Lediga jobb Victoriahem AB i Arboga

Se alla lediga jobb från Victoriahem AB i Arboga. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Arboga som finns inom det yrket.

Sommarvikarierande uthyrare till Victoriahem i Arboga

Ansök    Mar 15    Victoriahem AB    Uthyrare
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på det är att vi vunnit Kundkristallen för andra året i rad och utsågs till Great place to work 2022! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 ... Visa mer
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på det är att vi vunnit Kundkristallen för andra året i rad och utsågs till Great place to work 2022! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Är du en driven person som har tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen eller studerar en fastighetsrelaterad utbildning? Har du dessutom siktet inställt på att komma till en arbetsplats med engagerade kollegor? Då kan du vara den vi söker till rollen som uthyrare i Arboga.

Om tjänsten

Det här är jobbet för dig som gillar att skapa relationer, hitta lösningar och skapa resultat. Detta är ett bra sommarjobb för dig som studerar till fastighetsförvaltare eller fastighetsmäklare? Arbetet är mycket varierande då du dels ansvarar för uthyrningen, men även stöttar förvaltarna och deltar i det bosociala arbetet för att öka hyresgästernas trivsel och trygghet. Du kommer ha daglig kontakt med hyresgäster och arbeta aktivt med att bistå med stöd och administrativ hjälp på kontoret. Du kommer vara placerad i Arboga men även stödja områdeskontoren i Köping och Västerås.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Arbeta med annonsering av lediga lägenheter

- Förbesiktningar

- Boka in och genomföra visningar

- Hjälpa till med in- och utlämning av samtliga nycklar/passagebrickor samt upprätthålla nyckelregister

- Kontakt med befintliga hyresgäster och leverantörer

- Ta emot och hantera synpunkter från hyresgäster

- Bemanna områdeskontoret vid gällande öppettider

- Bistå teamet med administrativa uppgifter

- Tillsammans med övriga i teamet bidra till att utveckla det bosociala arbetet i bostadsområdena

Din profil

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, alternativt minst gymnasieutbildning i kombination med yrkeserfarenhet/utbildning inom fastighetsbranschen. Du har tidigare erfarenhet av försäljning, kundtjänst eller likvärdigt. För att trivas i rollen behöver du vara samarbetsorienterad och bra på att bygga relationer med såväl kollegor som hyresgäster. Du är resultatorienterad och arbetar på ett strukturerat sätt för uppnå mål och goda resultat.

Vi ser att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling och ser gärna att du vill vara med och utvecklas som individ tillsammans med oss som bolag.

Övrig information

- Startdatum: 1 april 2023 (Eller start och slut enligt överenskommelse)

- Omfattning: Sommarvikariat till den 31 augusti 2023

- Placering: Arboga

- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre