Lediga jobb som Kemiingenjör i Arboga

Se lediga jobb som Kemiingenjör i Arboga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arboga som finns hos arbetsgivaren.

FMLOG Försörjning söker kemisamordnare

Ansök    Mar 14    Försvarsmakten    Kemiingenjör
Lockas du av att arbeta med kemifrågorfrågor i Försvarsmakten? Inom Försvarsmaktens Logistik (FMLOG) finns enheten Försörjning där du får möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det ... Visa mer
Lockas du av att arbeta med kemifrågorfrågor i Försvarsmakten?
Inom Försvarsmaktens Logistik (FMLOG) finns enheten Försörjning där du får möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer arbeta på FMLOG Försörjning som anskaffar, lagerhåller, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter runtom i hela Sverige, det innebär att produktion, planering och kundsupport också är viktiga delar i vårt arbete.

Vill du bidra med din kompetens och erfarenhet, då tycker vi att du ska söka!Huvudsakliga arbetsuppgifter

FMLOG Försörjning består av drygt 300 medarbetare placerade på flera orter i landet.
Din roll som Kemisamordnare på enheten Försörjning innebär att vara ett stöd inom enheten i olika frågeställningar kopplat till försörjning av kemimateriel. Det avser frågor och stöd som uppkommer i samband med anskaffning, lagerhållning, transporter mm. Du ska ge stöd och därmed skapa goda förutsättningar för en fungerande logistik gällande kemimateriel. Din roll innefattar också att läsa och förstå informationen i säkerhetsdatablad, att läsa och tolka lagstiftning och annan dokumentation, samt att kommunicera informationen vidare. Inom rollen ligger också ansvaret för att följa upp enhetens tillstånd inom området och genomföra årlig rapportering till andra myndigheter.

I kemisamordnarrollen ingår även att representera organisationen i forum kopplat till kemimateriel och dess hantering.

Kvalifikationer


• Högskoleutbildning med inriktning kemi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Erfarenhet av att läsa, tolka och omsätta lagstiftning inom kemiområdet
• Kännedom om säkerhetsdatablad och dess uppbyggnad
• Goda kunskaper i Officepaketet
• God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande


• Arbetslivserfarenhet gällande hantering av kemifrågor
• Erfarenhet att arbete med projekt

 

Försvarsmakten och FMLOG befinner sig i en spännande förändringsresa och vi söker dig som vill bidra med din specialistkompetens, sakkunskap och kvalitetsmedvetenhet.

Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan vid behov göra tydliga prioriteringar.

Du samarbetar smidigt och effektivt med andra, skapar ett användbart nätverk med kontakter och delar med sig av kunskaper, erfarenheter och information. I din kommunikation är du tydlig, trygg och pålitlig vilket bidrar till en förtroendeskapande arbetsatmosfär.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning

Sysselsättningsgrad : 100 %

Arbetsort: Arboga

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

 

Vid frågor om tjänsten kontakta avdelningschef Tomas Malmqvist

Fackliga företrädare:
OFR/S, Håkan Antonsson
SACO, Pernilla Kjellgren
SEKO, Ola Andersson

Samtliga nås via växeln på telefonnummer 0589-40400


Välkommen med din ansökan senast 2023-03-29
Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev.Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.
--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

FMLOG stödjer krigsförband i att utföra sina uppgifter i alla beredskapsnivåer. Vi bidrar till ökad uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter.

FMLOG:s unika kompetens med civil och militär expertis bidrar till leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Tillsammans tillser vi att Försvarsmaktens operativa förmåga nationellt och internationellt bibehålls.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre