Lediga jobb som Uthyrare i Arboga

Se lediga jobb som Uthyrare i Arboga. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Arboga som finns hos arbetsgivaren.

Biluthyrare Arboga/Köping

Ansök    Aug 19    First Rent A Car AB    Biluthyrare
Att det är kunnig personal som skapar Hertz Sveriges framgång är ingen hemlighet. Bilarna är grunden i vår verksamhet, men det är medarbetarnas engagemang och omtanke som gör oss till det ledande hyrbilsföretaget vi är. Vi söker en ny medarbetare till Arboga och Köping som vill vara med och bidra till Sveriges bästa kundupplevelse. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår följande: • Ta emot bokningar och förfrågningar från kunder • Uthyrning av bil... Visa mer
Att det är kunnig personal som skapar Hertz Sveriges framgång är ingen hemlighet. Bilarna är grunden i vår verksamhet, men det är medarbetarnas engagemang och omtanke som gör oss till det ledande hyrbilsföretaget vi är.

Vi söker en ny medarbetare till Arboga och Köping som vill vara med och bidra till Sveriges bästa kundupplevelse.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår följande:


• Ta emot bokningar och förfrågningar från kunder
• Uthyrning av bilar
• Upprätta hyresavtal
• Skadehantering
• Iordningställa våra bilar mellan varje uthyrning
• Billeveranser och daglig planering av stationens tillgängliga vagnpark
• Allmän kundservice

Utbildning och erfarenhet

Körkort för både manuell och automatlåda är ett krav. Tidigare erfarenhet från serviceyrken och/eller försäljning ser vi som meriterande.

Kunskap

Arbete kräver att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på svenska. Goda kunskaper i engelska är av stor vikt. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Goda kunskaper i Officepaketet.

Personliga egenskaper

Vi letar efter en person som har rätt inställning och attityd. Du gillar att ge service i världsklass och att jobba i team. Det viktigaste är att du är lösningsorienterad och att du är glad och positiv och kan ta egna beslut!  

Övrigt

Stationen har öppet måndag – fredag 07:00 – 17:00. Kväll- och helgarbete kan förekomma.

Anställningsvillkor

Anställningen avser heltid och är ett vikariat fram till 28:e februari 2022, placeringsort är Arboga och Köping

Ansökan

Passar du in på ovanstående, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.

Kollektivavtal finns med Unionen. Besök gärna vår hemsida www.hertz.se för mer information om företaget.


Hertz möter människors behov av rörelse med smarta mobilitetslösningar. Vi drivs av omtanke för våra kunder, människor och omvärlden. Visa mindre

Uthyrare till Köping/Arboga

Ansök    Mar 18    Fiks Group AB    Uthyrare
Om tjänsten Kunden är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare. I dag äger och förvaltar dom drygt 21 400 lägenheter runtom i Sverige. Med hyresgästen i fokus ska vi skapa attraktiva stadsdelar där människor trivs och känner sig trygga, och dit ännu fler vill flytta. Kunden är Sveriges största privata hyresvärd och tar hand om 38 000 familjers hem i 29 kommuner, från Uppsala i norr till T... Visa mer
Om tjänsten

Kunden är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare. I dag äger och förvaltar dom drygt 21 400 lägenheter runtom i Sverige. Med hyresgästen i fokus ska vi skapa attraktiva stadsdelar där människor trivs och känner sig trygga, och dit ännu fler vill flytta. Kunden är Sveriges största privata hyresvärd och tar hand om 38 000 familjers hem i 29 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Kundens fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som de bygger fler bostäder.

Uthyraren ansvarar för att uthyrningen av lägenheter fungerar effektivt, hela vägen från in försäljning till kontraktsskrivning. Vikariat på 4 månader Maj-Augusti (kan bli förlängning som leder till fast)

• Fastighetsmäklarutbildning alternativt minst gymnasieutbildning i kombination med yrkeserfarenhet inom fastighetsmarknaden samt erfarenhet av försäljning
• Goda kunskaper i Officepaketet, mycket goda kunskaper i Excel
• Grundläggande kunskaper i hyres juridik samt meriterande med tidigare arbete med avtals hantering
• Tidigare erfarenhet av försäljning, kundtjänst eller likvärdigt
• Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du behärskar fler språk
• Körkort klass B

Exempel på arbetsuppgifter

• Ansvara för uthyrnings processen av lediga bostäder, lokaler och bilplatser
• Kontakt med befintliga hyresgäster och leverantörer
• Ta emot och hantera synpunkter från hyresgäster
• Ansvara för mer försäljning
• Boka in olika möten, lägenhets besiktningar och genomföra visningar
• Bistå förvaltare och/eller områdeschef med förvaltnings administrativa uppgifter
• Tillsammans med övriga i teamet bidra till att utveckla bostadsområdet på flera nivåer
• Lokalt agera förebild där vårt arbete med rullande ROT och social hållbarhet är en viktig komponent i arbetet

Övrig information

• Startdatum: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Vikariat på 4 månader Maj-Augusti (kan bli förlängning som leder till fast)
• Placering: Pendling mellan Köping och Arboga (pendel bil tillkommer)
• Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervju fasen.
• Bakgrunds kontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen.

Det här är jobbet för dig som gillar att skapa relationer, hitta lösningar och skapa resultat. Du behöver vara kreativ och nyskapande i arbetet för att nå ut på bästa sätt. Du skapar till exempel kontakter med företag och organisationer för att representera företaget som hyresvärd, och har koll på vad som är på gång i närområdet för att kunna vara på plats vid rätt tillfälle och träffa intressenter.

Om verksamheten

Fiks Group AB erbjuder bemanning och rekrytering till våra kunder och samarbetspartners. Fiks skall upplevas som en naturlig medarbetare när behov av personal uppstår. Genom en nära relation mellan företag och personal arbetar vi tillsammans för att nå alla uppsatta mål. Vi vill skapa nöjda kunder och nöjd personal.

Vi rekryterar kompetent personal, utvecklar och bemannar kundens verksamhet. Vår snabbhet och kompetens är vår styrka och er möjlighet.

Fiks Group är ett auktoriserat bemanningsföretag i ALMEGA.

Vi har funnits sedan 1997 i Eskilstuna men bemannar och rekryterar vart än behovet i Sverige uppstår. Vi bemannar lager-, industri- samt tillverkningsbranschen, till detta utför vi även rekrytering åt handel- och restaurangbranschen. Visa mindre

Sommarvikarierande uthyrare till Victoriahem i Arboga

Ansök    Mar 15    Victoriahem AB    Uthyrare
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på det är att vi vunnit Kundkristallen för andra året i rad och utsågs till Great place to work 2022! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 ... Visa mer
Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på det är att vi vunnit Kundkristallen för andra året i rad och utsågs till Great place to work 2022! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Är du en driven person som har tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen eller studerar en fastighetsrelaterad utbildning? Har du dessutom siktet inställt på att komma till en arbetsplats med engagerade kollegor? Då kan du vara den vi söker till rollen som uthyrare i Arboga.

Om tjänsten

Det här är jobbet för dig som gillar att skapa relationer, hitta lösningar och skapa resultat. Detta är ett bra sommarjobb för dig som studerar till fastighetsförvaltare eller fastighetsmäklare? Arbetet är mycket varierande då du dels ansvarar för uthyrningen, men även stöttar förvaltarna och deltar i det bosociala arbetet för att öka hyresgästernas trivsel och trygghet. Du kommer ha daglig kontakt med hyresgäster och arbeta aktivt med att bistå med stöd och administrativ hjälp på kontoret. Du kommer vara placerad i Arboga men även stödja områdeskontoren i Köping och Västerås.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

- Arbeta med annonsering av lediga lägenheter

- Förbesiktningar

- Boka in och genomföra visningar

- Hjälpa till med in- och utlämning av samtliga nycklar/passagebrickor samt upprätthålla nyckelregister

- Kontakt med befintliga hyresgäster och leverantörer

- Ta emot och hantera synpunkter från hyresgäster

- Bemanna områdeskontoret vid gällande öppettider

- Bistå teamet med administrativa uppgifter

- Tillsammans med övriga i teamet bidra till att utveckla det bosociala arbetet i bostadsområdena

Din profil

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, alternativt minst gymnasieutbildning i kombination med yrkeserfarenhet/utbildning inom fastighetsbranschen. Du har tidigare erfarenhet av försäljning, kundtjänst eller likvärdigt. För att trivas i rollen behöver du vara samarbetsorienterad och bra på att bygga relationer med såväl kollegor som hyresgäster. Du är resultatorienterad och arbetar på ett strukturerat sätt för uppnå mål och goda resultat.

Vi ser att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling och ser gärna att du vill vara med och utvecklas som individ tillsammans med oss som bolag.

Övrig information

- Startdatum: 1 april 2023 (Eller start och slut enligt överenskommelse)

- Omfattning: Sommarvikariat till den 31 augusti 2023

- Placering: Arboga

- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre