övrigt


• Anställningsform: Särskild visstidsanställning om 1 år med möjlighet att anställas tillsvidare på sikt.
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Arbetsort: Arboga
• Tillträde: September 2023

För upplysningar om tjänsten
Tel. 0589-40400 (vxl)
Sektionschefer Tobias Knutsen [email protected]
Pelle Wretling [email protected]

Fackliga företrädare
Tel: 0589-40400 (vxl) SACO-F Per Lohman, OFR/S Martin Sparr, SEKO Jörgen Stehn

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats. -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

IT handläggare, Avancerad avropare

Om tjänsten   Vi söker dig som vill arbeta som Handläggare IT, avancerad avropare. Du hanterar beställningar av mjukvara ut mot Försvarsmaktens användare vilket berör samtliga inköp av mjukvara och licenser för hela Försvarsmakten. Arbetet innebär mycket kontakt mot organisationens övriga stödfunktioner och externa leverantörer. Resor i arbetet kan förekomma.   Om enheten Driftenheten (DriftE) som är en av 12 st enheter inom Försvarsmaktens telekommunika... Visa mer
Om tjänsten  
Vi söker dig som vill arbeta som Handläggare IT, avancerad avropare. Du hanterar beställningar av mjukvara ut mot Försvarsmaktens användare vilket berör samtliga inköp av mjukvara och licenser för hela Försvarsmakten. Arbetet innebär mycket kontakt mot organisationens övriga stödfunktioner och externa leverantörer. Resor i arbetet kan förekomma.

 

Om enheten
Driftenheten (DriftE) som är en av 12 st enheter inom Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) och ansvarar för att utöva funktionen som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. DriftE har ca 300 anställda fördelade på 6 st avdelningar.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 

Som Handläggare IT, avancerad avropare, hanterar du beställningar av mjukvara och licenser. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att ta emot beställningar från Försvarsmaktens användare och genomföra beställningar mot externa leverantörer utifrån de regelverk och avtal som Försvarsmakten följer. Vidare är det viktigt att du har en teknisk kompentens då arbetet innebär att bistå och vägleda användare samt att hitta lösningar och rätt produkter inom området. 

 

Arbetet innebär till stor del kontakt mot organisationens övriga stödfunktioner och externa leverantörer, därför är det viktigt att du har en god serviceanda. I arbetsuppgifterna ingår även att registrera och ta emot ärenden i vårt ärendehanteringssystem. 

Vi erbjuder dig följande 
 

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Våra anställda har ett flertal olika förmåner, bland annat:

 


• Kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov och dina karriärsmål
• Tre timmar träning i veckan på arbetstid, på våra egna träningsanläggningar eller där vi har avtal. Du får även träningskläder
• Bra balans mellan arbete och fritid med flexibel arbetstid samt 28 - 35 semesterdagar beroende på din ålder
• Lönetillägg vid föräldraledighet och VAB
• Möjlighet att växla semesterdagar mot extra pensionsavsättning

 

Kvalifikationer

• 3-årig gymnasieutbildning med inriktning IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom av arbetsgivaren relevant område
• God förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska
• B-körkort.

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en problemlösare och tycker om att ge bra service. Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du är utåtriktad, positiv och har en god samarbetsförmåga samt en god förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Meriterande

• Erfarenhet av ärendehanteringssystem
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL)
• Erfarenhet av licenser och mjukvaror.

 

Övrigt


Anställningen är en civil tjänst


• Tillsvidareanställning (sex månaders provanställning tillämpas)
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Arbetsort: Arboga
• Resor i arbetet kan förekomma
• Tillträde: 1 jan -23.

 

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

 

Upplysningar


Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Christina Berggren Lindh på telefon 072 186 63 08. För information om anställningsvillkor kontakta HR-Generalist Magnus Johansson på 019-39 35 00 (växel).

 

Fackliga företrädare: 

SACO Pär Lohman

OFR/S Martin Sparr

SEKO-F Matz Felix

OFR/O Martin Strömquist

Samtliga nås via växeln på 019-393 500


Välkommen med din ansökan senast 2022-11-15. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vill du försvara Sverige bakom skärmen och utvecklas inom IT?

Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad och fortsätt din IT-karriär inom Försvarsmakten.  Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Huvudsakliga arbetsuppgifter Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Sup... Visa mer
Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad och fortsätt din IT-karriär inom Försvarsmakten. 

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Supportoperatör IT och hjälper Försvarsmaktens användare som ringer in. Du vägleder och hittar lösningar för användaren eller eskalerar ärendet vidare. Försvarsmaktens Servicedesk har i dagsläget öppet vardagar mellan kl. 07,00–17,00 så arbetet är i huvudsak förlagt dagtid.

 

Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning.
• God datorvana och ett stort intresse för IT.
• Svensk medborgare och flytande svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska.
• B-körkort

 

Meriterande


• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Utbildning med inriktning IT 
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning.
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL).

 

Personliga egenskaper

Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du tycker om att ge bra service och hitta lösningar på problem. Du har en ambition att utvecklas inom din IT-karriär! Du arbetar bra både i grupp och självständigt.

 

Om verksamheten

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda -dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. 

Driftenheten (DriftE) som är en av 12 st enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. DriftE har ca 300 anställda fördelade på 6 st avdelningar där FM Centrala Servicedesk är en av dem.

Avdelningen

Servicedesk hanterar felanmälningar, IT-beställningar och ger stöd till Försvarsmaktens användare i Sverige och utomlands. Servicedesk är en spännande arbetsplats i händelsernas centrum och som anställd på avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag där du gör skillnad på riktigt. 

Vi är en avdelning som ständigt kompetenshöjer vår personal genom vidareutbildningar. Friskvård är en naturlig del av vår vardag och du får träna 3 timmar i veckan på arbetstid med tillgång till gym, simhall och andra träningsanläggningar. Vi arbetar för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. På Servicedesk möts du av vänliga och engagerade kollegor där vårt värdegrundsarbete styrs av ledorden Öppenhet, Resultat och Ansvar.

Övrigt


• Anställningsform: Allmän visstidsanställning två år med möjlighet att anställas tillsvidare på sikt.
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Arbetsort: Arboga
• Tillträde: September 2022

För upplysningar om tjänsten
Tel: 0589-40400 (vxl) Sektionschef Tobias Isaksson, [email protected]

Fackliga företrädare
Tel: 0589-40400 (vxl) SACO-F Per Lohman, OFR/S Martin Sparr, SEKO Jörgen Stehn

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats. -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad hos oss!

Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad och fortsätt din IT-karriär inom Försvarsmakten.  Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Huvudsakliga arbetsuppgifter Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Sup... Visa mer
Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad och fortsätt din IT-karriär inom Försvarsmakten. 

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Supportoperatör IT och hjälper Försvarsmaktens användare som ringer in. Du vägleder och hittar lösningar för användaren eller eskalerar ärendet vidare. Försvarsmaktens Servicedesk har i dagsläget öppet vardagar mellan kl. 07,00–17,00 så arbetet är i huvudsak förlagt dagtid.

 

Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning.
• God datorvana och ett stort intresse för IT.
• Svensk medborgare och flytande svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska.
• B-körkort

 

Meriterande


• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Utbildning med inriktning IT 
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning.
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL).

 

Personliga egenskaper

Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du tycker om att ge bra service och hitta lösningar på problem. Du har en ambition att utvecklas inom din IT-karriär! Du arbetar bra både i grupp och självständigt.

 

Om verksamheten

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda -dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. 

Driftenheten (DriftE) som är en av 12 st enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. DriftE har ca 300 anställda fördelade på 6 st avdelningar där FM Centrala Servicedesk är en av dem.

Avdelningen

Servicedesk hanterar felanmälningar, IT-beställningar och ger stöd till Försvarsmaktens användare i Sverige och utomlands. Servicedesk är en spännande arbetsplats i händelsernas centrum och som anställd på avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag där du gör skillnad på riktigt. 

Vi är en avdelning som ständigt kompetenshöjer vår personal genom vidareutbildningar. Friskvård är en naturlig del av vår vardag och du får träna 3 timmar i veckan på arbetstid med tillgång till gym, simhall och andra träningsanläggningar. Vi arbetar för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. På Servicedesk möts du av vänliga och engagerade kollegor där vårt värdegrundsarbete styrs av ledorden Öppenhet, Resultat och Ansvar.

Övrigt


• Anställningsform: Allmän visstidsanställning två år med möjlighet att anställas tillsvidare på sikt.
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Arbetsort: Arboga
• Tillträde: September 2022

För upplysningar om tjänsten
Tel: 0589-40400 (vxl) Sektionschef Tobias Isaksson, [email protected]

Fackliga företrädare
Tel: 0589-40400 (vxl) SACO-F Per Lohman, OFR/S Martin Sparr, SEKO Jörgen Stehn

 

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats. -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vill du utgöra en viktig funktion och utvecklas inom IT på Försvarsmakten?

Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT, anställningen pågår i upp till två år för att under tiden ges möjlighet att söka en fast anställning på någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. I rollen som Supportoperatör på Servicedesk får du en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som vi använder oss av. Under anställningen följer du din individuella onboardingplan, oavsett om du är ny eller har ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT, anställningen pågår i upp till två år för att under tiden ges möjlighet att söka en fast anställning på någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. I rollen som Supportoperatör på Servicedesk får du en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som vi använder oss av. Under anställningen följer du din individuella onboardingplan, oavsett om du är ny eller har mycket erfarenhet inom området för att bygga på dina kompetenser och erfarenheter inom Försvarsmaktens IT-system.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Supportoperatör IT och hjälper Försvarsmaktens användare som ringer in. Du vägleder och hittar lösningar för användaren och vid behov eskalerar ärendet vidare. Arbetet är i huvudsak förlagt dagtid. Försvarsmaktens Servicedesk har i dagsläget öppet vardagar mellan kl. 07:00–17:00 


Kvalifikationer
3-årig gymnasieutbildning.
God datorvana och ett stort intresse för IT.
Svensk medborgare och flytande svenska i tal och skrift.
Goda kunskaper i engelska.
B-körkort
 
Meriterande
Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
Utbildning med inriktning IT 
Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning.
Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL).
 
Personliga egenskaper
Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du tycker om att ge bra service och hitta lösningar på problem. Du har en ambition att utvecklas inom din IT-karriär! Du arbetar bra både i grupp och självständigt.

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vill du försvara landet bakom skärmen? Då behöver vi dig!

Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med det du brinner för! Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Du börjar i rollen som Supportoperatör på Servicedesk där du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, därefter hj... Visa mer
Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med det du brinner för!
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Du börjar i rollen som Supportoperatör på Servicedesk där du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, därefter hjälper vi dig att komma vidare till rätt tjänst utifrån din IT kompetens och utvecklingsambition!
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Supportoperatör IT och hjälper Försvarsmaktens användare som ringer in. Du vägleder och hittar lösningar för användaren eller eskalerar ärendet vidare. Försvarsmaktens Servicedesk har i dagsläget öppet vardagar mellan kl. 07,00–17,00 så arbetet är i huvudsak förlagt dagtid.
 
Kvalifikationer
3-årig gymnasieutbildning.
God datorvana och ett stort intresse för IT.
Svensk medborgare och flytande svenska i tal och skrift.
Goda kunskaper i engelska.
B-körkort
 
Meriterande
Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
Utbildning med inriktning IT 
Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning.
Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL).
 
Personliga egenskaper
Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du tycker om att ge bra service och hitta lösningar på problem. Du har en ambition att utvecklas inom din IT-karriär! Du arbetar bra både i grupp och självständigt.
 
Om verksamheten
Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda -dygnet runt, året om.
Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. 
Driftenheten (DriftE) som är en av 12 st enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. DriftE har ca 300 anställda fördelade på 6 st avdelningar där FM Centrala Servicedesk är en av dem.
Avdelningen
Servicedesk hanterar felanmälningar, IT-beställningar och ger stöd till Försvarsmaktens användare i Sverige och utomlands. Servicedesk är en spännande arbetsplats i händelsernas centrum och som anställd på avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag där du gör skillnad på riktigt. 
Vi är en avdelning som ständigt kompetenshöjer vår personal genom vidareutbildningar. Friskvård är en naturlig del av vår vardag och du får träna 3 timmar i veckan på arbetstid med tillgång till gym, simhall och andra träningsanläggningar. Vi arbetar för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. På Servicedesk möts du av vänliga och engagerade kollegor där vårt värdegrundsarbete styrs av ledorden Öppenhet, Resultat och Ansvar.


Övrigt
Anställningsform: Allmän visstidsanställning två år med möjlighet att anställas tillsvidare på sikt.
Sysselsättningsgrad: 100%
Arbetsort: Arboga
Tillträde: Januari 2022


För upplysningar om tjänsten
Tel: 0589-40400 (vxl) Sektionschef Tobias Isaksson 
Fackliga företrädare
Tel: 0589-40400 (vxl) SACO-F Per Lohman, OFR/S Martin Sparr, SEKO Jörgen Stehn


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vi söker dig som vill utvecklas inom IT på Försvarsmakten

Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT, anställningen pågår i upp till två år för att under tiden ges möjlighet att söka en fast anställning på någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. I rollen som Supportoperatör på Servicedesk får du en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som vi använder oss av. Under anställningen följer du din individuella onboardingplan, oavsett om du är ny eller har m... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT, anställningen pågår i upp till två år för att under tiden ges möjlighet att söka en fast anställning på någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. I rollen som Supportoperatör på Servicedesk får du en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som vi använder oss av. Under anställningen följer du din individuella onboardingplan, oavsett om du är ny eller har mycket erfarenhet inom området för att bygga på dina kompetenser och erfarenheter inom Försvarsmaktens IT-system.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Supportoperatör IT och hjälper Försvarsmaktens användare som ringer in. Du vägleder och hittar lösningar för användaren och vid behov eskalerar ärendet vidare. Arbetet är i huvudsak förlagt dagtid. Försvarsmaktens Servicedesk har i dagsläget öppet vardagar mellan kl. 07:00–17:00 


Kvalifikationer
3-årig gymnasieutbildning.
God datorvana och ett stort intresse för IT.
Svensk medborgare och flytande svenska i tal och skrift.
Goda kunskaper i engelska.
B-körkort
 
Meriterande
Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
Utbildning med inriktning IT 
Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning.
Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL).
 
Personliga egenskaper
Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du tycker om att ge bra service och hitta lösningar på problem. Du har en ambition att utvecklas inom din IT-karriär! Du arbetar bra både i grupp och självständigt.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vill du utvecklas inom IT? Då behöver vi dig!

Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med det du brinner för! Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Huvudsakliga arbetsuppgifter Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Suppo... Visa mer
Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med det du brinner för!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Supportoperatör IT och hjälper Försvarsmaktens användare som ringer in. Du vägleder och hittar lösningar för användaren eller eskalerar ärendet vidare. Försvarsmaktens Servicedesk har i dagsläget öppet vardagar mellan kl. 07,00–17,00 så arbetet är i huvudsak förlagt dagtid.

 

Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning.
• God datorvana och ett stort intresse för IT.
• Svensk medborgare och flytande svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska.
• B-körkort

 

Meriterande


• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Utbildning med inriktning IT 
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning.
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL).

 

Personliga egenskaper

Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du tycker om att ge bra service och hitta lösningar på problem. Du har en ambition att utvecklas inom din IT-karriär! Du arbetar bra både i grupp och självständigt.

 

Om verksamheten

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda -dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. 

Driftenheten (DriftE) som är en av 12 st enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. DriftE har ca 300 anställda fördelade på 6 st avdelningar där FM Centrala Servicedesk är en av dem.

Avdelningen

Servicedesk hanterar felanmälningar, IT-beställningar och ger stöd till Försvarsmaktens användare i Sverige och utomlands. Servicedesk är en spännande arbetsplats i händelsernas centrum och som anställd på avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag där du gör skillnad på riktigt. 

Vi är en avdelning som ständigt kompetenshöjer vår personal genom vidareutbildningar. Friskvård är en naturlig del av vår vardag och du får träna 3 timmar i veckan på arbetstid med tillgång till gym, simhall och andra träningsanläggningar. Vi arbetar för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. På Servicedesk möts du av vänliga och engagerade kollegor där vårt värdegrundsarbete styrs av ledorden Öppenhet, Resultat och Ansvar.

Övrigt


• Anställningsform: Allmän visstidsanställning två år med möjlighet att anställas tillsvidare på sikt.
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Arbetsort: Arboga
• Tillträde: September 2021

För upplysningar om tjänsten
Tel: 0589-40400 (vxl) Sektionschef Tobias Isaksson, [email protected]

Fackliga företrädare
Tel: 0589-40400 (vxl) SACO-F Per Lohman, OFR/S Martin Sparr, SEKO Jörgen Stehn

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 600 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Supporttekniker till Arboga

InfoCare Service AB erbjuder dig goda karriärmöjligheter och spännande uppdrag inom områden som installation, driftsättning och teknisk support. Vi är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör och i Sverige har vi kontor på 24 orter där våra konsulter och tekniker dygnet runt och året om ser till att våra kunder, små som stora, har fungerande och lönsamma IT-system. Våra största kunder återfinns hos allt från dagligvaruhandeln till myndigheter från no... Visa mer
InfoCare Service AB erbjuder dig goda karriärmöjligheter och spännande uppdrag inom områden som installation, driftsättning och teknisk support.

Vi är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör och i Sverige har vi kontor på 24 orter där våra konsulter och tekniker dygnet runt och året om ser till att våra kunder, små som stora, har fungerande och lönsamma IT-system. Våra största kunder återfinns hos allt från dagligvaruhandeln till myndigheter från norr till söder. Nu växer vi ytterligare och söker ännu fler, engagerade kollegor.

Vi söker nu Support tekniker till kund i Arboga

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kräver mycket felsökning kring de mer komplexa problemen. Du kommer arbeta nära verksamheten och ärendena löses både via telefon, remote och även en del onsite-arbete. Ett jobb för dig som är redo att ta nästa steg!

Din profil
Hos oss är dina personliga egenskaper absolut viktigast. Vi söker dig med stort driv och engagemang, förstår god service och har ett socialt och trevligt sätt mot kunder och kollegor. Troligen har du tidigare arbetat ett par år med support i kundmiljö och känner dig redo för nästa utmaning.

Du har grundläggande kunskap inom nätverk, PC teknik samt är kunnig inom Microsoft Office support samt Windows 10. Du är van vid att arbeta med ett ärendehanteringssystem enligt ITIL processerna. Har du kompetens i SNOW är det ett stort plus eller motsvarande ITIL verktyg är meriterande.

Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten kräver B-körkort.

Urval och intervjuer sker löpande. OBS, skicka även in ditt CV på engelska då vi presenterar CV:n på engelska. Visa mindre

Supporttekniker

InfoCare Service AB erbjuder dig goda karriärmöjligheter och spännande uppdrag inom områden som installation, driftsättning och teknisk support. Vi är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör och i Sverige har vi kontor på 24 orter där våra konsulter och tekniker dygnet runt och året om ser till att våra kunder, små som stora, har fungerande och lönsamma IT-system. Våra största kunder återfinns hos allt från dagligvaruhandeln till myndigheter från no... Visa mer
InfoCare Service AB erbjuder dig goda karriärmöjligheter och spännande uppdrag inom områden som installation, driftsättning och teknisk support.

Vi är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör och i Sverige har vi kontor på 24 orter där våra konsulter och tekniker dygnet runt och året om ser till att våra kunder, små som stora, har fungerande och lönsamma IT-system. Våra största kunder återfinns hos allt från dagligvaruhandeln till myndigheter från norr till söder. Nu växer vi ytterligare och söker ännu fler, engagerade kollegor.

Vi söker nu Support tekniker för framtida behov inför hösten.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kräver mycket felsökning kring de mer komplexa problemen. Du kommer arbeta nära verksamheten och ärendena löses både via telefon, remote och även en del onsite-arbete. Ett jobb för dig som är redo att ta nästa steg!

Din profil
Hos oss är dina personliga egenskaper absolut viktigast. Vi söker dig med stort driv och engagemang, förstår god service och har ett socialt och trevligt sätt mot kunder och kollegor. Troligen har du tidigare arbetat ett par år med support i kundmiljö och känner dig redo för nästa utmaning.

Du har grundläggande kunskap inom nätverk, PC teknik samt är kunnig inom Microsoft Office support samt Windows. Du är van vid att arbeta med ett ärendehanteringssystem.

Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Tjänsten kräver B-körkort.

Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

IT Support Engineer to ESP in Arboga

ESP Global Services are currently recruiting an IT Support Engineer to join their team. You will based on the customer site, a well-known household brand within the automotive industry, in Arboga. Read more below and apply for the position today! OM TJÄNSTEN ESP is a managed service provider for IT support and infrastructure solutions where they support clients, worldwide, 24/7. Working as the IT Support Engineer you will provide on-site IT support and ... Visa mer
ESP Global Services are currently recruiting an IT Support Engineer to join their team. You will based on the customer site, a well-known household brand within the automotive industry, in Arboga. Read more below and apply for the position today!

OM TJÄNSTEN
ESP is a managed service provider for IT support and infrastructure solutions where they support clients, worldwide, 24/7. Working as the IT Support Engineer you will provide on-site IT support and will provide and maintain continuity of service for all desktop devices (hardware, software and connectivity) for the customer and will resolve any technical issues that may occur within contractual agreements.

We are looking for people who are passionate about technology and increasing their existing knowledge, whilst delivering exceptional customer service.

ESP's wish is that all e-mails or calls regarding the position are handled by Academic Work, whom are managing the recruitment process. You will be employed on a fixed contract by ESP, and will be working long-term on the customer site.

ARBETSUPPGIFTER
A snapshot of what you will be doing:
* Respond to customer incidents and service requests and manage through to a successful resolution
* Deliver desk-side support services to the customer
* Deliver hard and soft break fix services for laptops and desktops across the site
* Provide standard and approved hardware and software (operating systems and standard office applications) support and maintenance on Desktop Devices for their entire lifecycle (including the remote management of Desktop Devices using appropriate tools).
* Support, manage and maintain the configuration and installation of the Desktop, including patch updates and hardware replacements.

VI SÖKER DIG SOM
* At least 1-3 years’ experience of working onsite providing IT / Desktop Support
* Good knowledge of current Microsoft Windows Desktop software & Operating Systems
* Understanding of network protocols, server hardware and configurations
* Good understanding of mobile devices such as iPads, iPhones and Android phones
* Excellent verbal and written communication skills – must be Swedish native speaker and English speaker (B2 minimum)
* Self-motivated with a willingness to learn and adapt to any new change or situation
* Excellent customer service skills
* Driving licence (B) is required
* Please note that we will only be accepting applications that are written in English

Additional information


* Start: as soon as possible. We are looking for candidates who are available for work on the 6th of April.
* Working hours: This role will be working a 9-hour day (including 1 hour for lunch) in a Monday – Friday 8am-5pm service window.
* Salary level: ESP offers a salary up to 300,000 SK per annum depending on candidate experience + pension + 25 days’ holiday.
* We adopt ongoing selection processes and therefore, we may move on to the screening and interview stages whilst the advert is still active. Please make sure to apply for the position as soon as possible.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Read more about ESP on their website. Visa mindre

Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Då behöver vi dig!

Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med, och utvecklas inom det du brinner för! Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Du börjar i rollen som Supportoperatör på Servicedesk där du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns... Visa mer
Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med, och utvecklas inom det du brinner för!


Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Du börjar i rollen som Supportoperatör på Servicedesk där du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, därefter hjälper vi dig att komma vidare till rätt tjänst utifrån din IT kompetens och utvecklingsambition!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Supportoperatör IT och hjälper Försvarsmaktens användare som ringer in. Du vägleder och hittar lösningar för användaren eller eskalerar ärendet vidare. Försvarsmaktens Servicedesk har ordnarie öppettider vardagar mellan kl. 07,00–17,00 så arbetet är i huvudsak förlagt dagtid.

 

Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning.
• God datorvana och ett stort intresse för IT.
• Svensk medborgare och flytande svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska.
• B-körkort

 

Meriterande


• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Utbildning med inriktning IT 
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning.
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL).
• Erfarenhet från arbete med service 

 

Personliga egenskaper

Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du tycker om att ge bra service och hitta lösningar på problem. Du har en ambition att utvecklas inom din IT-karriär! Du arbetar bra både i grupp och självständigt.

 

Om verksamheten

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda -dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. 

Driftenheten (DriftE) som är en av 12 st enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. DriftE har ca 300 anställda fördelade på 6 st avdelningar där FM Centrala Servicedesk är en av dem.

 

Avdelningen

Servicedesk hanterar felanmälningar, IT-beställningar och ger stöd till Försvarsmaktens användare i Sverige och utomlands. Servicedesk är en spännande arbetsplats i händelsernas centrum och som anställd på avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag där du gör skillnad på riktigt. 

Vi är en avdelning som ständigt kompetenshöjer vår personal genom vidareutbildningar. Friskvård är en naturlig del av vår vardag och du får träna 3 timmar i veckan på arbetstid med tillgång till gym, simhall och andra träningsanläggningar. Vi arbetar för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. På Servicedesk möts du av vänliga och engagerade kollegor där vårt värdegrundsarbete styrs av ledorden Öppenhet, Resultat och Ansvar.

 

Övrigt


• Anställningsform: Allmän visstidsanställning två år med möjlighet att anställas tillsvidare på sikt.
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Arbetsort: Arboga
• Tillträde: Våren 2021

 

För upplysningar om tjänsten
Tel: 0589-40400 (vxl) Sektionschef Tobias Isaksson, [email protected]

Fackliga företrädare
Tel: 0589-40400 (vxl) SACO-F Per Lohman, OFR/S Martin Sparr, SEKO Jörgen Stehn

 


 Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vill du utvecklas inom IT? Då behöver vi dig!

Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med det du brinner för! Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Du börjar i rollen som Supportoperatör på Servicedesk där du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, därefter hj... Visa mer
Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med det du brinner för!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Du börjar i rollen som Supportoperatör på Servicedesk där du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, därefter hjälper vi dig att komma vidare till rätt tjänst utifrån din IT kompetens och utvecklingsambition!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Supportoperatör IT och hjälper Försvarsmaktens användare som ringer in. Du vägleder och hittar lösningar för användaren eller eskalerar ärendet vidare. Försvarsmaktens Servicedesk har i dagsläget öppet vardagar mellan kl. 07,00–17,00 så arbetet är i huvudsak förlagt dagtid.

 

Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning.
• God datorvana och ett stort intresse för IT.
• Svensk medborgare och flytande svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska.
• B-körkort

 

Meriterande


• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Utbildning med inriktning IT 
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning.
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL).

 

Personliga egenskaper

Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du tycker om att ge bra service och hitta lösningar på problem. Du har en ambition att utvecklas inom din IT-karriär! Du arbetar bra både i grupp och självständigt.

 

Om verksamheten

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda -dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. 

Driftenheten (DriftE) som är en av 12 st enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. DriftE har ca 300 anställda fördelade på 6 st avdelningar där FM Centrala Servicedesk är en av dem.

Avdelningen

Servicedesk hanterar felanmälningar, IT-beställningar och ger stöd till Försvarsmaktens användare i Sverige och utomlands. Servicedesk är en spännande arbetsplats i händelsernas centrum och som anställd på avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag där du gör skillnad på riktigt. 

Vi är en avdelning som ständigt kompetenshöjer vår personal genom vidareutbildningar. Friskvård är en naturlig del av vår vardag och du får träna 3 timmar i veckan på arbetstid med tillgång till gym, simhall och andra träningsanläggningar. Vi arbetar för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. På Servicedesk möts du av vänliga och engagerade kollegor där vårt värdegrundsarbete styrs av ledorden Öppenhet, Resultat och Ansvar.

Övrigt


• Anställningsform: Allmän visstidsanställning två år med möjlighet att anställas tillsvidare på sikt.
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Arbetsort: Arboga
• Tillträde: Mars 2021

För upplysningar om tjänsten
Tel: 0589-40400 (vxl) Sektionschef Tobias Isaksson, [email protected]

Fackliga företrädare
Tel: 0589-40400 (vxl) SACO-F Per Lohman, OFR/S Martin Sparr, SEKO Jörgen Stehn

 


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Supporttekniker bakre stöd

Supporttekniker bakre stöd Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT som supporttekniker hos en av våra bakre stödgrupperingar på servicedesk. I rollen som supporttekniker får du en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, men också en djupare utbildning i din grupperings område för att kunna stötta våra supportoperatörer. Huvudsakliga arbetsuppgifter Anställningen inleds med en introduktionsutbi... Visa mer
Supporttekniker bakre stöd
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT som supporttekniker hos en av våra bakre stödgrupperingar på servicedesk. I rollen som supporttekniker får du en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, men också en djupare utbildning i din grupperings område för att kunna stötta våra supportoperatörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Supporttekniker IT och hjälper Försvarsmaktens användare som ringer in och finns som stöd för våra supportoperatörer. Du vägleder och hittar lösningar för användare eller eskalerar ärendet vidare. Försvarsmaktens Servicedesk har i dagsläget öppet vardagar mellan kl. 07,00–17,00 så arbetet är i huvudsak förlagt dagtid.

Kvalifikationer


• God datorvana och ett stort intresse för IT.
• Eftergymnasial utbildning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
• Flytande svenska i tal och skrift.
• Svensk medborgare
• B-Körkort

Meriterande


• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Utbildning med inriktning IT
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning.
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL).
• Erfarenhet att hålla i utbildning eller tala inför grupp.


Personliga egenskaper
Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du tycker om att ge bra service och hitta lösningar på problem.  Du arbetar bra både i grupp och självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om verksamheten
I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som
personlig hälsa ryms. Hos oss är en bra balans mellan arbete och privatliv viktigt och
vi erbjuder många karriärmöjligheter.

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS,
säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda -dygnet runt, året
om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som
stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands.
Driftenheten är en av tolv enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen
som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter
samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och
telekommunikationssystem. Driftenheten har ca 300 anställda fördelade på 6 st
avdelningar där FM Centrala Servicedesk är en av dem.

Avdelningen
Servicedesk hanterar felanmälningar, IT-beställningar, behörigheter och konton samt
ger stöd till Försvarsmaktens användare i Sverige och utomlands. Servicedesk är en
spännande arbetsplats i händelsernas centrum och som anställd på avdelningen är
du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag där du gör skillnad på riktigt. 

Vi är en avdelning som ständigt kompetenshöjer vår personal genom
vidareutbildningar. Friskvård är en naturlig del av vår vardag och du ska träna 3
timmar i veckan på arbetstid med tillgång till gym, simhall och andra
träningsanläggningar. Vi arbetar för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög
trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans
när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. På Servicedesk möts du av vänliga och
engagerade kollegor där vårt värdegrundsarbete styrs av
ledorden Öppenhet, Resultat och Ansvar.

Övrigt


• Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Arbetsort: Arboga
• Tillträde: Enl. överenskommelse

För upplysningar om tjänsten
Sektionschef: Niklas Karlsson [email protected]


Fackliga företrädare
Tel: 0589-40400 (vxl) SACO-F Per Lohman, OFR/S Martin Sparr, SEKO Jörgen
Stehn

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2020-11-01.


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vill du utvecklas inom IT? Då behöver vi dig!

Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med det du brinner för! Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Du börjar i rollen som Supportoperatör på Servicedesk där du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, därefter hjäl... Visa mer
Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med det du brinner för!
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Du börjar i rollen som Supportoperatör på Servicedesk där du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, därefter hjälper vi dig att komma vidare till rätt tjänst utifrån din IT kompetens och utvecklingsambition!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Supportoperatör IT och hjälper Försvarsmaktens användare som ringer in. Du vägleder och hittar lösningar för användaren eller eskalerar ärendet vidare. Försvarsmaktens Servicedesk har i dagsläget öppet vardagar mellan kl. 07,00–17,00 så arbetet är i huvudsak förlagt dagtid.

 

Kvalifikationer

• 3-årig gymnasieutbildning.
• God datorvana och ett stort intresse för IT.
• Svensk medborgare och flytande svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska.
• B-körkort

 

Meriterande

• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Utbildning med inriktning IT 
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning.
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL).

 

Personliga egenskaper

Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du tycker om att ge bra service och hitta lösningar på problem. Du har en ambition att utvecklas inom din IT-karriär! Du arbetar bra både i grupp och självständigt.

 

Om verksamheten
Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda -dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. 

Driftenheten (DriftE) som är en av 12 st enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. DriftE har ca 300 anställda fördelade på 6 st avdelningar där FM Centrala Servicedesk är en av dem.

Avdelningen
Servicedesk hanterar felanmälningar, IT-beställningar och ger stöd till Försvarskmaktens användare i Sverige och utomlands. Servicedesk är en spännande arbetsplats i händelsernas centrum och som anställd på avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag där du gör skillnad på riktigt. 

Vi är en avdelning som ständigt kompetenshöjer vår personal genom vidareutbildningar. Friskvård är en naturlig del av vår vardag och du får träna 3 timmar i veckan på arbetstid med tillgång till gym, simhall och andra träningsanläggningar. Vi arbetar för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. På Servicedesk möts du av vänliga och engagerade kollegor där vårt värdegrundsarbete styrs av ledorden Öppenhet, Resultat och Ansvar.

Övrigt


• Anställningsform: Allmän visstidsanställning två år med möjlighet att anställas tillsvidare på sikt.
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Arbetsort: Arboga
• Tillträde: November/December 2020

För upplysningar om tjänsten
Tel: 0589-40400 (vxl) Sektionschef Servicedesk

Fackliga företrädare
Tel: 0589-40400 (vxl) SACO-F Per Lohman, OFR/S Martin Sparr, SEKO Jörgen Stehn

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2020-08-23. Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev där du anger varför just du är lämpad för denna befattning.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Vill du utvecklas inom IT? Då behöver vi dig!

Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med det du brinner för! Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Du börjar i rollen som Supportoperatör på Servicedesk där du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, därefter hjäl... Visa mer
Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med det du brinner för!
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Du börjar i rollen som Supportoperatör på Servicedesk där du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, därefter hjälper vi dig att komma vidare till rätt tjänst utifrån din IT kompetens och utvecklingsambition!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Supportoperatör IT och hjälper Försvarsmaktens användare som ringer in. Du vägleder och hittar lösningar för användaren eller eskalerar ärendet vidare. Försvarsmaktens Servicedesk har i dagsläget öppet vardagar mellan kl. 07,00–17,00 så arbetet är i huvudsak förlagt dagtid.

 

Kvalifikationer

• 3-årig gymnasieutbildning.
• God datorvana och ett stort intresse för IT.
• Svensk medborgare och flytande svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska.
• B-körkort

 

Meriterande

• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Utbildning med inriktning IT 
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning.
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL).

 

Personliga egenskaper

Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du tycker om att ge bra service och hitta lösningar på problem. Du har en ambition att utvecklas inom din IT-karriär! Du arbetar bra både i grupp och självständigt.

 

Om verksamheten
Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystembörband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda
-dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Driftenheten (DriftE) som är en av 12 st enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. DriftE har ca 300 anställda fördelade på 6 st avdelningar där FM Centrala Servicedesk är en av dem.

Avdelningen
Servicedesk hanterar felanmälningar, IT-beställningar och ger stöd till Försvarskmaktens användare i Sverige och utomlands. Servicedesk är en spännande arbetsplats i händelsernas centrum och som anställd på avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag där du gör skillnad på riktigt. 

Vi är en avdelning som ständigt kompetenshöjer vår personal genom vidareutbildningar. Friskvård är en naturlig del av vår vardag och du får träna 3 timmar i veckan på arbetstid med tillgång till gym, simhall och andra träningsanläggningar. Vi arbetar för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. På Servicedesk möts du av vänliga och engagerade kollegor där vårt värdegrundsarbete styrs av ledorden Öppenhet, Resultat och Ansvar.

Övrigt


• Anställningsform: Allmän visstidsanställning två år med möjlighet att anställas tillsvidare på sikt.
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Arbetsort: Arboga
• Tillträde: November/December 2020

För upplysningar om tjänsten
Tel: 0589-40400 (vxl) Sektionschef Servicedesk

Fackliga företrädare
Tel: 0589-40400 (vxl) SACO-F Per Lohman, OFR/S Martin Sparr, SEKO Jörgen Stehn

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2020-08-23. Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev där du anger varför just du är lämpad för denna befattning.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Erfaren Support-tekniker till spännande myndighet

Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom IT-support? Trivs du i en serviceinriktad roll med varierande arbetsuppgifter? Då ser vi fram emot din ansökan idag! Om uppdraget Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landet söker just nu engagerand och positiv supporttekniker till sina lokaler i Arboga. Uppdraget förväntas starta enligt överenskommelse och pågå i 6 månader med god chans till förlängning. Dina arbetsuppg... Visa mer
Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom IT-support? Trivs du i en serviceinriktad roll med varierande arbetsuppgifter? Då ser vi fram emot din ansökan idag!

Om uppdraget

Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landet söker just nu engagerand och positiv supporttekniker till sina lokaler i Arboga. Uppdraget förväntas starta enligt överenskommelse och pågå i 6 månader med god chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget som supporttekniker ingår det uppgifter som bland annat att se till att stödja användare av myndighetens lednings- och informationssystem kring bland annat login- och kontohantering. Detta sker med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Vidare kommer du att registrera, uppdatera och dokumentera information i funktionens stödsystem. För detta ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. I rollen kommer du dessutom att bevaka ärenden inom aktuella tidsramar och återkoppla till kund.

Vidare ser vi att du som person är serviceinriktad, har en pedagogisk ådra och trivs i kontakten med människor.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller liknande utbildning, gärna inom IT
- Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt område, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt yrkesområde
- Goda kunskaper om relevant hårdvara/programvara, PC, kringutrustning och operativsystem

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort är mycket meriterande för tjänsten


Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Ambitiös supporttekniker sökes till myndighet

Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på en intressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inom området? Sök redan nu! Om uppdraget Vår kund är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och k... Visa mer
Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på en intressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inom området? Sök redan nu!

Om uppdraget

Vår kund är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och kompetenser och de ser att mångfalden är viktig i deras arbete och affärer. Uppdraget är förlagt i Arboga på heltid och förväntas påbörjas enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda ett flertal platser hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk support/Användarstöd hos vår kund kommer du att jobba i en fartfylld miljö som innebär att agera stöd till slutanvändare i lednings- och informationssystem. Det kan handla om generella IT-frågor och till exempel login- och kontohantering. Detta arbete sker i kundens servicedesk med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Att ha en serviceinriktad och pedagogisk ådra är därför något vi ser som mycket positivt. Du kommer även att registrera, uppdatera och dokumentera information i stödsystem och bevaka att ärenden åtgärdas inom aktuella tidsramar samt att återrapportering sker till kund. Tidigare erfarenhet och kunskap i ärendehantering ses därför som meriterande.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning

- Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom IT, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Goda kunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem

- B-körkort är meriterande


Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig Konsultchef, Linda Solini, [email protected] eller Johanna Nilsson Hällerö, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Vill du utvecklas inom IT? Då behöver vi dig!

Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med det du brinner för! Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Du börjar i rollen som Supportoperatör på Servicedesk där du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, därefter hjäl... Visa mer
Vill du försvara Sverige bakom skärmen? Var med och gör skillnad samtidigt som du jobbar med det du brinner för!
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom IT i upp till två år för att sedan ha möjlighet att gå vidare till någon av alla spännande tjänster som finns inom förbandet. Du börjar i rollen som Supportoperatör på Servicedesk där du får en bred kunskap om Försvarsmakten och de IT-relaterade systemen som finns hos oss, därefter hjälper vi dig att komma vidare till rätt tjänst utifrån din IT kompetens och utvecklingsambition!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Anställningen inleds med en introduktionsutbildning med både teoretiskt och praktiskt innehåll och därefter arbetar du som Supportoperatör IT och hjälper Försvarsmaktens användare som ringer in. Du vägleder och hittar lösningar för användaren eller eskalerar ärendet vidare. Försvarsmaktens Servicedesk har i dagsläget öppet vardagar mellan kl. 07,00–17,00 så arbetet är i huvudsak förlagt dagtid.

 

Kvalifikationer

• 3-årig gymnasieutbildning.
• God datorvana och ett stort intresse för IT.
• Svensk medborgare och flytande svenska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska.
• B-körkort

 

Meriterande

• Erfarenhet av ärendehanteringssystem.
• Utbildning med inriktning IT 
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning.
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL).

 

Personliga egenskaper

Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig. Du tycker om att ge bra service och hitta lösningar på problem. Du har en ambition att utvecklas inom din IT-karriär! Du arbetar bra både i grupp och självständigt.

 

Om verksamheten
Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystembörband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda -dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. 

Driftenheten (DriftE) som är en av 12 st enheter inom FMTIS och ansvarar för att utöva funktionen som Försvarsmaktens nätoperatör, övervaka och hantera problem och incidenter samt utföra underhålls- och fjärravhjälpande åtgärder i Försvarsmaktens IT- och telekommunikationssystem. DriftE har ca 300 anställda fördelade på 6 st avdelningar där FM Centrala Servicedesk är en av dem.

Avdelningen
Servicedesk hanterar felanmälningar, IT-beställningar och ger stöd till Försvarskmaktens användare i Sverige och utomlands. Servicedesk är en spännande arbetsplats i händelsernas centrum och som anställd på avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag där du gör skillnad på riktigt. 

Vi är en avdelning som ständigt kompetenshöjer vår personal genom vidareutbildningar. Friskvård är en naturlig del av vår vardag och du får träna 3 timmar i veckan på arbetstid med tillgång till gym, simhall och andra träningsanläggningar. Vi arbetar för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. På Servicedesk möts du av vänliga och engagerade kollegor där vårt värdegrundsarbete styrs av ledorden Öppenhet, Resultat och Ansvar.

Övrigt


• Anställningsform: Allmän visstidsanställning två år med möjlighet att anställas tillsvidare på sikt.
• Sysselsättningsgrad: 100%
• Arbetsort: Arboga
• Tillträde: November/December 2020

För upplysningar om tjänsten
Tel: 0589-40400 (vxl) Sektionschef Servicedesk

Fackliga företrädare
Tel: 0589-40400 (vxl) SACO-F Per Lohman, OFR/S Martin Sparr, SEKO Jörgen Stehn

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2020-08-23. Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev där du anger varför just du är lämpad för denna befattning.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.

Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Ambitiös supporttekniker sökes till myndighet

Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på en intressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inom området? Sök redan nu! Om uppdraget Vår kund är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och k... Visa mer
Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på en intressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inom området? Sök redan nu!

Om uppdraget

Vår kund är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och kompetenser och de ser att mångfalden är viktig i deras arbete och affärer. Uppdraget är förlagt i Arboga på heltid och förväntas påbörjas enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda ett flertal platser hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk support/Användarstöd hos vår kund kommer du att jobba i en fartfylld miljö som innebär att agera stöd till slutanvändare i lednings- och informationssystem. Det kan handla om generella IT-frågor och till exempel login- och kontohantering. Detta arbete sker i kundens servicedesk med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Att ha en serviceinriktad och pedagogisk ådra är därför något vi ser som mycket positivt. Du kommer även att registrera, uppdatera och dokumentera information i stödsystem och bevaka att ärenden åtgärdas inom aktuella tidsramar samt att återrapportering sker till kund. Tidigare erfarenhet och kunskap i ärendehantering ses därför som meriterande.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning

- Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom IT, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Goda kunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem

- B-körkort är meriterande


Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig Konsultchef, Linda Solini, [email protected] eller Johanna Nilsson Hällerö, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Ambitiös supporttekniker sökes till myndighet

Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på en intressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inom området? Sök redan nu! Om uppdraget Vår kund är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och k... Visa mer
Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på en intressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inom området? Sök redan nu!

Om uppdraget

Vår kund är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och kompetenser och de ser att mångfalden är viktig i deras arbete och affärer. Uppdraget är förlagt i Arboga på heltid och förväntas påbörjas enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda ett flertal platser hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk support/Användarstöd hos vår kund kommer du att jobba i en fartfylld miljö som innebär att agera stöd till slutanvändare i lednings- och informationssystem. Det kan handla om generella IT-frågor och till exempel login- och kontohantering. Detta arbete sker i kundens servicedesk med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Att ha en serviceinriktad och pedagogisk ådra är därför något vi ser som mycket positivt. Du kommer även att registrera, uppdatera och dokumentera information i stödsystem och bevaka att ärenden åtgärdas inom aktuella tidsramar samt att återrapportering sker till kund. Tidigare erfarenhet och kunskap i ärendehantering ses därför som meriterande.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning

- Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom IT, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Goda kunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem

- B-körkort är meriterande


Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig Konsultchef, Linda Solini, [email protected] eller Johanna Nilsson Hällerö, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Stödjande supporttekniker för långsiktigt uppdrag

Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag! Om uppdraget Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landet söker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sina lokaler i Arboga. Uppdraget förväntas starta enligt överenskommelse och pågå i 6 månader med chans till förlängning. Dina arbetsuppgifter I up... Visa mer
Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag!

Om uppdraget

Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landet söker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sina lokaler i Arboga. Uppdraget förväntas starta enligt överenskommelse och pågå i 6 månader med chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget som supporttekniker ingår det uppgifter som bland annat att se till att stödja användare av myndighetens lednings- och informationssystem kring bland annat login- och kontohantering. Detta sker med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Vidare kommer du att registrera, uppdatera och dokumentera information i funktionens stödsystem. För detta ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. I rollen kommer du dessutom att bevaka ärenden inom aktuella tidsramar och återkoppla till kund.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller liknande utbildning, gärna inom IT
- Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt område, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt yrkesområde
- Goda kunskaper inom datorer, kringutrustning, operativsystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort är meriterande


Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected] och [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Stödjande supporttekniker för långsiktigt uppdrag

Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag! Om uppdraget Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landet söker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sina lokaler i Arboga. Uppdraget förväntas starta under hösten enligt överenskommelse och pågå i 6 månader med chans till förlängning. Dina arbetsup... Visa mer
Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag!

Om uppdraget

Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landet söker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sina lokaler i Arboga. Uppdraget förväntas starta under hösten enligt överenskommelse och pågå i 6 månader med chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget som supporttekniker ingår det uppgifter som bland annat att se till att stödja användare av myndighetens lednings- och informationssystem kring bland annat login- och kontohantering. Detta sker med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Vidare kommer du att registrera, uppdatera och dokumentera information i funktionens stödsystem. För detta ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. I rollen kommer du dessutom att bevaka ärenden inom aktuella tidsramar och återkoppla till kund.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller liknande utbildning, gärna inom IT
- Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt område, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt yrkesområde
- Goda kunskaper inom datorer, kringutrustning, operativsystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort är meriterande


Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected] och [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Vi söker serviceinriktade medarbetare till IT-Supporten

Var med och gör skillnad och samtidigt jobba med det du brinner för! Sök till oss och bli en viktig spelare och säkerställ Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda dygnet runt, året om. Försvarsmakten söker nya medarbetare till Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) i Arboga. FMTIS Driftenhet levererar central drift av IT-system inom Försvarsmakten, enligt ett processorienterat arbetssätt (ITIL). Servicedesk ingå... Visa mer
Var med och gör skillnad och samtidigt jobba med det du brinner för!
Sök till oss och bli en viktig spelare och säkerställ Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda dygnet runt, året om.
Försvarsmakten söker nya medarbetare till Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) i Arboga. FMTIS Driftenhet levererar central drift av IT-system inom Försvarsmakten, enligt ett processorienterat arbetssätt (ITIL). Servicedesk ingår i Driftenheten och ansvarar för att tillhandahålla support av IT-system inom Försvarsmakten.
 
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som supportoperatör svarar du för att ge first line support till Försvarsmaktens IT-användare. I arbetsuppgifterna ingår bl.  a. att ta emot samtal, vägleda samt finna lösningar för användaren eller eskalera ärendet vidare inom organisationen. Allt dokumenteras i ett ärendehanteringssystem.

 

Kvalifikationer:


• 3-årig gymnasieutbildning med inriktning IT eller kunskaper och arbete som bedöms motsvarande, är ett krav.
• God datorvana. 
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
• B-körkort

Meriterande:


• God erfarenhet av ärendehantering
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL)

Personliga egenskaper:


• Du tycker om att ge service och att finna lösningar på problem
• Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig
• Du är utåtriktad, positiv och har en god samarbetsförmåga
• Du har även en mycket god förmåga att arbeta självständigt
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Förmåner:

Fysisk träning på arbetstid.

Stora utvecklingsmöjligheter.

Övrig information: Tillsvidareanställning (sex månaders provanställning tillämpas). Tillträde enligt ök. Arbetsort: Arboga.

Upplysningar: Upplysningar om befattningen lämnas av Viktor Thebo eller Christina Berggren Lindh, som nås via växeln tfn 0589 – 40400.

Fackliga företrädare: SACO-F Pär Lohman, tfn 0589-408 33, OFR/S Clarence Arnstedt, tfn 013-28 45 44, SEKO Jörgen Stehn,  tfn 070-677 99 21.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-01-19, som ska innehålla ditt CV samt ansökningsbrev där det på ett tydligt och motiverande sätt framkommer varför just du är rätt kandidat för befattningen


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet ansvarar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands.

FMTIS är ständigt insatta och verkar i fred, kris och krig och har över 1 400 medarbetare och finns på mer än 30 orter runt om i landet.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Ambitiös supporttekniker sökes till myndighet

Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på en intressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inom området? Sök redan nu! Om uppdraget Vår kund är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och k... Visa mer
Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på en intressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inom området? Sök redan nu!

Om uppdraget

Vår kund är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och kompetenser och de ser att mångfalden är viktig i deras arbete och affärer. Uppdraget är förlagt i Arboga på heltid och förväntas påbörja under hösten eller enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda ett flertal platser hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk support/Användarstöd hos vår kund kommer du att jobba i en fartfylld miljö som innebär att agera stöd till slutanvändare i lednings- och informationssystem. Det kan handla om generella IT-frågor och till exempel login- och kontohantering. Detta arbete sker i kundens servicedesk med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Att ha en serviceinriktad och pedagogisk ådra är därför något vi ser som mycket positivt. Du kommer även att registrera, uppdatera och dokumentera information i stödsystem och bevaka att ärenden åtgärdas inom aktuella tidsramar samt att återrapportering sker till kund. Tidigare erfarenhet och kunskap i ärendehantering ses därför som meriterande.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning

- Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom IT, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Goda kunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem

- B-körkort är meriterande


Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig Konsultchef, Linda Solini, [email protected] eller Johanna Nilsson Hällerö, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Ambitiös supporttekniker sökes till myndighet

Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på en intressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inom området? Sök redan nu! Om uppdraget Vår kund är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och k... Visa mer
Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på en intressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inom området? Sök redan nu!

Om uppdraget

Vår kund är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och kompetenser och de ser att mångfalden är viktig i deras arbete och affärer. Uppdraget är förlagt i Arboga på heltid och förväntas påbörja under hösten eller enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda ett flertal platser hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk support/Användarstöd hos vår kund kommer du att jobba i en fartfylld miljö som innebär att agera stöd till slutanvändare i lednings- och informationssystem. Det kan handla om generella IT-frågor och till exempel login- och kontohantering. Detta arbete sker i kundens servicedesk med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Att ha en serviceinriktad och pedagogisk ådra är därför något vi ser som mycket positivt. Du kommer även att registrera, uppdatera och dokumentera information i stödsystem och bevaka att ärenden åtgärdas inom aktuella tidsramar samt att återrapportering sker till kund. Tidigare erfarenhet och kunskap i ärendehantering ses därför som meriterande.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning

- Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom IT, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Goda kunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem

- B-körkort är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig Konsultchef, Linda Solini, [email protected] eller Johanna Nilsson Hällerö, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Ambitiös supporttekniker sökes till myndighet

Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på en intressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inom området? Sök redan nu! Om uppdraget Vår kund är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och k... Visa mer
Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på en intressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inom området? Sök redan nu!

Om uppdraget

Vår kund är en statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar med andra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Här jobbar människor med olika bakgrund och kompetenser och de ser att mångfalden är viktig i deras arbete och affärer. Uppdraget är förlagt i Arboga på heltid och förväntas påbörja under hösten eller enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda ett flertal platser hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk support/Användarstöd hos vår kund kommer du att jobba i en fartfylld miljö som innebär att agera stöd till slutanvändare i lednings- och informationssystem. Det kan handla om generella IT-frågor och till exempel login- och kontohantering. Detta arbete sker i kundens servicedesk med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Att ha en serviceinriktad och pedagogisk ådra är därför något vi ser som mycket positivt. Du kommer även att registrera, uppdatera och dokumentera information i stödsystem och bevaka att ärenden åtgärdas inom aktuella tidsramar samt att återrapportering sker till kund. Tidigare erfarenhet och kunskap i ärendehantering ses därför som meriterande.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning

- Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom IT, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Goda kunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem

- B-körkort är meriterande


Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig Konsultchef, Linda Solini, [email protected] eller Johanna Nilsson Hällerö, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Stödjande supporttekniker för långsiktigt uppdrag

Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpsdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag! Om uppdraget Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landet söker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sina lokaler i Arboga. Uppdraget förväntas starta under hösten enligt överenskommelse och pågå i 6 månader med chans till förlängning. Dina arbetsu... Visa mer
Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpsdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag!

Om uppdraget

Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landet söker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sina lokaler i Arboga. Uppdraget förväntas starta under hösten enligt överenskommelse och pågå i 6 månader med chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget som supporttekniker ingår det uppgifter som bland annat att se till att stödja användare av myndighetens lednings- och informationssystem kring bland annat login- och kontohantering. Detta sker med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Vidare kommer du att registrera, uppdatera och dokumentera information i funktionens stödsystem. För detta ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. I rollen kommer du dessutom att bevaka ärenden inom aktuella tidsramar och återkoppla till kund.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller liknande utbildning, gärna inom IT
- Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt område
- Goda kunskaper inom datorer, kringutrustning, operativsystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Ambitiös supporttekniker sökes till myndighet

Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på enintressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inomområdet? Sök redan nu! Om uppdraget Vår kund ären statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar medandra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Härjobbar människor med olika bakgrund och kompet... Visa mer
Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på enintressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inomområdet? Sök redan nu!

Om uppdraget

Vår kund ären statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar medandra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Härjobbar människor med olika bakgrund och kompetenser och de ser att mångfaldenär viktig i deras arbete och affärer.Uppdraget är förlagt i Arboga på heltid och förväntas påbörja under hösten eller enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda ett flertal platser hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen somTeknisk support/Användarstöd hos vår kund kommer du att jobba i en fartfylldmiljö som innebär att agera stöd till slutanvändare i lednings- ochinformationssystem. Det kan handla om generella IT-frågor och till exempellogin- och kontohantering. Detta arbete sker i kundens servicedesk med hjälp avtillgängliga verktyg och telefonsupport. Att ha en serviceinriktad ochpedagogisk ådra är därför något vi ser som mycket positivt. Du kommer även att registrera, uppdatera och dokumentera information i stödsystem och bevaka attärenden åtgärdas inom aktuella tidsramar samt att återrapporteringsker tillkund. Tidigare erfarenhet och kunskap i ärendehantering ses därför sommeriterande.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning

- Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom IT, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Goda kunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem

- B-körkort är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig Konsultchef, Linda Solini, [email protected] eller Johanna Nilsson Hällerö, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Stödjande supporttekniker för långsiktigt uppdrag

Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpsdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag! Om uppdraget Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landetsöker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sinalokaler i Arboga. Uppdraget förväntasstarta under hösten enligt överenskommelseoch pågå i 6 månadermed chans till förlängning. Dina arbetsuppgif... Visa mer
Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpsdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag!

Om uppdraget

Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landetsöker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sinalokaler i Arboga. Uppdraget förväntasstarta under hösten enligt överenskommelseoch pågå i 6 månadermed chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget som supporttekniker ingår det uppgifter som bland annat att se till att stödja användare av myndighetens lednings- och informationssystem kring bland annat login- och kontohantering. Detta sker med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Vidare kommer du att registrera, uppdatera och dokumentera information i funktionens stödsystem. För detta ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. I rollen kommer du dessutom att bevaka ärenden inom aktuella tidsramar och återkoppla till kund.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller liknande utbildning, gärna inom IT
- Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt område
- Goda kunskaper inom datorer, kringutrustning, operativsystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Ambitiös supporttekniker sökes till myndighet

Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på enintressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inomområdet? Sök redan nu! Om uppdraget Vår kund ären statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar medandra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Härjobbar människor med olika bakgrund och kompet... Visa mer
Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på enintressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inomområdet? Sök redan nu!

Om uppdraget

Vår kund ären statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar medandra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Härjobbar människor med olika bakgrund och kompetenser och de ser att mångfaldenär viktig i deras arbete och affärer.Uppdraget är förlagt i Arboga på heltid och förväntas påbörja under hösten eller enligt överenskommelse. Vi kan erbjuda ett flertal platser hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen somTeknisk support/Användarstöd hos vår kund kommer du att jobba i en fartfylldmiljö som innebär att agera stöd till slutanvändare i lednings- ochinformationssystem. Det kan handla om generella IT-frågor och till exempellogin- och kontohantering. Detta arbete sker i kundens servicedesk med hjälp avtillgängliga verktyg och telefonsupport. Att ha en serviceinriktad ochpedagogisk ådra är därför något vi ser som mycket positivt. Du kommer även att registrera, uppdatera och dokumentera information i stödsystem och bevaka attärenden åtgärdas inom aktuella tidsramar samt att återrapporteringsker tillkund. Tidigare erfarenhet och kunskap i ärendehantering ses därför sommeriterande.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning

- Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom IT, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Goda kunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem

- B-körkort är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig Konsultchef, Linda Solini, [email protected] eller

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Engagerad supporttekniker sökes till myndighet i Arboga

Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpsdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag! Om uppdraget Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landetsöker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sinalokaler i Arboga. Uppdraget förväntasstarta efter sommaren och pågå i 6 månadermed chans till förlängning. Dina arbetsuppgifter I uppdraget som... Visa mer
Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpsdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag!

Om uppdraget

Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landetsöker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sinalokaler i Arboga. Uppdraget förväntasstarta efter sommaren och pågå i 6 månadermed chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget som supporttekniker ingår det uppgifter som bland annat att se till att stödja användare av myndighetens lednings- och informationssystem kring bland annat login- och kontohantering. Detta sker med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Vidare kommer du att registrera, uppdatera och dokumentera information i funktionens stödsystem. För detta ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. I rollen kommer du dessutom att bevaka ärenden inom aktuella tidsramar och återkoppla till kund.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller liknande utbildning, gärna inom IT
- Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt område
- Goda kunskaper inom datorer, kringutrustning, operativsystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Vi söker serviceinriktade medarbetare till IT - Supporten

Var med och gör skillnad och samtidigt jobba med det du brinner för! Sök till oss och bli en viktig spelare och säkerställ Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda dygnet runt, året om. Försvarsmakten söker nya medarbetare till Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) i Arboga. FMTIS Driftenhet levererar central drift av IT-system inom Försvarsmakten, enligt ett processorienterat arbetssätt (ITIL). Servicedesk ingå... Visa mer
Var med och gör skillnad och samtidigt jobba med det du brinner för!
Sök till oss och bli en viktig spelare och säkerställ Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda dygnet runt, året om.
Försvarsmakten söker nya medarbetare till Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) i Arboga. FMTIS Driftenhet levererar central drift av IT-system inom Försvarsmakten, enligt ett processorienterat arbetssätt (ITIL). Servicedesk ingår i Driftenheten och ansvarar för att tillhandahålla support av IT-system inom Försvarsmakten.
 
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som supportoperatör svarar du för att ge first line support till Försvarsmaktens IT-användare. I arbetsuppgifterna ingår bl.  a. att ta emot samtal, vägleda samt finna lösningar för användaren eller eskalera ärendet vidare inom organisationen. Allt dokumenteras i ett ärendehanteringssystem.

 

Kvalifikationer:


• 3-årig gymnasieutbildning med inriktning IT eller kunskaper och arbete som bedöms motsvarande, är ett krav.
• God datorvana. 
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
• B-körkort

Meriterande:


• God erfarenhet av ärendehantering
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL)

Personliga egenskaper:


• Du tycker om att ge service och att finna lösningar på problem
• Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig
• Du är utåtriktad, positiv och har en god samarbetsförmåga
• Du har även en mycket god förmåga att arbeta självständigt
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Förmåner:

Fysisk träning på arbetstid.

Stora utvecklingsmöjligheter.

Övrig information: Tillsvidareanställning (sex månaders provanställning tillämpas). Tillträde enligt ök. Arbetsort: Arboga.

Upplysningar: Upplysningar om befattningen lämnas av Viktor Thebo eller Christina Berggren Lindh, som nås via växeln tfn 0589 – 40400.

Fackliga företrädare: SACO-F Pär Lohman, tfn 0589-408 33, OFR/S Clarence Arnstedt, tfn 013-28 45 44, SEKO Jörgen Stehn,  tfn 070-677 99 21.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-08-31, som ska innehålla ditt CV samt ansökningsbrev där det på ett tydligt och motiverande sätt framkommer varför just du är rätt kandidat för befattningen


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet ansvarar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands.

FMTIS är ständigt insatta och verkar i fred, kris och krig och har över 1 400 medarbetare och finns på mer än 30 orter runt om i landet.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Engagerad supporttekniker sökes till myndighet i Arboga

Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpsdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag! Om uppdraget Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landetsöker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sinalokaler i Arboga. Uppdraget förväntasstarta 1 oktoberoch pågå i 6 månadermed chans till förlängning. Dina arbetsuppgifter I uppdraget som suppo... Visa mer
Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpsdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag!

Om uppdraget

Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landetsöker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sinalokaler i Arboga. Uppdraget förväntasstarta 1 oktoberoch pågå i 6 månadermed chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget som supporttekniker ingår det uppgifter som bland annat att se till att stödja användare av myndighetens lednings- och informationssystem kring bland annat login- och kontohantering. Detta sker med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Vidare kommer du att registrera, uppdatera och dokumentera information i funktionens stödsystem. För detta ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. I rollen kommer du dessutom att bevaka ärenden inom aktuella tidsramar och återkoppla till kund.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller liknande utbildning, gärna inom IT
- Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt område
- Goda kunskaper inom datorer, kringutrustning, operativsystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på v...

Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta som Teknisk support på enintressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inomområdet? Sök redan nu! Om uppdraget Vår kund ären statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar medandra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Härjobbar människor med olika bakgrund och kompet... Visa mer
Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta som Teknisk support på enintressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inomområdet? Sök redan nu!

Om uppdraget

Vår kund ären statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar medandra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Härjobbar människor med olika bakgrund och kompetenser och de ser att mångfaldenär viktig i deras arbete och affärer.

Uppdraget är förlagt i Arboga på heltid och förväntas påbörja under våe/sommar. Vi kan erbjuda ett flertal platser hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen somTeknisk support/Användarstöd hos vår kund kommer du att jobba i en fartfylldmiljö som innebär att agera stöd till slutanvändare i lednings- ochinformationssystem. Det kan handla om generella IT-frågor och till exempellogin- och kontohantering. Detta arbete sker i kundens servicedesk med hjälp avtillgängliga verktyg och telefonsupport. Att ha en serviceinriktad ochpedagogisk ådra är därför något vi ser som mycket positivt. Du kommer även att registrera, uppdatera och dokumentera information i stödsystem och bevaka attärenden åtgärdas inom aktuella tidsramar samt att återrapporteringsker tillkund. Tidigare erfarenhet och kunskap i ärendehantering ses därför sommeriterande.

uppdraget ingår också att vara lokal support (på plats) vilket innebär att du kommer att arbeta med felsökning, byte och installation av hårdvara och mjukvara. Övriga löpande arbetsuppgifter är till exempel; nyinstallation och ominstallation via RIS, koppling av nätverksuttag, felsökning, byte och installation av konferensrumsutrustning samt uppsättning av övnings- och utbildningsmiljöer.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning

- Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom IT, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Goda kunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem

- B-körkort är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig Konsultchef, Malin Strandberg, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Vi söker serviceinriktade medarbetare till IT - Supporten

Försvarsmakten söker nya medarbetare till Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) i Arboga. FMTIS Driftenhet levererar central drift av IT-system inom Försvarsmakten, enligt ett processorienterat arbetssätt (ITIL). Servicedesk ingår i Driftenheten och ansvarar för att tillhandahålla support av IT-system inom Försvarsmakten. Var med och gör skillnad och samtidigt jobba med det du brinner för! Sök till oss och bli en viktig... Visa mer
Försvarsmakten söker nya medarbetare till Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) i Arboga. FMTIS Driftenhet levererar central drift av IT-system inom Försvarsmakten, enligt ett processorienterat arbetssätt (ITIL). Servicedesk ingår i Driftenheten och ansvarar för att tillhandahålla support av IT-system inom Försvarsmakten.
Var med och gör skillnad och samtidigt jobba med det du brinner för!
Sök till oss och bli en viktig spelare och säkerställ Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda dygnet runt, året om.
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som supportoperatör svarar du för att ge first line support till Försvarsmaktens IT-användare. I arbetsuppgifterna ingår bl.  a. att ta emot samtal, vägleda samt finna lösningar för användaren eller eskalera ärendet vidare inom organisationen. Allt dokumenteras i ett ärendehanteringssystem.

 

Kvalifikationer:


• 3-årig gymnasieutbildning med inriktning IT eller kunskaper och arbete som bedöms motsvarande, är ett krav.
• God datorvana. 
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
• B-körkort

Meriterande:


• God erfarenhet av ärendehantering
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt (ITIL)

Personliga egenskaper:


• Du tycker om att ge service och att finna lösningar på problem
• Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig
• Du är utåtriktad, positiv och har en god samarbetsförmåga
• Du har även en mycket god förmåga att arbeta självständigt
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Förmåner:

Fysisk träning på arbetstid.

Stora utvecklingsmöjligheter.

Övrig information: Tillsvidareanställning (sex månaders provanställning tillämpas). Tillträde enligt ök. Arbetsort: Arboga.

Upplysningar: Upplysningar om befattningen lämnas av Viktor Thebo eller Christina Berggren Lindh, som nås via växeln tfn 0589 – 40400.

Fackliga företrädare: SACO-F Pär Lohman, tfn 0589-408 33, OFR/S Clarence Arnstedt, tfn 013-28 45 44, SEKO Jörgen Stehn,  tfn 070-677 99 21.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-04-28, som ska innehålla ditt CV samt ansökningsbrev där det på ett tydligt och motiverande sätt framkommer varför just du är rätt kandidat för befattningen


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet ansvarar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands.

FMTIS är ständigt insatta och verkar i fred, kris och krig och har över 1 400 medarbetare och finns på mer än 30 orter runt om i landet.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

Då en anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Engagerad supporttekniker sökes till myndighet i Arboga

Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpsdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag! Om uppdraget Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landetsöker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sinalokaler i Arboga. Uppdraget förväntasstarta efter sommaren och pågå i 6 månadermed chans till förlängning. Dina arbetsuppgifter I uppdraget som... Visa mer
Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpsdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag!

Om uppdraget

Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landetsöker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sinalokaler i Arboga. Uppdraget förväntasstarta efter sommaren och pågå i 6 månadermed chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget som supporttekniker ingår det uppgifter som bland annat att se till att stödja användare av myndighetens lednings- och informationssystem kring bland annat login- och kontohantering. Detta sker med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Vidare kommer du att registrera, uppdatera och dokumentera information i funktionens stödsystem. För detta ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. I rollen kommer du dessutom att bevaka ärenden inom aktuella tidsramar och återkoppla till kund.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller liknande utbildning, gärna inom IT
- Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt område
- Goda kunskaper inom datorer, kringutrustning, operativsystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta med teknisk support på v...

Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta som Teknisk support på enintressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inomområdet? Sök redan nu! Om uppdraget Vår kund ären statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar medandra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Härjobbar människor med olika bakgrund och kompet... Visa mer
Vi söker ett flertal kandidater som vill arbeta som Teknisk support på enintressant myndighet i Arboga! Har du erfarenhet av IT-support, tycker om att ge förstklassig service och vill fortsätta att utvecklas inomområdet? Sök redan nu!

Om uppdraget

Vår kund ären statlig myndighet med ett viktigt samhällsuppdrag. Myndigheten samarbetar medandra myndigheter och aktörer inom Sverige men också internationellt. Härjobbar människor med olika bakgrund och kompetenser och de ser att mångfaldenär viktig i deras arbete och affärer.

Uppdraget är förlagt i Arboga på heltid och förväntas påbörja under våe/sommar. Vi kan erbjuda ett flertal platser hos kunden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen somTeknisk support/Användarstöd hos vår kund kommer du att jobba i en fartfylldmiljö som innebär att agera stöd till slutanvändare i lednings- ochinformationssystem. Det kan handla om generella IT-frågor och till exempellogin- och kontohantering. Detta arbete sker i kundens servicedesk med hjälp avtillgängliga verktyg och telefonsupport. Att ha en serviceinriktad ochpedagogisk ådra är därför något vi ser som mycket positivt. Du kommer även att registrera, uppdatera och dokumentera information i stödsystem och bevaka attärenden åtgärdas inom aktuella tidsramar samt att återrapporteringsker tillkund. Tidigare erfarenhet och kunskap i ärendehantering ses därför sommeriterande.

uppdraget ingår också att vara lokal support (på plats) vilket innebär att du kommer att arbeta med felsökning, byte och installation av hårdvara och mjukvara. Övriga löpande arbetsuppgifter är till exempel; nyinstallation och ominstallation via RIS, koppling av nätverksuttag, felsökning, byte och installation av konferensrumsutrustning samt uppsättning av övnings- och utbildningsmiljöer.

Dina kvalifikationer

- Godkänd gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning

- Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom IT, alternativt minst 1-årig utbildning inom IT samt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Goda kunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem

- B-körkort är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig Konsultchef, Malin Strandberg, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Engagerad supporttekniker sökes till myndighet i Arboga

Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpsdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag! Om uppdraget Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landetsöker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sinalokaler i Arboga. Uppdraget förväntasstarta efter sommaren och pågå i 6 månadermed chans till förlängning. Dina arbetsuppgifter I uppdraget som... Visa mer
Är du engagerad och noggrann med ett par års erfarenhet inom helpsdesk? Trivs du i en servicegivande roll med varierande arbetsuppgifter? Välkommen med din ansökan idag!

Om uppdraget

Kunden, en statlig myndighet som finns på flertalet orter i landetsöker just nu engagerande och positiva supporttekniker till sinalokaler i Arboga. Uppdraget förväntasstarta efter sommaren och pågå i 6 månadermed chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter

I uppdraget som supporttekniker ingår det uppgifter som bland annat att se till att stödja användare av myndighetens lednings- och informationssystem kring bland annat login- och kontohantering. Detta sker med hjälp av tillgängliga verktyg och telefonsupport. Vidare kommer du att registrera, uppdatera och dokumentera information i funktionens stödsystem. För detta ser vi att du besitter en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. I rollen kommer du dessutom att bevaka ärenden inom aktuella tidsramar och återkoppla till kund.

Dina kvalifikationer

- Gymnasieexamen eller liknande utbildning, gärna inom IT
- Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom aktuellt område
- Goda kunskaper inom datorer, kringutrustning, operativsystem
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort är meriterande

Vad vi erbjuder dig

Som konsult via oss på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på [email protected] alternativt 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre